Slike – Snažan audio sustav V72D s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sustav V72D s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sustav V72D s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sustav V72D s tehnologijom BLUETOOTH®

Funkcije

Ispunite prostor za zabavu zvukom u 360°

Stvorite atmosferu festivala na rođendanima, posebnim prilikama i neplaniranim okupljanjima. JET BASS BOOSTER pruža zvuk u 360° i zvuk basa na velikim udaljenostima, a svima željnima zabave omogućuje uživanje u još snažnijoj glazbi širom događaja

Nakošeni visokotonci

Ispunite prostoriju zvukom zabave zahvaljujući nakošenim visokotoncima koji dodatno šire zvuk.

Stražnji visokotonac

Stražnji visokotonac omogućuje usmjeravanje zvuka prema sudionicima iza sustava zvučnika i ispred njega da bi svi uživali u snažnom, čistom zvuku.

Slušajte glazbu s bilo kojeg mjesta uz generator za širenje zvuka

Kada zasvira izvrsna pjesma, naravno da ćete je htjeti čuti sa svakog mjesta. Kućište zvučnika s otvorenom stražnjom stranom omogućuje širenje zvuka, tako da glazbu možete jasno čuti iz svakog kuta.

Osjetite ritam čak i na velikim udaljenostima uz JET BASS BOOSTER

Zaoštrena struktura Bass Reflex kanala koncentrira protok zraka zvuka basa da biste ga čuli jasno i osjetili fizički neovisno gdje se nalazite u masi i koliko daleko.

ZVUK UŽIVO

DPS tehnologija stvara festivalsku atmosferu preplavljujući prostor za zabavu realističnim zvukom festivala i koncerta. 

DSEE automatski obnavlja detalje digitalne glazbe

Povećajte kvalitetu komprimiranih glazbenih datoteka. Kada se originalni glazbeni izvor komprimira, gubi elemente visoke frekvencije koji unose detalje i bogatstvo u omiljene pjesme. Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vjerno obnavlja te elemente radi stvaranja vrlo kvalitetnog zvuka koji je bliži originalnoj CD snimki.

Rasvjeta za zabavu i svjetla zvučnika u 360°

Osvijetlite svaki kutak zabave, čak i u velikim prostorijama s crvenim, plavim i zelenim svjetlima za zabavu i svjetlima zvučnika u 360° da biste uživali u atmosferi pravog noćnog kluba ili festivala.

Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Zabavite sve sudionike – uz dva ulaza za mikrofon zajedno sa svojim gostima pjevajte uz omiljene melodije. Osim toga, možete dodati i dozu rock'n'rolla povezivanjem mikrofona i gitare pa održati pravu svirku ili pak povezati bas-gitaru i koristiti je kao pojačalo s efektima distorzije.

Okomita i vodoravna kontrola pokretima

Preskočite pjesmu, promijenite iz Flangera u WAH, poglasnite mikrofon za karaoke, upravljajte glasnoćom mikrofona i glazbe ili pojačajte glasnoću uz okomito ili vodoravno mahanje rukom. Kontrola pokretima omogućuje vam brzu i jednostavnu kontrolu funkcija zvučnika MHC-V72D da biste ostali u središtu zabave.

DJ efekti omogućavaju vam da prilagodite pjesme

Pokrenite masu uz DJ efekte. Četiri različita efekta dočarat će pravu atmosferu za zabavu: Flanger stvara duboki efekt sličan zvuku mlaznog aviona; WAH automatski pomiče frekvenciju filtra prema gore i dolje; Izolator izdvaja određeni frekvencijski raspon; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. DJ efekte možete koristiti s aplikacijom Fiestable i kontrolom pokreta, što znači da nikada nije bilo lakše pokazati kreativnost s popisima za reprodukciju za zabave.

Način rada TAIKO

Da biste uz uzorkivač svirali na različitim instrumentima, kao što su bongo, djembe, surdo i japanski TAIKO bubanj, dovoljno je dodirivati gornju ploču u ritmu glazbe. 

Način rada za igru Taiko i poredak

Testirajte osjećaj za ritam uz način rada za igru Taiko, natječite se s prijateljima i postignite najbolji rezultat. Dodirnite gornju ploču u ritmu bljeskanja svjetla i pogledajte tko će postići najbolji rezultat na zabavi. Ako budete među najboljih 10, spremite svoje ime na popis najboljih rezultata.

Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promijenite pjesmu, uključite svjetlo, aktivirajte bljeskanje boja glasom. Jednostavno odaberite značajku Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable i izgovorite naredbu – svjetla i zvukovi će vas poslušati.

Poboljšajte doživljaj uz Rasvjetu za zabavu putem aplikacije Fiestable

Jednostavno dodirnite Rasvjeta za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i zaslon telefona počet će zrcaliti svjetlosne efekte zvučnog sustava, bljeskati i mijenjati boje u skladu s glazbom. Broj pametnih telefona koji se mogu pridružiti nije ograničen, što je temelj jedinstvenog iskustva dijeljenja.

Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o zabavi. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Pokrenite sve s plesnog podija

Aplikacija Sony | Music Center omogućuje upravljanje glazbom i postavkama zvuka izravno s telefona. Aplikacija Fiestable omogućuje vam upravljanje bojama svjetla te aktivaciju načina rada za DJ-a i karaoke. Zahvaljujući intuitivnoj kontroli, pokretom možete unositi promjene pokretom zgloba. 

HDMI izlaz za jednostavno postavljanje

HDMI (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om. Gledajte televiziju i DVD-ove na uobičajenom zaslonu uz istodobno uživanje u snažnom zvuku iz zvučnika MHC-V72D.

Gledajte filmove uz ugrađeni DVD reproduktor

Snažna jačina i tlak zvuka postavljaju vas u samo središte akcije, što vam omogućuje uživanje u dramatičnosti svakog prizora. Pretvorite dnevnu sobu u kino i priređujte nezaboravne filmske večeri.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Komunikacija bliskog polja (NFC) i Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz zvučnike da biste brzo uspostavili besprijekornu vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Koristite Bluetooth®.

Uživajte u visokokvalitetnom Bluetooth® usmjeravanju uz LDAC™

LDAC™ šalje približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na konvencionalni Bluetooth® zvuk i omogućuje superioran doživljaj bežičnog slušanja.

Izdržljiva upravljačka ploča otporna na prskanje

Gornja površina modela MHC-V72D otporna je na prskanje i prašinu i jednostavno se čisti, pa zabava neće prestati ni kad se prolije piće. Tu je čak i gumb Party Lock koji onemogućuje sve druge gumbe na 30 sekundi, pa ćete moći sve očistiti.

Nagnite i gurajte radi lakog prijenosa

Kada poželite premjestiti MHC-V72D, samo primite praktičnu ručku za nošenje i nagnite je unatrag. Čvrsti kotačići omogućuju koturanje do zabave.

Povećajte zabavu uz dodatne zvučnike

Uživajte u još snažnijem zvuku povezivanjem većeg broja kućnih audio sustava putem Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audiosustava i sinkronizirajte glazbu i svjetla.

Povezivanje više uređaja omogućuje većem broju ljudi da kontroliraju glazbu

S uređajem MHC-V72D putem tehnologije Bluetooth® možete istovremeno upariti do tri pametna telefona koja pripadaju vama ili vašim prijateljima. Moći ćete reproducirati pjesme iz svih svojih glazbenih biblioteka, što će vam pružiti još veći izbor pjesama.

USB priključak omogućuje priključivanje, reprodukciju i punjenje

Reproducirajte pjesme spremljene na USB uređaju ili izrađujte vlastite prilagođene popise za reprodukciju s pomoću izravnog snimanja s CD-a na USB. Jednostavno priključite uređaj u ulaz PLAY/REC da biste podigli atmosferu na sljedećem tulumu uz sve svoje omiljene pjesme. Tijekom reprodukcije svoj pametni telefon možete napuniti putem USB priključka.

Specifikacije
Masama pružite atmosferu zabave. Osjetite ritam omiljenih pjesama iz svih smjerova i iz daljine. Uživajte u svjetlu za zabavu koje pulsira u ritmu, a DJ-a možete zamijeniti okomitom i vodoravnom kontrolom pokretima ili putem pametnog telefona.
  • Zvuk u 360°i zvuk basa na velikim udaljenostima

  • Rasvjeta za zabavu i svjetla zvučnika u 360°

  • Kontrola pokretima za zabavu i jednostavno korištenje

  • Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable / Rasvjeta za zabavu putem aplikacije Fiestable

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI izlazom

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu