HI-FI SUSTAVI

Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V7D
Slika – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Za snažnije basove

Velikim zabavama treba snažan zvučni sustav. Uz tehnologiju Sound Pressure Horn, okomito i kompaktno dizajniran MHC-V7D omogućava tlak zvuka od 1550 W (1440 W RMS, 105,5 dB SPL). Odvedite zabavu u željenom smjeru dopadljivom značajkom za kontrolu pokretima – promijenite LED svjetla zvučnika, upravljajte DJ efektima ili jednostavno preskočite pjesmu jednim jednostavnim pokretom.

Razina tlaka zvuka od 1550 W

Dodajte svojoj glazbi zvučnu snagu od 1550 W.

Dizajnirani za snažne basove

Stožac woofera od 25 cm (9,8 inča) omogućava reprodukciju rezonantnih ritmova bogatih basovima.

Jedna kutija, snažan zvuk

Uživajte u snažnom zvuku okomito kompaktno dizajniranih zvučnika.

Tehnologija Smart High Power
Tehnologija Smart High Power

Energetski učinkovita tehnologija Sound Pressure Horn stvara veći zvučni tlak pri manjem napajanju, što je bolje i za zvuk i za okoliš.

Čut ćete više detalja u svakoj pjesmi

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE nadograđuje komprimirane digitalne glazbene datoteke (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Obnavlja visoke i niske tonove izgubljene u kompresiji, stvarajući bogat zvuk bliži CD kvaliteti.

Rasplamsajte zabavu jednim jednostavnim pokretom

Uživajte u jednostavnoj kontroli pokretima

Prilagodite glazbenu podlogu za zabavu dopadljivom značajkom za kontrolu pokretima. Preskačite pjesme, podešavajte glasnoću i upravljajte DJ i svjetlosnim efektima – sve to pomakom ruke.

Osjetite glazbu, uočite boje

Osigurajte autentičnu atmosferu zabave na plesnom podiju uz živopisna višebojna LED svjetla na zvučnicima. Svjetla na zvučniku modela MHC-V7D možete projicirati na strop, zid ili pod. Odaberite točkasti ili linijski uzorak koji će se sinkronizirati s ritmom glazbe.

Povežite se

Reproducirajte omiljene pjesme i popise za reprodukciju s određenih pametnih telefona putem sustava MHC-V7D. Jednostavno koristite NFC povezivanje jednim dodirom kako biste uspostavili Bluetooth® vezu i odmah započnite s usmjerivanjem.

Bežični Hi-Fi sustav s mogućnošću NFC i Bluetooth® povezivanja
Kontrolirajte svoj Hi-Fi sustav putem aplikacije Fiestable
Kontrolirajte zabavu

Preuzmite aplikaciju Fiestable i upravljajte svjetlima na zvučniku, dodajte DJ efekte, uživajte u reprodukciji glasa ili jednostavno preskočite pjesmu ili označite sljedeću – sve to s pametnog telefona.

Oživite zabavu

Pokrenite atmosferu na plesnom podiju zahvaljujući sjajnim značajkama za zabave. Pokažite kreativnost pomoću velikog broja DJ efekata – od prebacivanja zvuka sa zvučnika na zvučnik i izolacije vokala do dodavanja flanger i WAH efekata, kao i uzorkovanja ili miksanja. Funkcija Party Chain omogućava povezivanje i usklađivanje nekoliko sustava pomoću audio kabela kako biste dobili još snažniji zvuk.

Bežični Hi-Fi sustav s DVD reproduktorom i značajkama za karaoke
Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Organizirajte epske karaoke bitke uz dva izlaza za mikrofon i niz značajki, uključujući način rada Karaoke-PON u kojem se utišavaju vokali s CD-a kako biste mogli zapjevati.

Pripremite kolekciju filmova

Uživajte u omiljenim DVD sadržajima uz MHC-V7D

Ugrađeni DVD reproduktor gledanje omiljenih filmova čini jednostavnim. Povežite sustav i televizor i optimizirajte zvuk pomoću tri postavke za poboljšanje.

MEGA BASS
Pojačajte svoj bas

Jednostavno aktivirajte MEGA BASS kako biste svoje ritmove i omiljene akcijske scene prenijeli na sljedeću razinu.

Način rada Football
Uživajte kao da ste pokraj terena

U načinu rada Football pojačava se buka publike sportskih događaja koje gledate. Možete i utišati komentare pa ćete se osjećati kao da ste dio mase.

ClearAudio+
Slušajte glasno i jasno

Slušajte glazbu izuzetno jasno uz ClearAudio+. Radi se o kolekciji audio tehnologija tvrtke Sony koje optimiziraju reprodukciju glazbe.

Kontrolirajte svoj Hi-Fi sustav putem aplikacije SongPal
Daljinska kontrola postaje napredna uz SongPal

Svijet glazbe u vašim rukama

Aplikacija SongPal omogućava vam jednostavno i intuitivno upravljanje doživljajem slušanja. Jednostavno je instalirajte na mobilni telefon kako biste upravljali reprodukcijom glazbe, postavkama uređaja i drugim radnjama – sve putem jedne aplikacije.

Priključite, reproducirajte, prenosite

Dva USB priključka i CD pogon otporan na prašinu

Lako možete kopirati i prenositi pjesme s CD-a na USB uređaj ili s jednog USB uređaja na drugi bez potrebe za računalom. Možete reproducirati omiljene mp3 zapise, ponovo otkriti stare CD-e ili sastavljati popise za reprodukciju za zabave.

Bežični Hi-Fi sustav s dva USB priključka i CD pogonom
Bežični Hi-Fi sustav s dva audio ulaza
Dva audio ulaza

Bilo da gledate ili reproducirate, moći ćete pojačati sve svoje zvukove tako što ćete MHC-V7D povezati s televizorom, igraćom konzolom i drugim uređajima.

Bežični Hi-Fi sustav s FM radijem
FM radio

Slušajte omiljene emisije ili nastupe DJ-a uživo uz FM radio.

Dizajn tv. Sony Negativni prostor

Otkrivamo što se krije iza vrhunskog zvuka. Otkrijte insajderske priče o nadahnuću za dizajn.

Specifikacije i značajke

Velikim zabavama treba snažan zvučni sustav. Zahvaljujući učinkovitoj novoj tehnologiji Sound Pressure Horn, okomito i kompaktno dizajniran sustav MHC-V7D omogućava reprodukciju basova koji oživljavaju dušu. Osvijetlite strop ili zid osvjetljenjem poput onoga u plesnom klubu te aktivirajte zabavnu i jednostavnu značajku za kontrolu pokretima kako biste pojačali glasnoću, preskočili na sljedeću pjesmu i poigrali se s DJ efektima.
  • Nova tehnologija Sound Pressure Horn za snažne basove koje možete osjetiti

  • Zabavno i intuitivno rukovanje uz prepoznavanje pokreta

  • LED svjetla i DJ efekti stvaraju atmosferu zabave

  • Aplikacija Fiestable omogućava upravljanje glazbom i značajkama za zabave

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom

Izlaz za napajanje
1440 W
Ulazni terminali
Analogni audio izlaz (1), Analogni audio ulaz (2), Kompozitni video izlaz (1), Ulaz za mikrofon 2 (6φ), USB priključak (2)
Veličina glavne jedin. (Š x V x D)
340 x 924 x 320 mm

Sadržaj pakiranja

AC kabel, FM antena, Baterija (AAA/mangan), Daljinski upravljač (RMT-AM120U)

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu