Slike – Snažan audiosustav V90DW MUTEKI
Slike – Snažan audiosustav V90DW MUTEKI
Slike – Snažan audiosustav V90DW MUTEKI
Slike – Snažan audiosustav V90DW MUTEKI
Slike – Snažan audiosustav V90DW MUTEKI
Slike – Snažan audiosustav V90DW MUTEKI
Slike – Snažan audiosustav V90DW MUTEKI
Logotip uređaja MCH-V90DW MUTEKI
MUTEKI

Vrhunski snažan zvuk (zvuk koji oživljava dušu) i 'masivan dizajn'.

Više glazbe, svjetla i zabave

Organizirate veliki tulum? MHC-V90DW ima sve što vam treba za nezaboravnu večer: rasvjetu u klupskom stilu, sjajne značajke za zabavu i moćan zvuk iz 10 zvučnika. 

Zabavne značajke na uređaju MHC-V90DW
Zabavne značajke

Uključite jarka svjetla, dodajte svoj glas u glazbu i koristite upravljanje pokretom za stvaranje DJ zvučnih efekata.

MHC-V90DW NFC i BLUETOOTH®
Jednostavno bežično usmjeravanje

Povežite se putem tehnologije BLUETOOTH® s trenutačnim NFC uparivanjem ili koristite servise za usmjeravanje putem Wi-Fi veze.

DVD reproduktor na uređaju MHC-V90DW s HDMI izlazom
DVD reproduktor s HDMI izlazom

DVD reproduktor omogućuje vam uživanje u moćnom zvuku prilikom gledanja filmova. Upotrijebite HDMI izlaz za slanje videosignala na TV.

Moćan zvuk za cijeli plesni podij

Snažan tlak zvuka. Zvučnici koji dosežu daleko. Vrhunski bas i jasni visoki tonovi. MHC-V90DW visine 170 cm pruža nevjerojatan zvuk na stražnjem dijelu plesnog podija.

Rasvijetlite noć

Uz ugrađeno osvjetljenje uređaja MHC-V90DW svi će plesati cijelu noć. Rasvjeta za zabavu u boji projicira uzorke na zid iza uređaja, a jarka svjetla u zvučnicima stvaraju autentičan klupski doživljaj.

Budite zvijezda zabave

Zabavite publiku uz namjenske ulaze za mikrofon i gitaru sustava MHC-V90DW, pa možete pjevati i svirati uz omiljene melodije. 

Slika mikrofona i električne gitare
Budite DJ uz upravljanje pokretima 

Ugrađena kontrola pokretima daje vam kontrolu nad zabavnim značajkama kao što su načini rada za DJ-a i karaoke. Dočarajte zvučne efekte kluba jednostavnim pokretom ili upravljajte reprodukcijom glazbe pokretima ruke ili okretanjem kotačića.

Logotip za Music Center
Pokrenite sve s plesnog podija

Sony | Music Center omogućuje vam upravljanje glazbom i postavkama zvuka putem mobitela. Fiestable vam omogućuje upravljanje bojama svjetala i prilagodbu ekvilizatora ili aktivaciju načina za DJ-a te karaoka. Uz intuitivnu kontrolu pokretom promjene možete unositi pokretom zgloba.

Sony | Music Center za Android
Sony | Music Center za iOS
Fiestable za Android
Više načina povezivanja
DVD reproduktor na uređaju MHC V90DW s HDMI priključkom
Vaši filmovi sada uz dodatnu dramatičnost

Ugrađeni DVD reproduktor omogućuje uživanje u omiljenim filmovima uz snažan zvuk iz sustava MHC-V90DW. Samo ubacite disk i pomoću HDMI izlaza pošaljite video signal na televizor ili projektor.

Wi-Fi usmjeravanje
Usmjeravanje pjesama putem Wi-Fi veze

Pristupite omiljenim servisima za usmjeravanje putem interneta uz istodobno upravljanje popisom za reprodukciju s telefona. 

NFC™ i BLUETOOTH®
Povežite se bežično

Upotrijebite NFC povezivanje jednim dodirom da biste odmah uspostavili Bluetooth® vezu ili pak u postavkama uređaja stvorite Bluetooth® vezu.

USB ulaz
Priključak za USB

USB koristite za brzo povezivanje oblika digitalne glazbe, uključujući MP3, AAC, WAV/AIF, FLAC, ALAC i DSD. Putem USB priključka možete i puniti telefon, pa nikad nećete ostati bez napajanja.

Nagnite i gurajte radi lakog prijenosa

Kada poželite premjestiti MHC-V90DW, samo primite praktičnu ručku za nošenje i nagnite je unatrag. Čvrsti kotačići omogućuju koturanje do zabave.

Dodavanje dodatnih zvučnika bez dodatnih žica

Želite li povećati glasnoću? Povežite do 10 kompatibilnih zvučnika uz Wireless Party Chain da biste dobili još snage zvuka. Sve se prenosi putem Wi-Fi veze, tako da ne morate koristiti kabele za povezivanje.

Upute za postavljanje zvučnika MUTEKI

Imate pitanja povezanih s postavljanjem i upotrebom zvučnika ili povezivanjem s drugom opremom? U našim vodičima u obliku videozapisa ti su postupci objašnjeni korak po korak.

Specifikacije i značajke

Uz kućni audio sustav MHC-V90DW svi će se vrhunski zabaviti. Deset zvučnika dovoljno je glasno, a rašireni zvuk omogućuje svima da čuju glazbu bez obzira na to gdje se nalaze. Uključite ugrađena svjetla da biste upotpunili zvukove.
  • Visoko naslagani zvučnici visine 170 cm za rašireni zvuk

  • Rasvjeta za zabave, osvjetljenje zvučnika i DJ efekti uz aplikaciju Fiestable

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI izlazom

  • Kontrola gestama i pokretima putem pametnog telefona olakšava upravljanje glazbom

  • Ručka i kotačići za jednostavan prijenos

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu