Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Savršen za pokretanje zabava

Glasno reproducirajte omiljene pjesme uz razinu tlaka zvuka od 1850 W i ne propustite nijedan ton basa zahvaljujući novoj tehnologiji Sound Pressure Horn. Uz kućni audio sustav SHAKE-X1D uvijek ćete biti spremni za zabavu. Rasplamsajte plesni podij LED osvjetljenjem zvučnika i organizirajte glazbena natjecanja uz Karaoke značajke i dva ulaza za mikrofon.

Razina tlaka zvuka od 1850 W

Slušajte cijelu glazbenu kolekciju uz smion i jasan zvuk zahvaljujući razini tlaka zvuka od 1850 W (1200 W RMS, 108,0 dB SPL).

Membrana woofera od 20 cm (7,9 inča)

Slušajte prodorne ritmove basa u cijeloj glazbenoj kolekciji uz membranu woofera od 20 cm (7,9 inča).

Velik tlak, veća snaga

Uživajte u snažnijem zvuku tehnologije Sound Pressure Horn

Komora sa savijenim rogom i veći izlazni otvor povećavaju akustični tlak zvuka na 1850 W za snažnije basove koje ćete doista moći osjetiti.

Okomiti dizajn kućišta za bežični kućni Bluetooth® Hi-Fi sustav
Kućni Hi-Fi sustav s dvosistemskim zvučnicima

SNAŽAN

BAS

Čut ćete svaki visoki i svaki niski ton

Zvuk punog raspona iz dvosistemskog sustava zvučnika

Dvosistemski sustav zvučnika sastoji se od visokotonca od 2 cm (0,8 inča) za jasne vokale i visoke tonove, dok woofer od 20 cm (7,9 inča) obogaćuje sve srednje i niske tonove.

Tehnologija Smart High Power
Tehnologija Smart High Power

Energetski učinkovita tehnologija Sound Pressure Horn stvara veći zvučni tlak pri manjem napajanju, što je bolje i za zvuk i za okoliš.

Čut ćete više detalja u svakoj pjesmi

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE nadograđuje komprimirane digitalne glazbene datoteke (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Obnavlja visoke i niske tonove izgubljene u kompresiji, stvarajući bogat zvuk bliži CD kvaliteti.

Kućni Hi-Fi sustav s tehnologijom DSEE
Jednako dobro izgleda i zvuči

Zahvaljujući smionom dizajnu, SHAKE-X1D savršen je središnji ukras svake zabave. Oštri bridovi, kontrole od brušenog aluminija i osvijetljeni gumbi omogućavaju ovom snažnom sustavu da ostavi dojam – jer smione zabave traže smion dizajn.

Osjetite glazbu, uočite boje

Osigurajte autentičnu atmosferu zabave na plesnom podiju uz živopisna višebojna LED svjetla usklađena s ritmom glazbe. Birajte iz širokog dijapazona boja i uzoraka te pronađite savršenu postavku za svoju zabavu.

Povežite se

Reproducirajte omiljene pjesme i popise za reprodukciju s određenih pametnih telefona putem sustava SHAKE-X1D. Možete odabrati NFC povezivanje jednim dodirom za uspostavu Bluetooth® veze i trenutačno usmjerivanje.

Bežični kućni Hi-Fi sustav s mogućnošću NFC i Bluetooth® povezivanja
Aplikacija Fiestable za vaš kućni Hi-Fi sustav
Kontrolirajte zabavu

Preuzmite aplikaciju Fiestable i upravljajte svjetlima na zvučniku, dodajte DJ efekte, uživajte u reprodukciji glasa ili jednostavno preskočite pjesmu ili označite sljedeću – sve to s pametnog telefona.

Oživite zabavu

Pokrenite atmosferu na plesnom podiju zahvaljujući odličnim značajkama za zabave. Pokažite kreativnost pomoću velikog broja DJ efekata – od prebacivanja zvuka sa zvučnika na zvučnik i izolacije vokala do dodavanja flanger i WAH efekata, kao i uzorkovanja ili miksanja. Funkcija Party Chain omogućava povezivanje i usklađivanje nekoliko sustava pomoću audio kabela kako biste dobili još snažniji zvuk.

Kućni Hi-Fi sustav s DVD reproduktorom i značajkama za karaoke
Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Pokrenite DVD za karaoke i pjevajte uz riječi na zaslonu. Na raspolaganju su vam dva izlaza za mikrofon i brojne značajke. U načinu rada Karaoke-PON utišavaju se vokali s CD-a kako biste mogli zapjevati.

Pripremite kolekciju filmova

Ugrađeni DVD reproduktor gledanje omiljenih filmova čini jednostavnim. Povežite sustav i televizor i optimizirajte zvuk pomoću tri postavke za poboljšanje.

MEGA BASS
MEGA BASS

Jednostavno aktivirajte MEGA BASS kako biste ritmove basa i omiljene akcijske scene prenijeli na sljedeću razinu.

Način rada Football
Uživajte kao da ste pokraj terena

U načinu rada Football pojačava se buka publike sportskih događaja koje gledate. Možete i utišati komentare pa ćete se osjećati kao da ste dio mase.

ClearAudio+
Slušajte glasno i jasno

ClearAudio+ omogućava izuzetno jasnu reprodukciju glazbe. Radi se o kolekciji audio tehnologija tvrtke Sony koje optimiziraju reprodukciju glazbe.

Aplikacija SongPal za jednostavnu kontrolu kućnog Hi-Fi sustava
Daljinska kontrola postaje napredna uz SongPal

Svijet glazbe u vašim rukama

Aplikacija SongPal omogućava jednostavno i intuitivno upravljanje doživljajem slušanja. Jednostavno je instalirajte na mobilni telefon kako biste upravljali reprodukcijom glazbe, postavkama uređaja i drugim radnjama – sve putem ove jedne aplikacije.

Priključite, reproducirajte, prenosite

Dva USB priključka i CD pogon otporan na prašinu

Omogućava jednostavno kopiranje i prijenos pjesama s CD-a na USB uređaj ili s jednog USB uređaja na drugi bez potrebe za računalom. Možete reproducirati mp3 datoteke, ponovo otkriti stare CD-e ili sastavljati popise za reprodukciju za zabave.

Kućni zvučni sustav s dva USB priključka i CD pogonom
Kućni zvučni sustav s dva audio ulaza
Dva audio ulaza

Priključite SHAKE-X1D na televizor, igraću konzolu ili drugi audio sustav i proširite zabavne mogućnosti.

Kućni zvučni sustav s FM/AM radijem
FM/AM radio

Slušajte omiljene emisije ili nastupe DJ-a uživo uz FM/AM radio.

Specifikacije i značajke

Spremni ste za zabavu uz kućni audio sustav SHAKE-X1D. Glasno reproducirajte omiljene pjesme i ne propustite nijedan ton snažnog basa, zahvaljujući novoj tehnologiji Sound Pressure Horn. Oživite plesni podij uz LED osvjetljenje zvučnika i organizirajte vlastita pjevačka natjecanja uz značajke za karaoke i dva ulaza za mikrofon.
  • Nova tehnologija Sound Pressure Horn za snažan bas

  • DSEE nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • Odlična glazba u jednom koraku uz ClearAudio+

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom

  • LED svjetla i DJ efekti stvaraju atmosferu zabave

Izlaz. snaga - prednji (RMS 10%THD)
1850 W
Izlaz za napajanje
1200 W
Ulazni terminali
Analogni audio ulaz (2), Ulaz za mikrofon (2 (6φ)), USB priključak (2)
Veličina glavne jedin. (Š x V x D)
455 × 165 × 330 mm
Prednji zvučnik (Š x V x D)
315 x 490 x 355 mm

Sadržaj pakiranja

AC kabel, Antena, Baterija (AAA/mangan), Daljinski upravljač (RMT-AM120U), Upute za rad

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika