HI-FI SUSTAVI

Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®

SHAKE-X3D
Slika – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audiosustav velike snage s tehnologijom BLUETOOTH®
Unesite bas u svoj dom

Bilo da ste organizirali zabavu ili samo uživate u omiljenim pjesmama, uz SHAKE-X3D osjetit ćete svaki takt. Ima dvosistemski sustav zvučnika i novu tehnologiju Sound Pressure Horn koja pruža ogromnu razinu tlaka zvuka od 2300 W (1200 W RMS, 114,0 dB SPL). Osim toga, uz LED svjetla zvučnika i DJ efekte, zabava je zajamčena.

Razina tlaka zvuka od 2300 W

Pojačajte glasnoću svojih omiljenih pjesama. Uz tehnologiju Sound Pressure Horn, SHAKE-X3D ispunit će vašu prostoriju s 2300 W snažnog zvuka.

Dizajnirani za snažne basove

Uživajte u snažnim basovima iz snažnog woofera s udubljenjima od 25 cm (9,8 inča). Omogućava snažnu reprodukciju, što ga čini savršenim za upotrebu na glasnim zabavama.

Velik tlak, veća snaga

Uživajte u snažnijem zvuku nove tehnologije Sound Pressure Horn

Komora sa savijenim rogom i veći izlazni otvor povećavaju akustični tlak za tlak zvuka od 2300 W i snažnije basove koje ćete doista moći osjetiti.

Okomiti dizajn kutije za bežični kućni sustav s Bluetooth® vezom
Dvosistemski sustav zvučnika za kućnu upotrebu
Čut ćete svaki visoki i svaki niski ton

Zvuk punog raspona iz dvosistemskog sustava zvučnika

Dvosistemski sustav zvučnika sastoji se od visokotonca od 2,5 cm (1 inča) za jasne vokale i visoke tonove, a woofer od 25 cm (9,8 inča) obogaćuje sve srednje i niske tonove.

Tehnologija Smart High Power
Tehnologija Smart High Power

Energetski učinkovita tehnologija Sound Pressure Horn stvara veći zvučni tlak pri manjem napajanju, što je bolje i za zvuk i za okoliš.

Čut ćete više detalja u svakoj pjesmi

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE nadograđuje komprimirane digitalne glazbene datoteke (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Obnavlja visoke i niske tonove izgubljene u kompresiji, stvarajući bogat zvuk bliži CD kvaliteti.

Kućni zvučni sustav s tehnologijom DSEE
Jednako dobro izgleda i zvuči

Zahvaljujući smionom dizajnu, SHAKE-X3D savršen je središnji ukras svake zabave. Oštri bridovi, kontrole od brušenog aluminija i osvijetljeni gumbi omogućavaju ovom snažnom sustavu da ostavi dojam – jer smione zabave traže smion dizajn.

Osjetite glazbu, uočite boje

Osigurajte autentičnu atmosferu zabave na plesnom podiju uz živopisna višebojna LED svjetla usklađena s ritmom glazbe. Birajte iz širokog dijapazona boja i uzoraka te pronađite savršenu postavku za svoju zabavu.

Povežite se

Reproducirajte omiljene pjesme i popise za reprodukciju s određenih pametnih telefona putem sustava SHAKE-X3D. Možete odabrati NFC povezivanje jednim dodirom za uspostavu Bluetooth® veze i trenutačno usmjerivanje.

Kućni zvučni sustav sa značajkama NFC i Bluetooth®
Aplikacija Fiestable za vaš kućni zvučni sustav
Kontrolirajte zabavu

Preuzmite aplikaciju Fiestable i upravljajte svjetlima na zvučniku, dodajte DJ efekte, uživajte u reprodukciji glasa ili jednostavno preskočite pjesmu ili označite sljedeću – sve to s pametnog telefona.

Oživite zabavu

Pokrenite atmosferu na plesnom podiju zahvaljujući sjajnim značajkama za zabave. Pokažite kreativnost pomoću velikog broja DJ efekata – od prebacivanja zvuka sa zvučnika na zvučnik i izolacije vokala do dodavanja flanger i WAH efekata, kao i uzorkovanja ili miksanja. Funkcija Party Chain omogućava povezivanje i usklađivanje nekoliko sustava pomoću audio kabela kako biste dobili još snažniji zvuk.

Kućni zvučni sustav s DVD reproduktorom i značajkama za karaoke
Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Pokrenite DVD za karaoke i pjevajte uz riječi na zaslonu. Na raspolaganju su vam dva izlaza za mikrofon i brojne značajke – u načinu rada Karaoke-PON utišavaju se vokali s CD-a kako biste mogli zapjevati.

Pripremite kolekciju filmova

Uživajte u omiljenim filmovima uz SHAKE-X3D

Ugrađeni DVD reproduktor gledanje omiljenih filmova čini jednostavnim. Povežite sustav i televizor i optimizirajte zvuk pomoću tri postavke za poboljšanje.

MEGA BASS
Pojačajte svoj bas

Jednostavno aktivirajte MEGA BASS kako biste svoje ritmove i omiljene akcijske scene prenijeli na sljedeću razinu.

Način rada Football
Uživajte kao da ste pokraj terena

U načinu rada Football pojačava se buka publike sportskih događaja koje gledate. Možete i utišati komentare pa ćete se osjećati kao da ste dio mase.

ClearAudio+
Slušajte glasno i jasno

ClearAudio+ omogućava izuzetno jasnu reprodukciju glazbe. Radi se o kolekciji audio tehnologija tvrtke Sony koje optimiziraju reprodukciju glazbe.

Aplikacija SongPal za jednostavnu kontrolu kućnog zvučnog sustava
Daljinska kontrola postaje napredna uz SongPal

Svijet glazbe u vašim rukama

Aplikacija SongPal omogućava jednostavno i intuitivno upravljanje doživljajem slušanja. Jednostavno je instalirajte na mobilni telefon i upravljajte reprodukcijom glazbe, postavkama uređaja i drugim radnjama – sve putem jedne aplikacije.

Priključite, reproducirajte, prenosite

Dva USB priključka i CD pogon otporan na prašinu

Omogućava jednostavno kopiranje i prijenos pjesama s CD-a na USB uređaj ili s jednog USB uređaja na drugi bez potrebe za računalom. Možete reproducirati omiljene mp3 zapise, ponovo otkriti stare CD-e ili sastavljati popise za reprodukciju za zabave.

Kućni zvučni sustav s dva USB priključka i CD pogonom
Kućni zvučni sustav s dva audio ulaza
Dva audio ulaza

Priključite SHAKE-X3D na televizor, igraću konzolu ili drugi audio sustav i proširite zabavne mogućnosti.

Kućni zvučni sustav s FM/AM radijem
FM/AM radio

Slušajte omiljene emisije ili nastupe DJ-a uživo uz FM/AM radio.

Specifikacije i značajke

Bilo da ste organizirali zabavu ili samo glasno slušate omiljene pjesme, uz SHAKE-X3D osjetit ćete svaki takt. Ima dvosistemski sustav zvučnika i novu tehnologiju Sound Pressure Horn koja pruža snažne i odzvanjajuće dionice basa. Osim toga, LED svjetla zvučnika i DJ efekti olakšavaju pretvaranje bilo koje prostorije u plesni klub.
  • Nova tehnologija Sound Pressure Horn za snažan bas

  • LED svjetla i DJ efekti stvaraju atmosferu zabave

  • DSEE nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • Odlična glazba u jednom koraku uz ClearAudio+

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom

Izlaz. snaga - prednji (RMS 10%THD)
1200 W
Izlaz za napajanje
1200 W
Ulazni terminali
Analogni audio izlaz (1), Analogni audio ulazi (2), Kompozitni video izlaz (1), Prednji izlazi za zvučnike (2), Ulazi za mikrofon ((2) 6 φ), USB priključci (2)
Veličina glavne jedin. (Š x V x D)
455 × 165 × 330 mm
Prednji zvučnik (Š x V x D)
368 × 585 × 358 mm

Sadržaj pakiranja

AC kabel, Antena, Baterija (AAA/mangan), Daljinski upravljač (RMT-AM120U), Upute za rad

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu