Prijeđi na sadržaj

Predstavljeno na sajmu IFA 2016

Na najvećem europskom tehnološkom sajmu predstavljamo naše najnovije proizvode koji će iz temelja promijeniti način na koji gledate, slušate, snimate i igrate.

#SonyIFA

Gledajte, dijelite i povežite se 

Dijelite svoje mišljenje o našim odličnim novim proizvodima i povezujte se na društvenim mrežama koristeći #SonyIFA.

Snimanje bez zamućenja

Fotoaparat pametnog telefona opremljen je naprednim značajkama za snimanje pokreta i boja, pa s novim uređajem Xperia™ XZ život izgleda prekrasan kakav i jest.

ZD9 4K HDR TV: novi standard izvrsnosti

Uživajte u slici predivnih detalja uz čaroliju 4K HDR televizora. Novi ZD9 televizori stvaraju novu realnost pomoću novog procesora 4K HDR Processor X1™ Extreme i inovativne značajke Backlight Master Drive™.         

MDR-1000X: blokada buke bez premca

Vrhunska funkcija blokade buke omogućuje vam da dodirom tipke uključite i isključite svijet oko sebe. Nove bežične slušalice MDR-1000X sa značajkom SENSE ENGINE uvode nove standarde blokade buke te su prilagođene vama i vašem okruženju.

MDR-1000X: uključivanje blokade buke
MDR-1000X: isključivanje blokade buke
Uključivanje blokade buke
Isključivanje blokade buke

Signature Series 

One Signature Sound

Uz zvuk visoke rezolucije glazbu nećete samo čuti, već ćete je i osjećati.

NW-WM1Z Walkman

NW-WM1Z Walkman

Uživajte u detaljima uz naš prvorazredni Walkman koji predstavlja kombinaciju sofisticirane tehnologije zvuka i vrhunskih materijala.

Slušalice MDR-Z1R

Slušalice MDR-Z1R

Ove slušalice široke frekvencije i dinamičkog opsega izrađene u Japanu pružaju beskompromisan osobni užitak slušanja glazbe.

Pojačalo TA-ZH1ES

Pojačalo TA-ZH1ES

Napravite korak naprijed uz ovo vrhunsko pojačalo koje spaja najbolje aspekte digitalne i analogne tehnologije zvuka.

GTK-XB5 sa značajkom EXTRA BASS

Zabavljajte se kad god poželite uz GTK-XB5

Oživite noć pomoću klupskih ritmova i svjetlosnih efekata stroboskopa. Ovaj moćni kompaktni sustav bez problema će podići atmosferu zabave na višu razinu uz EXTRA BASS.

FDR-X3000R: manje podrhtavanja, čak i uz 4K.

Zadovoljite svoju želju za akcijom ultrarealističnim videozapisima. FDR-X3000R Action Cam kombinira 4K i novu tehnologiju Balanced Optical SteadyShot™ (B.O.SS), što omogućuje snimanje nevjerojatno stabilnih videozapisa iz prvog lica.

Nove ideje i koncepti

Budućnost koju oblikujemo pametnija je i prilagođenija pojedincu te povezuje sve što nas okružuje. Uživajte u onome što volite i podijelite to s drugim osobama, živite kreativnije i radite pametnije uz dizajn koji je upravo tome prilagođen.

Postanite dio igre uz PlayStation®VR

Uronite u nova okruženja igara s virtualnom realnošću uz PlayStation®VR. Pogled od 360°, potpuni 3D zvuk i precizno praćenje vaša će osjetila u svakom fantastičnom, akcijom nabijenom trenutku dovesti do granica.