Slike – CD prijemnik s USB priključnicom
Slike – CD prijemnik s USB priključnicom
Slike – CD prijemnik s USB priključnicom

Funkcije

EXTRA BASS™ unosi snagu u sve dionice basa

Pritisnite tipku EXTRA BASS™ da biste glazbu obogatili ozbiljnom snagom niske frekvencije. Funkcionira pojačavanjem dionica basa radi reprodukcije dubokih, snažnih basova. Jednostavno pritisnite tipku da biste aktivirali taj način rada i uživajte u dinamičkom zvuku.

Prilagodite zvuk pomoću 10-pojasnog equalizera

Prilagodite reprodukciju zvuka osobnom ukusu putem 10-pojasnog equalizera. Pomičite klizače da biste stvorili svoj jedinstveni zvučni prostor ili odaberite neku od 10 unaprijed definiranih postavki. U novom načinu rada za karaoke stišavaju se vokalne frekvencije da biste u automobilu mogli uživati u pjevušenju uz glazbu.

Digitalni filtri optimiziraju zvuk za zvučnike

Zvučnici najbolje funkcioniraju kad se putem njih reproduciraju najprikladnije frekvencije. Visokopropusni filtar visoke i srednje frekvencije šalje na zvučnike punog raspona, a niskopropusni filtar na niskotonac usmjerava samo frekvencije basa.  

Priključite ručni uređaj putem USB veze

Priključite MP3 reproduktor na prednji USB ulaz da biste pristupili svojoj mobilnoj glazbenoj biblioteci.

Ugrađeni reproduktor CD-a proširuje mogućnosti reprodukcije

Ubacite kompaktni disk da biste reproducirali glazbu iz kućne glazbene kolekcije.

LCD zaslon okomitog poravnanja za čitljivost

Zahvaljujući širem kutu gledanja i do pet puta većem kontrastu od standardnog zaslona, zaslon s okomitim poravnanjem uvijek je vrlo čitljiv.

Uparite ga sa zvučnicima tvrtke Sony da biste postigli još bolji zvuk

Želite li proširiti svoj sustav? Da biste postigli najbolju moguću kompatibilnost, isprobajte Sonyjeve zvučnike punog raspona FB. Zvučnici nadopunjuju sklopovlje za EXTRA BASS™ u prijemniku za bogat i snažan zvuk.

Slušajte visokokvalitetne FLAC datoteke

FLAC je format datoteke koji, za razliku od formata MP3, komprimira audiosignal bez gubitka kvalitete zvuka. Priključite uređaj u prednji USB ulaz da biste reproducirali FLAC datoteke i uživajte u nepromijenjenoj kvaliteti.

Daljinski ulaz putem volana koji se može konfigurirati 

Želite li umjesto tipki na prijemniku koristiti kontrole na volanu? U kompatibilnim vozilima instalacija je vrlo jednostavna zahvaljujući daljinskom ulazu s volana koji je moguće konfigurirati.

Pojačanje snage 4 x 55 W daje jasan, snažan zvuk

Ugrađeno pojačalo proizvodi snagu od 55 W x 4 (maksimalno na 4 oma) / 20 W x 4 (RMS na 4 oma) i postiže potrebnu jačinu zvuka.

Osvjetljenje usklađeno sa zvukom povećava uzbuđenje

Svjetla koja se mijenjaju i pulsiraju u skladu s dinamikom pjesme imat ćete osjećaj kao da se glazba kreće.   

Specifikacije

Uživajte u snažnom zvuku dok ste na cesti. EXTRA BASS™ pojačava ritmove vaše glazbe, a pojačanje od 4 x 55 W postiže potrebnu jačinu zvuka.
  • 4 x 55 W

  • Uključite EXTRA BASS™ da biste dinamično pojačavali niske tonove

  • Prilagodljivi 10-pojasni equalizer s načinom rada za karaoke

  • Na prednji USB ulaz možete priključiti glazbenu biblioteku s pametnog telefona ili MP3 reproduktora

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu