Slike – DSX-A310DAB | Multimedijski prijemnik s DAB radiom
Slike – DSX-A310DAB | Multimedijski prijemnik s DAB radiom

Funkcije

DAB+ radio

Uključite DAB+ radio radi još većeg izbora i bolje kvalitete zvuka. Prijemnik će dohvatiti i vaše stare omiljene radiostanice s DAB radija.

EXTRA BASS™ unosi snagu u sve dionice basa

Pritisnite tipku EXTRA BASS da biste glazbu obogatili ozbiljnom snagom niske frekvencije. Funkcionira pojačavanjem dionica basa radi reprodukcije dubokih, snažnih basova. Jednostavno pritisnite tipku da biste aktivirali taj način rada i uživajte u dinamičkom zvuku.

Prilagodite zvuk pomoću 10-pojasnog equalizera 

Prilagodite reprodukciju zvuka osobnom ukusu putem 10-pojasnog grafičkog equalizera. Pomičite klizače da biste stvorili svoj jedinstveni zvučni prostor ili odaberite neku od 10 unaprijed definiranih postavki. U novom načinu rada za karaoke stišavaju se vokalne frekvencije da biste u automobilu mogli uživati u pjevušenju uz glazbu.

Digitalni filtri optimiziraju zvuk za zvučnike

Zvučnici najbolje funkcioniraju kad se putem njih reproduciraju najprikladnije frekvencije. Visokopropusni filtar visoke i srednje frekvencije šalje na zvučnike punog raspona, a niskopropusni filtar na niskotonac usmjerava samo frekvencije basa. 

Priključite ručni uređaj putem USB veze 

Priključite MP3 reproduktor na prednji USB ulaz da biste pristupili svojoj mobilnoj glazbenoj biblioteci.

LCD zaslon okomitog poravnanja za čitljivost

Zahvaljujući širem kutu gledanja i do pet puta većem kontrastu od standardnog zaslona, zaslon s okomitim poravnanjem uvijek je vrlo čitljiv.

Uparite ga sa zvučnicima tvrtke Sony da biste postigli još bolji zvuk

Želite li proširiti svoj sustav? Da biste postigli najbolju moguću kompatibilnost, isprobajte Sonyjeve zvučnike punog raspona FB. Zvučnici nadopunjuju sklopovlje za EXTRA BASS za bogat i snažan zvuk.

Slušajte visokokvalitetne FLAC datoteke

FLAC je format datoteke koji, za razliku od formata MP3, komprimira audiosignal bez gubitka kvalitete zvuka. Priključite uređaj u prednji USB ulaz da biste reproducirali FLAC datoteke i uživajte u nepromijenjenoj kvaliteti.

Osvjetljenje usklađeno sa zvukom povećava uzbuđenje

Svjetla koja se mijenjaju i pulsiraju u skladu s dinamikom pjesme imat ćete osjećaj kao da se glazba kreće.

Daljinski ulaz putem volana koji se može konfigurirati 

Želite li umjesto tipki na prijemniku koristiti kontrole na volanu? U kompatibilnim vozilima instalacija je vrlo jednostavna zahvaljujući daljinskom ulazu s volana koji je moguće konfigurirati.

Pojačanje snage 4 x 55 W daje jasan, snažan zvuk

Ugrađeno pojačalo proizvodi snagu od 55 W x 4 (maksimalno na 4 oma) / 20 W x 4 (RMS na 4 oma) i postiže potrebnu jačinu zvuka. 

USB ulaz omogućuje vam reprodukciju glazbe s uređaja iPhone ili iPod 

Praktični USB ulaz omogućuje jednostavnu reprodukciju glazbe s uređaja sa sustavom iOS. Jednostavno priključite USB kabel (ne isporučuje se u paketu) i upravljajte osnovnim funkcijama reprodukcije dok gledate informacije o pjesmama na zaslonu.

Specifikacije

Uživajte u snažnom zvuku dok ste na cesti. EXTRA BASS pojačava ritmove vaše glazbe, a pojačanje od 4 x 55 W postiže potrebnu jačinu zvuka. Osim toga, uz kompatibilnost s radijem DAB+ možete slušati i najnovije digitalne radijske stanice zvuka visoke kvalitete.
  • 4 x 55 W

  • Uključite EXTRA BASS da biste dinamično pojačavali niske tonove

  • Certifikat Digital Radio Tick Mark

  • Na prednji USB ulaz možete priključiti glazbenu biblioteku s uređaja iPhone, telefona sa sustavom Android ili MP3 reproduktora

EXTRA BASS
Da (1,2)
DSO (Dynamic Stage Organizer)
Ne
Izlazna snaga
4 x 55 W
Predizlaz
Stražnji
Izlaz za niskotonac
Ne
AUX
Da (prednje)
USB
Da (prednje)
USB protokol za prijenos medijskih sadržaja
Da
USB otvoreni protokol za dodatke za Android
DA (2.0)

Sadržaj pakiranja

ISO priključnica, Ukrasni prsten (okvir): Crno (nije obojeno), Jamstveni list, Upute za uporabu

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika