3

2.0 na temelju 3 recenzija kupaca

0
1
0
0
2
Kvaliteta zvuka

Prosječno

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Osrednje

Napomena: recenzije proizvoda mogu obuhvaćati različite varijante proizvoda. Neke varijante, usluge i/ili značajke proizvoda navedene u recenzijama proizvoda možda nisu dostupne u svim državama.

Najkorisnije pozitivne
0

Great features however, icons are overlapping

XAV-1500 2021.11.01 autor Hybra (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I had the device installed by Sound Match, Bellville, Cape Town, South Africa on 30 October 2021

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

10

4

Najkorisnije kritičke
0

Weblink nicht empfehlenswert

XAV-1500 2020.12.06 autor MaMe313 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Mit der WebLink-Funktion funktionieren lediglich 4 Apps, bei denen dann noch der Hinweis erscheint "This feature is unavaiable while driving". Das spiegeln anderer Apps wie google maps oder spotify ist auch mit einem sony Xperia nicht möglich. Das Radio hat keinen Radiotext, was bei wesentlich billigeren und älteren Geräten mittlerweile Standart ist.

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Loše

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

5

1

Recenzije kupaca: 3

0

Great features however, icons are overlapping

XAV-1500 2021.11.01 autor Hybra (Ujedinjeno Kraljevstvo)

I had the device installed by Sound Match, Bellville, Cape Town, South Africa on 30 October 2021

Kvaliteta zvuka

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost upotrebe

Dobro

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

10

4

Odgovor odjela Sony support team
2021.11.03

Hi Hybra,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your car system. We're happy to welcome you into the Sony family!
We'll make sure to pass your feedback through the proper channels through the proper channels for future consideration. If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony UK

0

More Apps

XAV-1500 2021.01.07 autor SergioJose (Ujedinjeno Kraljevstvo) Provjereni kupac Provjeren

I bought the receiver a few days ago, and is too slow, when i use the scree mirror the iphone XS Max can´t be controlled from the receiver, has none apps, only YouTube and waze, and both doesn´t work properly, i´ve already updated with the latest software version, still slow and touch pad doesn´t work

Kvaliteta zvuka

Loše

Značajke

Loše

Dizajn

Osrednje

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

71

27

Odgovor odjela Sony support
2021.01.12

Hi SergioJose,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're experiencing a slow performance with the car system.
We recommend performing a factory reset as described on the Help Guide here: https://bit.ly/2XvNkoD to resolve the issue. If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support team

0

Weblink nicht empfehlenswert

XAV-1500 2020.12.06 autor MaMe313 (Njemačka) Provjereni kupac Provjeren

Mit der WebLink-Funktion funktionieren lediglich 4 Apps, bei denen dann noch der Hinweis erscheint "This feature is unavaiable while driving". Das spiegeln anderer Apps wie google maps oder spotify ist auch mit einem sony Xperia nicht möglich. Das Radio hat keinen Radiotext, was bei wesentlich billigeren und älteren Geräten mittlerweile Standart ist.

Kvaliteta zvuka

Dobro

Značajke

Loše

Dizajn

Prosječno

Jednostavnost upotrebe

Loše

Prijevod trenutačno nije dostupan, pokušajte ponovno poslije

5

1