Nova vrsta zvuka

Prekrasna slika zaslužuje zadivljujući zvuk. Sonyjevi televizori obuhvaćaju jedinstvene i napredne audiotehnologije koje vas postavljaju u središte akcije i omogućuju zadivljujuću zabavu.

Zaslon zvuka 

Zahvaljujući tehnologiji Acoustic Surface™, zvuk dolazi izravno iza zaslona. Dva inovativna pokretača iza TV-a lagano vibriraju i stvaraju zvuk koji se pomiče po slici, pa se dijalozi i specijalni efekti čuju na pravom mjestu. Niskotonac omogućuje dubok i snažan bas koji prati dinamične akcijske scene.

Prilagodite svaki trenutak 

Sonyjev ClearAudio+ paket je audiotehnologija koji omogućuje automatsku preciznu prilagodbu zvuka televizora radi postizanja realističnijeg i prožimajućeg doživljaja, bez obzira na to koji sadržaj gledate.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase

Doživljaj kina uz soundbar 

Uparite odgovarajući soundbar s televizorom tvrtke Sony koji podržava Dolby Vision™ i uživajte u doživljaju kao iz kina u vlastitom domu. Popratite savršene slike prožimajućim, snažnim zvukom. Neki modeli koriste tehnologije kao što je Dolby Atmos® za precizno pozicioniranje zvuka i efekte koji okružuju gledatelja.

Spider-Man™: Povratak kući sada je dostupan u 4K Ultra HD™ rezoluciji.