Usavršena stvarnost

Naša je strast dizajniranje televizora koji vjerno prenose namjeru autora. Linija televizora MASTER Series zadovoljava stroge kriterije naših vrhunskih inženjera i pretvara prekrasne slike u stvarnost. Po prvi put autori mogu osloboditi svoju maštu i vidjeti svoju viziju oživljenu u domu. 

Otkrijte čime je MASTER Series tako oduševio filmaše

Pogledajte kako su redatelj i producenti filma Jumanji: The Next Level bili oduševljeni serijom MASTER kada su vidjeli kako vjerno reproducira sliku i zvuk njihovog filma.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Jake Kasdan
"Apsolutno spektakularno. Kada sam vidio kako izgleda slika, ostao sam bez daha."

Jake Kasdan
redatelj

Matt Tolmach
"Boje su tako precizne i živopisne! A zvuk dopire iz zaslona."

Matt Tolmach
producent

Hiram Garcia
"Prvi potrošački proizvod koji je uspio dočarati ono što smo htjeli da gledatelji vide."

Hiram Garcia
producent

Inspiriranje autora fantastičnim slikama

Pogledajte kako MASTER Series igračima omogućuje uživanje u zaista realističnom svijetu igre Gran Turismo® reproduciranjem suptilnih nijansi boja, svjetlosti i gradacija, baš kao što su autori zamislili.  

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Cognitive Processor XR™

Doživite namjeru autora sadržaja na najtočniji
način do sad

Naš je cilj prikaz vizije autora na zaslonu na najautentičniji način. Cognitive Processor XR™ pomaže nam da to ostvarimo podizanjem potencijala ekspresije televizora na potpuno novu razinu koja nikad nije bila bliža namjeri snimatelja filmova.

Naši profesionalci od objektiva do dnevnog boravka

U 2000-tim godinama naš je tim za televizore započeo suradnju s tvrtkom Sony Pictures Entertainment na značajci Cinema Mode, prvoj značajci kvalitete slike televizora razvijenom za doživljaj kućnog kina. Od tada radimo zajedno da bismo standardizirali nove formate, kao što su 4K i HDR, te filmove u domovima još više približili namjeri autora.

Stručnjaci iz branše imaju visoko mišljenje o seriji MASTER

Pogledajte kako je dobro serija MASTER prihvaćena od vodećih stručnjaka iz filmske i televizijske branše.

Inovacija gledanja kod kuće.
Ekosustav tvrtke Sony i Netflix.

Zahvaljujući napretku tehnologije proteklih godina, sposobnost televizije da izrazi vizije i nadahnuća autora veća je nego ikada prije. Gledatelji sada mogu iskusiti brojne vrste zabave ispunjene uzbuđenjem i nevjerojatne slike u vlastitim domovima. Dugi niz godina Sony i Netflix bili su revolucionari te industrije i oblikovali su budućnost televizije, pri tome izravno surađujući s autorima da bi njihove priče prenijeli ljubiteljima zabave diljem svijeta. Omogućivanjem korištenja vrhunskih tehnologija kao što su 4K i HDR korisnici sada mogu uživati u doživljaju kino-kvalitete u udobnosti vlastitih dnevnih soba.

Potrebno je članstvo za Netflix usmjeravanje

Osim toga, Netflix je aktivno ulagao u osmišljavanje originalna programa u skladu s najnovijim standardima za videozapise te je s tvrtkom Sony razvio način rada Netflix Calibrated Mode da bi osigurao očuvanje kvalitete slike. Taj je način rada posebno razvijen da bi se reproducirala kvaliteta slike jednaka onoj u televizijskom studiju te se tako očuvala vizija i namjera filmaša.

Istinsko partnerstvo

Pogledajte kako su Netflix i Sony ovladali bojama, kontrastom i pokretima u dnevnom boravku uz Netflix Calibrated Mode da biste uživali u zabavi onako kako su autori i zamislili.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Zabava kakva treba biti

Netflix Calibrated Mode jamči da će gledatelj imati mogućnost gledanja serija, filmova, dokumentaraca i drugih vrsta priča na način na koji su izvorno stvorene te na način na koji bi se trebale gledati.

TV studijskog formata 

Obećavajući kvalitetu slike koja je bliska onoj na monitoru koji se koristi kao standardna referenca u studijima za produciranje filmova, MASTER Series može predstaviti zabavu koja stavlja televizor u prvi plan u njezinu idealnom obliku. 

Kinematografska uzbuđenja kod kuće

Ljubitelji zabave sada mogu uživati u takvom doživljaju izravno u svom domu zahvaljujući liniji proizvoda MASTER Series i načinu Netflix Calibrated Mode koji vjerno reproduciraju slike koje zaista oživljavaju priču.

Ovladavanje kalibracijom – besprijekorne boje

Što nas privlači filmovima? Velik je broj sastavnih elemenata kreativnog procesa, primjerice skripte, blokiranje scena, uređivanje i gradacija boja. Autorova priča oživljava kada se ti elementi vjerno prenesu na TV zaslonu i pruže prožimajući i emocionalan vizualni doživljaj. Precizna reprodukcija boja ključna je, jer se njome otkrivaju značajke izraza lica glumaca u sjenama, suptilni detalji tijekom spontanog bljeska i precizne gradacije od svjetla do tame. MASTER Series precizno je kalibrirana linija proizvoda u tvornici radi postizanja balansa bijele boje, usklađenosti i dosljednih visokih radnih značajki koje je potrebno dostići kad je riječ o potrebama profesionalnih autora.

Logotip softvera CalMAN
Zadržana strast autora

Kao rješenje problema varijacije boje tijekom produkcije MASTER Series koristi softver za automatsku kalibraciju Calman vrhunskih radnih značajki tvrtke Portrait Displays. To je dosad neviđena razina kalibracije i preciznog prilagođavanja koja nije moguća putem konvencionalnih postavki slike. Ta značajka boje reproducira vjerno u odnosu na izvorni TV signal, a čak se i prilagođava najsuptilnijim promjenama boje tijekom vremena. MASTER Series podržava Calman, uz koji korisnici mogu iskoristiti prednosti softvera koji koriste autori vizualnog sadržaja tijekom postprodukcije i kontrole kvalitete tijekova rada. Sve to dodatno ističe našu predanost reprodukciji slike s profesionalno kalibriranom točnošću boja kod kuće.

Preuzimanje brošure
Kalibrir. TV-a BRAVIA softverom Calman