Dodaci za mobilne uređaje

Brzo i sigurno napajajte uređaje uz Sonyjeva rješenja za punjenje. Od snažnih USB PD adaptera do jednostavnosti bežičnog punjenja – postoji idealno rješenje za gotovo svaki uređaj.

Fleksibilno punjenje u pokretu

Fleksibilno punjenje u pokretu

Sonyjevi sofisticirani punjači spremni su za brzo napajanje uređaja kod kuće, u hotelu ili automobilu. Sonyjev se punjač, s većim brojem priključaka i sučelja, može koristiti za svaki uređaj (pametne telefone, kamere, tablete, slušalice i USB uređaje). Neki su punjači kompatibilni s USB PD tehnologijom koja može puniti sve te uređaje i prijenosna računala.

Izbor USB kabela

Kabeli koji odgovaraju svakom uređaju. Odaberite duljinu, vrstu priključka, boju i materijal koji odgovaraju vašem uređaju ili osobnim preferencama. Sony nudi odlične vrlo duge i prijenosne kratke kabele za iPhone® i iPad® uređaje te nudi velik izbor USB kabela od vrlo kratkih do vrlo dugih za prijenosna računala, uređaje sa sustavom Android itd.

USB kabeli
Pojednostavnjeno bežično punjenje

Pojednostavnjeno bežično punjenje

Tehnologija Qi bežično punjenje čini sigurnijim i jednostavnijim. Uređaje iPhone, Samsung Galaxy®, Sony Xperia™ i ostale uređaje kompatibilne s tehnologijom Qi sada punite tako da ih samo postavite na pločicu za punjenje – žice nisu potrebne.

Tehnologija USB PD

Brzo punjenje, sigurno punjenje.

brže punjenje

Potencijalno 13 puta brže punjenje. Do 100 W.

USB PD punjač od 100 W omogućuje potencijalno 13 puta brži izlaz od standardnog punjača od 7,5 W. Koristite isti punjač za telefon, tablet ili prijenosno računalo i punite ih brže nego ikad prije.

(1): USB PD punjač (100 W) i (2) standardni punjač (7,5 W)

Brzo punjenje uređaja

Brzo punjenje za velik izbor uređaja

Neovisno trebate li napuniti MacBook® za posao ili Nintendo Switch™ za igru, Sonyjeva tehnologija USB PD nudi brže punjenje koje vam omogućuje da brže budete spremni za rad. Kompatibilnost s ranijim verzijama s USB-C uređajima jamči napajanje kada vam je potrebno. USB PD jedini je punjač koji trebate.

Sigurnije USB punjenje s većim naponom.

Sigurno USB punjenje s većim naponom.

Veći izlazni napon USB PD punjača može uzrokovati opekline ili oštećenje dijelova, ali ne uz Sonyjeve uređaje. Dizajn otporan na toplinu i nadzor temperature traže neuobičajena stanja te jamče sigurno punjenje provjerom napajanja i USB električne komunikacije.

Učinkovita sigurnost 

zaštita od preopterećenja

Dizajn otporan na toplinu radi sigurnog punjenja

Energetski učinkovitim strujnim krugovima minimizira se proizvodnja toplina jer su uključivanje sklopki i komponenti optimizirani. Sprječavanju povećanja temperature pridonose i raspored tiskane pločice te dizajn kućišta.

Pametni kontroler napona

Ova vas tehnologija štiti sprječavanjem opasnih situacija, kao što su vatra, dim i eksplozija uređaja. Zaštita od pregrijavanja kontrolira temperaturu uređaja i odmah prekida punjenje ako je potrebna neuobičajena struja. Punjenje se prekida kada se otkrije kratki spoj.

kontrola temperature
bežično punjenje

Bežično punjenje s dodanom inteligencijom

Inteligencija tehnologije Qi nadilazi bežično punjenje – čak zna i što je na pločici zahvaljujući značajci FOD (Foreign Object Detection). Ako otkrije metalne predmete, npr. kovanice ili ključeve, mehanizam za otkrivanje topline zaustavit će punjenje te spriječiti pregrijavanje i štititi i pločicu i uređaj.