XS-160ES

Uzdignite zvuk na višu razinu

Jasnoća i snaga dolaze zajedno u dvosmjernim zvučnicima XS-160ES. Uživajte u vrhunskom doživljaju koju pruža Mobile ES i jednostavnosti instalacije koju pruža kompaktni koaksijalni dizajn.

MOBILE ES™ SERIES

XS-160ES | 2-sistemski Mobile ES™ koaksijalni zvučnici od 16 cm (6 ½ inča)

XS-160ES
XS-160ES
logotip serije mobile ES
Saznajte više o našoj ljubavi i beskompromisnoj tehnologiji.
Nagrađeno
Woofer s laganom, krutom ćelijskom matricom od aramidnih vlakana

Membrana glavnog zvučnika XS-160ES izrađena je od Sonyjevog jedinstvenog laganog, krutog vlaknastog materijala (ranije poznat pod nazivom MRC). Najnovija generacija materijala dodatno je optimizirana te, uz poboljšanja mehaničke pogonske jedinice, daje još širi frekvencijski odziv i uglađeniji, prirodniji zvuk.

Ugradnja MRC-a na jedinstvenoj matrici s aramidnim vlaknima
Optimalna formula

Ugradnja u jedinstvenu matricu od aramidnih vlakana suzbija rezonanciju membrane i minimizira izobličenje, ne samo u niskim, nego i u srednjim i visokim frekvencijskim rasponima. Rezultat je moćan i jedinstveno čist zvuk na svim frekvencijama, čak i pri visokoj jačini zvuka.

Surround zvuk s odvojeni zarezani rubom

Surround zvuk woofera postiže još jedna tehnologija tvrtke Sony s posebnim zaobljenim zarezima koji poboljšavaju vertikalnu simetriju amplituda, što drastično smanjuje izobličenje i poboljšava jasnoću.

Struktura okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka

Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju dok dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje glasovne zavojnice.

Pauk progresivne visinske stope

Akustično optimizirani pauk dopušta bolje upravljanje snagom i protok zraka, a profil je dizajniran za brže i preciznije amortiziranje konusa zvučnika.

Visokotonac za visoke note

Kompatibilna sa zvukom visoke rezolucije, membrana visokotonca s mekom kupolom izravno je pričvršćena na glasovnu zavojnicu, dizajniranu za pokrivanje ultravisokog spektra vaše glazbe s frekvencijskim rasponom koji se proteže do čak 40 kHz.

Presjek strukture

Otkrijte strukturu zvučnika Mobile ES, uključujući prvi put primijenjene mehaničke pristupe kao što su surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom, dizajn okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka. 

Presjek strukture zvučnika Mobile ES

Mobile ES Series

Uživajte u izvrsnoj zabavi u automobilu

Proizvodi Mobile ES Series osmišljeni su za vrhunski užitak slušanja tijekom putovanja te objedinjuju ono najbolje od glazbe i povezivanja da bi vam vožnja bila ugodnija nego ikad prije.

Specifikacije i značajke

Nadogradite sustav dvosmjernim zvučnicima XS-160ES da biste dobili čist i prožimajući zvuk visoke rezolucije. Kompaktni koaksijalni dizajn odlikuje se laganim wooferom s krutom ćelijskom membranom, dinamičnim basom te oštrim vokalima i srednjim rasponom. Iskričavo visoke frekvencije daje meki kalotni visokotonac za zadivljujući i prožimajući doživljaj slušanja.
  • Woofer s laganom, krutom ćelijskom matricom od aramidnih vlakana za precizan i dinamičan bas

  • Meki kalotni visokotonac pokriva ultravisoke frekvencije do 40kHz

  • Surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom za manje izobličenja i čist zvuk

  • Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju

  • Dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu