XS-162ES

Uzdignite zvuk na višu razinu

Komponentni zvučnici XS-162ES 16 cm (6,5 ") daju zadivljujuću jasnoću i sliku vašem slušanju u automobilu. Redefinirajte slušanje pomoću ovih inovativnih zvučnika Mobile ES.

MOBILE ES™ SERIES

XS-162ES | 2-sistemski Mobile ES™ komponentni zvučnici od 16 cm (6 ½ inča)

XS-162ES
Crni zvučnici XS-162ES
logotip serije mobile ES
Saznajte više o našoj ljubavi i beskompromisnoj tehnologiji.
Dobitnik nagrada 
Woofer s laganom, krutom ćelijskom matricom od aramidnih vlakana

Membrana glavnog zvučnika XS-162ES izrađena je od Sonyjevog jedinstvenog laganog, krutog vlaknastog materijala (ranije poznat pod nazivom MRC). Najnovija generacija materijala dodatno je optimizirana te, uz poboljšanja mehaničke pogonske jedinice, daje još širi frekvencijski odziv i uglađeniji, prirodniji zvuk.

Slika gornje strane zvučnika XS-162ES od 6,5 inča
Krupni plan aramidnih vlakana koja se koriste u zvučniku XS-162ES od 6,5 inča
Optimalna formula

Ugradnja u jedinstvenu matricu od aramidnih vlakana suzbija rezonanciju membrane i minimizira izobličenje, ne samo u niskim, nego i u srednjim i visokim frekvencijskim rasponima. Rezultat je moćan i jedinstveno čist zvuk na svim frekvencijama, čak i pri visokoj jačini zvuka.

Križanac koji podržava Bi-AMP s biračem dobitka

Taj križanac audiofilskog razreda ima optimalan, kondenzator filma malog otpora za glatke visoke tonove. Njegov dizajn koji podržava Bi-AMP ublažava izobličenje struje na visokotoncu kada woofer radi na visokim ulaznim razinama. Namjenski birač dobitka pridonosi ravnoteži između razina signala woofera i visokotonca te omogućuje prilagodbu razinu visokotonca čak i kada se komponente pokreću s jednog pojačala.

Surround zvuk s odvojeni zarezani rubom

Surround zvuk woofera postiže još jedna tehnologija tvrtke Sony s posebnim zaobljenim zarezima koji poboljšavaju vertikalnu simetriju amplituda, što drastično smanjuje izobličenje i poboljšava jasnoću.

Slika stražnje strane zvučnika XS-162ES od 6,5 " s prikazanim protokom zraka koji koristi sustav za hlađenje
Struktura okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka

Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju dok dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje glasovne zavojnice.

Visokotonci za visoke note

Kompatibilna sa zvukom visoke rezolucije, membrana visokotonca s mekom kupolom izravno je pričvršćena na glasovnu zavojnicu, dizajniranu za pokrivanje ultravisokog spektra vaše glazbe s frekvencijskim rasponom koji se proteže do čak 40 kHz.

Slika visokotonca zvučnika XS-162ES od 6,5 inča
Pauk progresivne visinske stope

Akustično optimizirani pauk dopušta bolje upravljanje snagom i protok zraka, a profil je dizajniran za brže i preciznije amortiziranje konusa zvučnika.

Čep faze

Fazni čep koji prigušuje rezonanciju na wooferu XS-162ES pridonosi realizaciji idealnog frekvencijskog odziva do same točke križanja s uparenim visokotoncima. Kruta aluminijska navojnica i dinamični raspršivač zraka dodatno podržavaju širok frekvencijski odziv zvučnika za kontroliran i dinamičan bas.

 Presjek strukture

Otkrijte strukturu zvučnika Mobile ES, uključujući prvi put primijenjene mehaničke pristupe kao što su surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom, dizajn okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka. 

Mobile ES Series

Uživajte u izvrsnoj zabavi u automobilu

Proizvodi Mobile ES Series osmišljeni su za vrhunski užitak slušanja tijekom putovanja te objedinjuju ono najbolje od glazbe i povezivanja da bi vam vožnja bila ugodnija nego ikad prije.

Specifikacije i značajke

Isprobajte naše dvosmjerne komponentne zvučnike XS-162ES kompatibilne sa zvukom visoke rezolucije za najbolji stereo zvuk na vašoj komandnoj ploči. Uz woofer s laganom, krutom ćelijskom matricom za realizaciju preciznog, dinamičnog basa i oštrog srednjeg raspona koji podržavaju glatke visoke frekvencije komponentnog mekog kalotnog visokotonca uživat ćete u punokrvnim vokalima i detaljnoj instrumentaciji kamo god pošli.
  • Woofer s laganom, krutom ćelijskom matricom od aramidnih vlakana za precizan i dinamičan bas

  • Meki kalotni komponentni visokotonac pokriva ultravisoke frekvencije do 40 kHz

  • Surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom za manje izobličenja i čist zvuk

  • Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju

  • Dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu