XS-690ES

Uzdignite zvuk na višu razinu

Dodajte nove razine dinamične snage i dubine u sustav pomoću dvosmjernih zvučnika XS-690ES. Jasnoća serije Mobile ES i širok frekvencijski odziv zauvijek će promijeniti način slušanja glazbe u automobilu.

MOBILE ES™ SERIES

XS-690ES | 2-sistemski Mobile ES™ koaksijalni zvučnici od 16 x 24 cm (6 x 9 inča)

XS-690ES
XS-690ES
logotip serije mobile ES
Saznajte više o našoj ljubavi i beskompromisnoj tehnologiji.
Nagrađeno
Woofer s laganom, krutom ćelijskom matricom od aramidnih vlakana

Membrana glavnog zvučnika XS-690ES izrađena je od Sonyjevog jedinstvenog laganog, krutog vlaknastog materijala (ranije poznat pod nazivom MRC). Najnovija generacija materijala dodatno je optimizirana te, uz poboljšanja mehaničke pogonske jedinice, daje još širi frekvencijski odziv i uglađeniji, prirodniji zvuk.

Slika gornje strane 2-sistemskog zvučnika XS-690ES
Krupni plan aramidnih vlakana u dvosmjernom zvučniku XS-690ES
Optimalna formula

Ugradnja u jedinstvenu matricu od aramidnih vlakana suzbija rezonanciju membrane i minimizira izobličenje, ne samo u niskim, nego i u srednjim i visokim frekvencijskim rasponima. Rezultat je moćan i jedinstveno čist zvuk na svim frekvencijama, čak i pri visokoj jačini zvuka.

Surround zvuk s odvojeni zarezani rubom

Surround zvuk woofera postiže još jedna tehnologija tvrtke Sony s posebnim zaobljenim zarezima koji poboljšavaju vertikalnu simetriju amplituda, što drastično smanjuje izobličenje i poboljšava jasnoću.

Struktura okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka

Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju dok dinamični raspršivač zraka jamči efikasnu cirkulaciju zraka za dobar hod konusa i hlađenje glasovne zavojnice.

Struktura okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka
Pauk progresivne visinske stope

Akustično optimizirani pauk dopušta bolje upravljanje snagom i protok zraka, a profil je dizajniran za brže i preciznije amortiziranje konusa zvučnika.

Visokotonci za visoke note

Kompatibilna sa zvukom visoke rezolucije, membrana visokotonca s mekom kupolom izravno je pričvršćena na glasovnu zavojnicu, dizajniranu za pokrivanje ultravisokog spektra vaše glazbe s frekvencijskim rasponom koji se proteže do čak 40 kHz.

Presjek strukture

Otkrijte strukturu zvučnika Mobile ES, uključujući prvi put primijenjene mehaničke pristupe kao što su surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom, dizajn okvira s pet nosača i dinamični raspršivač zraka. 

Označeni poprečni presjek dvosmjernog zvučnika XS-690ES

Mobile ES Series

Uživajte u izvrsnoj zabavi u automobilu

Proizvodi Mobile ES Series osmišljeni su za vrhunski užitak slušanja tijekom putovanja te objedinjuju ono najbolje od glazbe i povezivanja da bi vam vožnja bila ugodnija nego ikad prije.

Specifikacije i značajke

Poboljšajte pogon snagom, jasnoćom i mogućnostima zvuka visoke rezolucije koje nude dvosmjerni zvučnici XS-690ES. Dvosmjerni koaksijalni dizajni dimenzija 6 x 9" reproducira zvuk punog raspona s novim razinama dinamične snage i dubine zahvaljujući wooferu s laganom, krutom ćelijskom matricom i mekom kalotnom visokotoncu.
  • Woofer s laganom, krutom ćelijskom matricom od aramidnih vlakana za precizan i dinamičan bas

  • Meki kalotni visokotonac pokriva ultravisoke frekvencije do 40kHz

  • Surround zvuk s odvojenim zarezanim rubom za manje izobličenja i čist zvuk

  • Dizajn okvira s pet nosača raspršuje rezonanciju

  • Dinamični raspršivač zraka pridonosi efikasnoj cirkulaciji zraka za dobar hod i hlađenje konusa

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu