Mobile World Congress 2016

Prepustite se uzbuđenju koje pruža MWC 2016. Istražite naše najnovije proizvode i saznajte kako pomičemo granice inovacije i tehnologije radi stvaranja nezaboravnih zabavnih doživljaja.

Inovacije sutrašnjice, već danas

Pametni telefoni budućnosti

Inovacije su uzbudljive. Zbog toga smo odlučili svoju tehnologiju pomaknuti do granice. Na kongresu MWC 2016 predstavljamo najnoviji asortiman Xperia™ pametnih telefona u kojem je svaki model dizajniran da vas približi doživljajima koji su važni. Pregledajte ih i pronađite onaj koji vam savršeno odgovara.

Uvijek korak ispred

Brža i pametnije nego ikada prije, kamera od 23 MP kod modela Xperia™ X predviđa pokrete kako bi vam pomogla u eliminaciji zamućenja. Stoga ćete uvijek napraviti predivnu snimku gdje god se nađete.

Remek-djelo

Kamera za pametni telefon koja može predvidjeti vaš sljedeći pokret

Predstavljamo Xperia™ X Performance s izuzetno brzim radom i kamerom koja predviđa pokrete radi postizanja oštrijih slika. Prilagođen je vama, pa se udobno uklapa u vaš život.

Savršeno pristajanje

Dizajniran da stane na dlan. Namijenjen snimanju vaših životnih trenutaka.

Xperia™ XA odgovara vašem životu. Objedinjuje zadivljujući zaslon pune širine, glatki, zaobljeni oblik i idealnu veličinu koja nije ni prevelika ni premala. Sve to uz izbor suvremenih boja.

Neka vas nadahne svijet oko vas

Povezivanje sa svijetom lakše je nego ikada prije. No povezivanje ne bi trebalo biti samo praktično – trebalo bi otvarati stvarne mogućnosti, nadahnuti nas da kreativno postignemo više i obogatiti naše živote. Zbog toga kreiramo još osobnije i pametnije proizvode koji vam omogućuju da provedete više vremena u istraživanju i dijeljenju.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Više nego što se čuje na prvo slušanje

Pametni novi način komunikacije sa svijetom

Xperia Ear je jedinstvena Bluetooth® slušalica koja se stavlja u uho, a koja omogućuje pozive, razmjenu poruka, provjeru rasporeda i još toga. Sve to bez uzimanja telefona.

Pametno, čak i za upravljačem

Dizajniran da se besprijekorno uklopi kao produžetak sučelja vašeg automobila, naš novi daljinski upravljač za pametni telefon omogućuje kontrolu svega, od poziva i tekstnih poruka do glazbe i navigacije, jednostavnim izgovaranjem riječi.

Dom odličnog zvuka

Znamo koliko je važan superioran zvuk. Kao što znamo da upravo male stvari čine najveću razliku – stvari kao što su prenosivost, jasnoća i mogućnosti povezivanja. Naš asortiman h.ear dostupan je u živopisnim novim nijansama, tako da možete odabrati izgled koji vam odgovara. A uz viziju minimalističkog dizajna naši proizvodi izgledaju jednako dobro kao što zvuče.