Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

INZONE M9

Uživite se u igranje uz 4K Full Array LED
MONITORI ZA IGRANJE

INZONE M9 | 27'' 4K IPS 1 ms 144 Hz HDR monitor za igranje

INZONE M9
Slika – INZONE M9 | 27'' 4K IPS 1 ms 144 Hz HDR monitor za igranje
Nagrađeno
Visokim kontrastom svaki detalj dolazi do izražaja

Prepustite se doživljaju i istražite svjetove pune briljantnih detalja. Naš 4K HDR monitor za igranje INZONE M9 s tehnologijom Full Array Local Dimming, IPS panelom i DCI-P3 pokrivenosti preko 95 % svaku će scenu ispuniti besprijekornim kontrastima i bojama. Također, vaše će reakcije biti brže zahvaljujući brzini osvježavanja od 144 Hz i IPS panelu od 1 ms GtG (siva do sive). 

Kvaliteta slike

4K rezolucija
DisplayHDR™ 600 certifikat
Logotip tehnologije Full Array Local Dimming
Savršeno za PlayStation®5

Brzina

Brzina osvježavanja od 144 Hz
NVIDIA® G-SYNC® kompatibilno
Varijabilna brzina osvježavanja
1 ms GtG

Igre će oživjeti kroz realistične kontraste i detalje
Ništa neće ostati skriveno uz lokalno LED zatamnjenje 

Tehnologija Full Array Local Dimming usmjerava svjetlo upravo tamo gdje je potrebno za bolju percepciju dubine u svijetlim i tamnim dijelovima scene. Uočite protivnike koji se skrivaju u marku te otkrijte predmete zahvaljujući svjetlini veće jasnoće. Zbog poboljšanog kontrasta preko cijelog zaslona igru ćete vidjeti bolje nego ikada prije.

Četiri poredana zaslona monitora INZONE M9, slijeva nadesno: roboti u futurističkom gradu, prazni obični TV zaslon, detaljniji prikaz robota u futurističkom gradu, prikaz točaka svjetla tehnologijom Full Array Local Dimming
Snimka zaslona koja prikazuje robote u futurističkom gradu, s lijeve strane su zamućeni, a s desne u jasnim 4K detaljima
Samo kristalno jasni 4K detalji, nikakvi kompromisi

4K monitor za igranje imaju četiri puta više piksela nego Full HD monitori. Bilo da volite pucačine, utrke ili RPG-ove, uživat ćete u besprijekornoj slici, kristalno jasnim detaljima i visokoj gustoći piksela.

DisplayHDR™ 600 certifikat, potpuni vizualni doživljaj

Uz DisplayHDR™ 600 INZONE M9 prikazuje scene u jarkim bojama, bogatim točnim kontrastima i visokoj vršnoj svjetlini od 600 cd/m2. Sada će igre izgledati onako spektakularno kako su to njihovi dizajneri i željeli.

Logotip DisplayHDR™ 600 certifikata
Živopisne i realistične boje uz DCI-P3 pokrivenost od >95 % 

S 95-postotnom pokrivenošću DCI-P3 spektra, 4K HDR monitor za igranje INZONE M9 pruža prošireni raspon od preko milijardu bogatih, živopisnih boja. Više nijansi i tonova stvaraju zapanjujuće prizore zbog kojih ćete se potpuno prepustiti igranju.

TBC
Glatko, brzo i tečno – zaslon za akciju
Gornja slika 6 poredanih zaslona koji prikazuju robote i donja slika 14 poredana zaslona koji prikazuju robote; slikama se ističu prednosti brzine osvježavanja od 144 Hz
Precizno naciljajte i okinite brže uz osvježavanje od 144 Hz

Izoštrite svoja osjetila i reagirajte brže. Brzina osvježavanja do 144 Hz pruža vam onu ključnu prednost od djelića sekunde i omogućuje precizno praćenje protivnika. 

Uživajte u brzini s IPS panelom od 1 ms GtG 

Potpuno nova razina igranja na IPS panelu s ultrabrzim odazivom od 1 ms GtG. Rjeđa pojava sjena i niža razina zamućivanja omogućuje vam da potpuno jasno vidite što se događa kako biste munjevito brzo mogli donositi odluke i reagirati. 

Podijeljena slika svemirskog broda u letu iznad grada, lijevi dio prikazuje pojavu sjena, a desni poboljšanu jasnoću
Podijeljena slika svemirskog broda u letu kroz grad, lijevi dio prikazuje efekt kidanje slike, dok na desnom efekt nije prisutan
Tehnologije NVIDIA® G-SYNC® i VRR protiv kidanje slike

Uz dinamičko podešavanje brzine osvježavanja prema varijabilnom broju sl./s uređaja za igranje, INZONE M9 (kompatibilan s NVIDIA® G-SYNC® i HDMI 2.1 varijabilnom brzinom osvježavanja) gotovo potpuno eliminira kidanje slike, zastajkivanje i kašnjenja, a time omogućuje bolje igranje.

Osmišljeno da odgovara vašem stilu igre

Igrajte na svoj način uz svestrani dizajn koji se prilagođava vašem stilu igranja. Jedinstveno postolje u obliku tronošca male dubine pruža potpunu udobnost prilikom igranja, a prostor na stolu ostavlja slobodnim za periferiju.

Stvarni se izgled može razlikovati.

Pogled odozdo na INZONE M9, prikazano je nekoliko položaja tipkovnice i podloge za miš
Savršena integracija s vašom opremom za igranje

Oko ili ispod zaslona možete jednostavno postaviti tipkovnicu pod kutom i veliku podlogu za miš za igranje. Na stolu ćete imati više mjesta jer postolje monitor zauzima malo prostora.

Proučite INZONE M9
Perfect for PlayStation®5

Spoj monitora INZONE M9 i konzole PS5™ pruža fantastičan doživljaj igranja. Iskoristite sav potencijal INZONE monitora čije su značajke osmišljene posebno za konzole PS5™.

Jednostavno povežite svoj sustav za igranje i upravljajte njime

Unaprijedite svoj sustav za igranje i u trenu povežite svu svoju periferiju. Za potrebe povezivanja tu su razne opcije, uključujući HDMI 2.1, DisplayPort™ 1.4 i USB Type-C (alternativni način za DisplayPort) ulaze.

[1] izlaz za slušalice x1 (3,5 mm priključak) / [2] USB Type-A x3 (veza s periferijom) / [3] USB Type-B x1 (veza s računalom) / [4] USB Type-C x1 (DP alternativni način, veza s računalom) / [5] DisplayPort x1 (ver. 1.4) / [6] HDMI x2 (ver. 2.1)

Dijagram koji prikazuje INZONE M9 u sredini, osobno računalo slijeva, prijenosno računalo zdesna, tipkovnicu i miš ispod
Jednim kompletom opreme kontrolirajte dva računala

Uživajte u instant igranju bez potrebe za zamjenom kablova kada završite s poslom. Putem automatskog KVM preklopnika (automatski preklopnik USB koncentratora) možete putem jedne tipkovnice, miša i slušalica s mikrofonom povezanih s monitorom upravljati s do dva računala.

Softversko upravljanje svim postavkama monitora 

Brzo i jednostavno podesite postavke monitora putem računalnog softvera. Osim preciznog podešavanja postavki, pojedinim aplikacijama i igrama možete dodijeliti načine rada slike i profile zvuka slušalica s mikrofonom.

Izoštrite osjetila uz INZONE slušalice s mikrofonom za igranje

Naše INZONE slušalice s mikrofonom podižu vaš doživljaj igranja na novu razinu i pomaže vam da u potpunosti iskoristite svoje sposobnosti.

Logotip puta ka potpunom smanjenju
Fokus na održivost

U Sonyju smo predani smanjenju utjecaja naših proizvoda i poslovanja na okoliš. INZONE monitori za igranje ne samo da su elegantno dizajnirani, već su i izrađeni s okolišem na umu.

Specifikacije i značajke

Istražujte svjetove svojih igara prepune briljantnih dubina i pojedinosti. Naš 27 inčni 4K HDR monitor za igranje INZONE M9 s tehnologijom Full Array Local Dimming, IPS panelom i DCI-P3 pokrivenosti preko 95 % svaku će scenu ispuniti besprijekornim kontrastima i bojama. Također, vaše će reakcije biti brže zahvaljujući brzini osvježavanja od 144 Hz i IPS panelu od 1 ms GtG.