Prepustite se glazbi uz
WF-C700N

Osim što su uistinu bežične slušalice koje se umeću u uši s blokadom buke iznimno lagane i otporne na vodu prema standardu IPX4, one nadograđuju kvalitetu glazbe kako biste mogli uistinu uživati u njoj bez ograničenja. Ovaj vodič upotrijebite za savjete o postavljanju, upute, održavanje i podršku.

Otkrijte što možete s novim slušalicama.
Prvi koraci
Prva upotreba slušalica

Kada slušalice uključite po prvi put, automatski će ući u način rada za uparivanje. Nakon toga, WF-C700N s uređajem možete upariti na tri načina.

brzo uparivanje
Googleova usluga za brzo uparivanje

Aktivirajte način uparivanja slušalica i stavite ih pored Android telefona, a Fast Pair će ih povezati jednim dodirom. 

brzo uparivanje
Brzo uparivanje

Kada odaberete način uparivanja, na obližnjim uređajima sa sustavom Windows 11 ili Windows 10 prikazat će se upute.

ručno uparivanje
Ručno uparivanje

Dok je kućište otvoreno, a slušalice koje se umeću u uši su u kućištu za punjenje, pritisnite gumb na poleđini kućišta i zadržite ga na 5 do 7 sekundi. Svjetlo indikatora bljeskat će plavim svjetlom.

headphones connect
Najbolje od slušalica
WF-C700N i aplikacija Sony | Headphones Connect

Preuzmite aplikaciju Sony | Headphones Connect za prilagodbu postavki, uključujući Vezu u više točaka*, način rada Zvuk iz okoline i još toga. Mnoge postavke spomenute ovdje mogu se podesiti kako vama najviše odgovara putem aplikacije. Da biste mogli pristupiti svim funkcijama dostupnima u aplikaciji morat ćete se prijaviti ili izraditi račun.

*Potrebno je ažuriranje programskih datoteka. Dostupno u ljetu 2023.

Jednostavno upravljanje gumbima

Mijenjajte postavke kao što su Blokada buke i Zvuk iz okoline jednim pritiskom. Reproducirajte, pauzirajte, upravljajte jačinom zvuka i više.

jednostavan gumb
Čemu služi svaka od tipki?

Lijeva tipka na slušalicama WF-C700N služi za prelazak između blokade buke i zvuka iz okoline. Desnom tipkom pokrećete i pauzirate reprodukciju te mijenjate pjesme.

Obje vam tipke također nude praktičan način za pristupanje glasovnom pomoćniku vašeg pametnog telefona te za handsfree odgovaranje na pozive.

Možete jednostavno upravljati jačinom zvuka tako da četiri ili više puta pritisnete desnu tipku za pojačavanje, odnosno četiri ili više puta pritisnete lijevu tipku za stišavanje. Kontrola jačine zvuka može zahtijevati buduća ažuriranja programskih datoteka.*

* Dostupno od ljeta 2023.

Veza u više točaka

Povežite svoje slušalice s dva Bluetooth® uređaja istovremeno tako da možete primati dolazne pozive s jednog uređaja dok slušate glazbu s drugog.

Napomena: ta značajka zahtijeva ažuriranje programskih datoteka koje će biti dostupno u ljetu 2023. Programske datoteke možete ažurirati putem aplikacije Headphones Connect.

Značajke zvuka
Prilagodljiva kontrola zvuka 

Prilagodljiva kontrola zvuka pametna je funkcija koja prepoznaje što se događa oko vas i prilagođava postavke blokade buke i zvuka iz okoline za idealan doživljaj slušanja.

prilagodljiva kontrola zvuka
Pokretanje i podešavanje prilagodljive kontrole zvuka

Otvorite aplikaciju Headphones Connect i uključite je kako biste upotrijebili njezin zadani način prepoznavanja.

Ako je želite dodatno prilagoditi, možete podesiti blokadu buke ili hvatanje vanjskog zvuka u aplikaciji.

optimizacija
Optimizira prebacivanje za vas

Značajka uči kako se koristite slušalicama dok se upotrebljava prilagodljiva kontrola zvuka te mijenja postavke u optimalnim trenucima.

Samo omogućite ovu postavku i slijedite upute da biste se prijavili na svoj račun aplikacije Headphones Connect.

Postavke u skladu s radnjom

Aplikacija Headphones Connect prepoznajte što se događa oko vas i što radite. Zatim automatski prilagođava postavke poput blokade buke i razine ambijentalnog zvuka. Stoga, ako trčite, razine ambijentalnog zvuka mogle bi porasti, a zatim se spustiti ako sjednete na kavu.

u skladu s radnjom
Kako upotrijebiti postavke u skladu s radnjom

U aplikaciji Headphones Connect, u kartici Status odaberite desnu strelicu pored opcije za prilagodljivu kontrolu zvuka.

Ako prilagodljiva kontrola zvuka nije uključena, uključite je i kliknite ikonu zupčanika uz opciju “Otkrivanje radnje”. Pokazat će se zadane postavke za svaku radnju: stajanje, hodanje, trčanje i prijevoz.

Držite se zadanih postavki ili ih mijenjajte po vlastitim željama. Na primjer, možete pojačati razine ambijentalnog zvuka dok hodate da biste čuli svoju okolinu.

Blokada buke i Focus on Voice

Isključite svijet kako biste čuli samo ono što želite čuti – bilo to ništa ili samo glasovi.

Prilagodba blokade buke

Nemojte propustiti svoje omiljene zvukove, gdje god se nalazili. Prilagodljiva kontrola zvuka može blokirati vanjske šumove, a pritom propuštati glasove kako ne biste propustili važne objave, npr. u javnom prijevozu.

uklanjanje buke
Unaprijed postavljene postavke zvukova iz okoline

Povećanje glasnoće zvuka iz okoline pomoću 20 unaprijed postavljenih postavki u aplikaciji omogućuje prirodnije slušanje zvuka iz okoline, čak i sa slušalicama. Jednostavno pomaknite klizač u postavci Kontrola zvuka iz okoline.

Focus on Voice

Također možete upotrijebiti postavku "Usredotoči se na glas" za pojačanje glasnoće glasova i suzbijanje buke za razgovor bez skidanja slušalica. Kako biste to učinili, jednostavno označite potvrdni okvir "Fokusiraj se na glas".

Promjena postavki prema lokaciji

Postavite slušalice tako da mijenjaju postavke prema vašim preferencijama na lokacijama koje često posjećujete.

Kvaliteta zvuka

Precizno prilagodite postavke ekvalizatora te prilagodite postavke usmjeravanja i poboljšavanja kvalitete slike za bolji doživljaj slušanja u skladu sa svojim ukusom.

Zvuk kakav želite

Pronađite zvuk savršen za sebe i sve sadržaje koje slušate pomoću ekvalizatora, postavki Bluetooth® veze visoke kvalitete i poboljšavanjem kvalitete zvuka uz DSEE. U aplikaciji “Sony | Headphones Connect” idite na [Zvuk] za pristup i prilagodbu ovih značajki.

Jasni pozivi

Pouzdani pozivi u kombinaciji s handsfree upotrebom i smanjenjem šuma vjetra.

jasni pozivi
Kako smo optimizirali kvalitetu poziva

Razgovor slobodno teče uz handsfree pozive koji su jasniji no ikad uz visokokvalitetni ugrađeni mikrofon. Nećete morati vaditi mobitel iz džepa.

Buku vjetra tijekom poziva smanjuje mrežasta struktura koja okružuje mikrofon, tako da će vas svi jasno čuti, čak i na otvorenom.

Otkrijte zvuk koji vas okružuje

Saznajte kako isprobati posve novi doživljaj zvuka uz revolucionarni 360 Reality Audio.

Slušalice s certifikatom 360 Reality Audio

Tehnologija 360 Reality Audio predstavlja potpuni doživljaj glazbe. Zahvaljujući njoj slušalice WF-C700N oblikuju sferično polje zvuka od 360 stupnjeva za uživanje u zvuku iz svih smjerova. Za početak otvorite aplikaciju Sony | Headphones Connect.

Slušanje uz 360 Reality Audio

Pokrenite 360 Reality Audio i saznajte kako streamati 360 Reality Audio pjesme na svom telefonu.

Praktične značajke

Saznajte kako funkcioniraju Glasovni pomoćnik, Brzo punjenje i rad jedne slušalice koja se umeće u uho.

Glasovni pomoćnik

Saznajte kako upotrebljavati glasovnog pomoćnika na svojim slušalicama WF-C700N. Jednostavno upitajte, "Hey Google, what is the weather today?" (Hey Google, kako je vrijeme danas?) i saznajte trebate li ponijeti kaput prije izlaska.

glasovni pomoćnik
Kako upotrebljavati glasovnog pomoćnika

Na desnoj slušalici koja se umeće u uši pritisnite i zadržite pritisak na tipki da biste pokrenuli funkciju Glasovni pomoćnik. Time ćete aktivirati Google Assistant (Android) ili Siri (iPhone) i pristupiti pomoći, bez zaustavljanja glazbe.

Brzo punjenje

Cjelodnevni rad i brzo punjenje.

brzo punjenje
Koliko se brzo može puniti?

Uživajte u do 15 sati* slušanja zahvaljujući praktičnom kućištu za punjenje – uz 7,5 sati iz slušalica koje se umeću u uši i još 7,5 sati iz kućišta za punjenje.

Ako vam se žuri, nakon 10-minutnog brzog punjenja dobit ćete do jednog sata reprodukcije.

* s uključenom blokadom buke   

Jedna slušalica koja se umeće u uho

Idealno za višezadaćnost.

jedna slušalica koja se umeće u uho
Slušajte glazbu tijekom razgovora

Ako želite slušati glazbu, ali i dalje voditi razgovor uživo, izvadite samo jednu slušalicu koja se umeće u uho iz kućišta za punjenje i normalno se njome koristite.

Održavanje i podrška
Čišćenje slušalica

Saznajte kako ispravno održavati slušalice WF-C700N čistima bez oštećivanja.

čišćenje
Održavajte umetke čistima

Često čistite umetke kako biste ih održali u dobrom stanju. Ako se površina slušalica s mikrofonom ili kućišta za punjenje uprlja, obrišite ih mekom i suhom krpicom.

Ako se teže zaprljaju, krpu namočite u razrijeđenu otopinu neutralnog deterdženta te je dobro iscijedite prije čišćenja slušalica s mikrofonom. Nemojte upotrebljavati otapala poput razrjeđivača, benzena ili alkohola jer to može uništiti površinski sloj slušalica ili uzrokovati druga oštećenja. 

Ažuriranja firmvera

Uz najnovija izdanja firmvera vaše će slušalice uvijek biti ažurirane.

Gdje pronaći najnovija ažuriranja programskih datoteka

Kada se koristite aplikacijom Sony | Headphones Connect, obavijestit će vas kada je novo ažuriranje dostupno za preuzimanje.

Firmver slušalica uvijek ažurirajte na najnoviju verziju kako bi se primijenila poboljšanja i ispravke pogrešaka.

Ako već niste preuzeli aplikaciju Headphones Connect, to možete učinit putem veza i QR kodova u nastavku.

ažuriranja programskih datoteka

Česta pitanja

Imate li pitanje na koje tražite odgovor? Prvo provjerite ovdje i saznajte više o čestim pitanjima drugih korisnika slušalica koje se umeću u uši WF-C700N.

vodič za pomoć
Vodič za pomoć

Saznajte sve što trebate znati o slušalicama WF-C700N.

podrška i novosti
Podrška i novosti

Saznajte informacije o najnovijim ažuriranjima firmvera, novosti i obavijestima.