POTIČE ZNATIŽELJU

Neograničena zabava

Otkrijte igre i fotografije, glazbu i filmove, Internet i aplikacije. Android TV™ tvrtke Sony uvest će vas u nove svjetove zabave

Upravljanje glasom

Više ne morate unositi tekst. Glasovno pretraživanje omogućuje da govorom pretražujete sjajne sadržaje i ponude. Otkrijte svoje favorite na raznim davateljima usluga, uključujući Netflix, filmove i TV emisije na Google Playu, YouTube™ i Spotify®.

Vaš novi, pametni život

Pošaljite sadržaje na veći, bolji zaslon uz Chromecast built-in

Chromecast built-in omogućuje emitiranje omiljenih videozapisa, igara i aplikacija s mobilnih uređaja na televizijskom zaslonu u punoj kvaliteti. Omiljene sadržaje možete povećati jednim dodirom gumba Cast na zaslonu uređaja sa sustavom Android ili iOS. Emitirajte svoje sadržaje pa nastavite s uobičajenim aktivnostima na telefonu ili tabletu.

  • Kalibrirani način za Netflix
  • Preporučuje Netflix
  • Gumb za Netflix
  • Besplatno probno razdoblje

Zabava bez premca

Vaše omiljene aplikacije, na televizoru

Sve vam je nadohvat ruke – najnoviji mrežni filmovi, igre, glazba i televizijski program. Uživajte u širokom asortimanu zabavnih sadržaja na sasvim nov način.

Funkcionira uz Apple AirPlay / Apple HomeKit

Apple AirPlay omogućuje usmjeravanje videozapisa i audiozapisa na TV izravno s iPhonea, iPada ili Maca. Gledajte filmove i emisije iz iTunesa, omiljenih aplikacija pa čak i iz preglednika Safari. Podijelite fotografije sa svima u prostoriji.

Funkcionira uz Apple AirPlay / Apple HomeKit