Slika modela E 70 – 350 F4,5 – 6,3 G OSS
Slika modela E 70 – 350 F4,5 – 6,3 G OSS
Slika modela E 70 – 350 F4,5 – 6,3 G OSS
Adapter za A-mount objektiv za E-mount fotoaparate

Kompaktan adapter za objektiv elegantnog cilindričnog oblika koji omogućuje korisnicima A-mount objektiva korištenje prednosti izvrsnog automatskog fokusiranja koje omogućuju najnovija E-mount kućišta fotoaparata.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Slika s primjerom
E-mount AF s prepoznavanjem faza za A-mount SSM i SAM objektive

Adapter omogućuje korištenje A-mount SSM (Super Sonic wave Motor) i SAM (Smooth Autofocus Motor) objektiva s novim E-mount kućištima uz podršku za široki AF s prepoznavanjem faza, uz mogućnosti prepoznavanja objekata snimanja kao što su Eye AF u stvarnom vremenu (za ljude i životinje), praćenje u stvarnom vremenu i drugo. Informacije o kompatibilnim kućištima i objektivima potražite u odjeljku "Kompatibilnost".

Slika s primjerom
AF/AE praćenje uz do 11 sl./s za SSM i SAM objektive

Kada se koristi s novim E-mount kućištima, ovaj napredni adapter čini A-mount SSM i SAM objektive kompatibilnima s AF/AE praćenjem E-mount kućišta, čak i pri neprekidnom snimanju brzinom do 11 sl./s. Informacije o kompatibilnim kućištima i objektivima potražite u odjeljku "Kompatibilnost".

Slika upotrebe
Precizno AF i AF/AE praćenje za SSM i SAM objektive te objektive bez motora

LA-EA5 podržava sve A-mount objektive, uključujući Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA i Planar T* 85 mm F1,4 ZA koji nemaju unutarnje motore. Podržan je i AF s prepoznavanjem faza u žarišnoj ravnini, Eye AF u stvarnom vremenu (za ljude i životnije), praćenje u stvarnom vremenu i neprekidno AF/AE praćenje brzinom do 11 sl./s. Informacije o kompatibilnim kućištima i objektivima potražite u odjeljku "Kompatibilnost".

Slika upotrebe
Kompaktan cilindričan dizajn i ugodno rukovanje

Nova kompaktna pogonska jedinica za AF i pogonska jedinica za otvor blende nalaze se u elegantnom cilindričnom adapteru za montažu vrhunskih performansi. Adapter se podudara s promjerom A-mount objektiva, pa ništa nije izbočeno na dnu prilikom korištenja na kompaktnom E-mount kućištu, što jamči ugodan rad čak i kada je fotoaparat montiran na okomitoj dršci.

Kompatibilnost s A-mount adapterom punog kadra LA-EA4 od 35 mm

Za neka će tijela fotoaparata biti potrebno ažuriranje softvera da bi se postigla potpuna funkcionalnost.

Specifikacije i značajke

  • Dimenzije prom. × duljina: pribl. 66,0 x 31,7 mm (2 5/8 x 1 1/4 inča)

  • Masa: pribl. 88 g (3,10 unci)

  • Informacije o kompatibilnosti: Posjetite stranicu podrške

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto