Prijeđi na sadržaj
Slike – BLUETOOTH® CD prijemnik
Slike – BLUETOOTH® CD prijemnik
Slike – BLUETOOTH® CD prijemnik
Slike – BLUETOOTH® CD prijemnik

Funkcije

Pojednostavljeno uparivanje

NFC vam omogućuje da se u trenutku povežete s telefonom s tehnologijom Bluetooth. Samo jednom dodirnite gumb za glasnoću i jednostavno ih uparite.

Upravljanje glasom

Pomoću glasovnih naredbi možete dohvatiti upute, reproducirati glazbu i komunicirati s kontaktima na pametnom telefonu.

Snažno pojačalo

Ugrađeno pojačalo s četiri kanala pruža vam razinu snage koja je do sada bila moguća samo pomoću vanjskih pojačala.

Povedite Siri na put

Povežite svoj uređaj sa sustavom iOS da biste upravljali glazbom, navigacijom, razmjenom poruka i još mnogim drugim stvarima, a sve to pomoću značajke Siri Eyes Free.

Dvostruka povezanost

Uparite jedan telefon s tehnologijom Bluetooth radi pristupa navigaciji, reprodukciji glazbe i značajkama komunikacije. Drugi telefon možete povezati da biste upućivali i primali handsfree pozive.

Glasovna kontrola za Android

Upotrijebite glasovnu kontrolu da biste preuzimali upute, slali poruke i reproducirali pjesme spremljene na pametnom telefonu sa sustavom Android.

Stvorite virtualne zvučnike izravno ispred sebe

Zvučni su valovi usmjereni. Ako se zvučnici nalaze u vratima ili ispod ploče s instrumentima, zvuk može biti mutan ili nejasan. Dynamic Stage Organiser prilagođava signal poboljšavanjem pozicioniranja stereozvuka, pa se čini da glazba dopire izravno ispred vas. 

Istaknite bas

Pritisnite gumb EXTRA BASS i iskusite dubok, snažan zvuk na svim razinama glasnoće. Isprobajte dvije postavke različitog intenziteta poboljšanja basa.

Čist zvuk koji ispunjava automobil

Uronite u dublji zvuk koji zvuči kao da dopire izravno ispred vas zahvaljujući tehnologiji Dynamic Stage Organiser, EXTRA BASS i odgovarajućim zvučnicima XB. Izgradite vlastiti zvučni sustav za automobil pomoću tri predizlaza od 5 V i vanjskih pojačala.

Pokretano snagom

Ugrađeno pojačalo D klase omogućuje iznimnu snagu uz minimalne smetnje te ostvaruje zvuk koji je kristalno čist čak i kada je najglasniji.

Izrađeni da pristaju

Dizajnirajte savršeni zvučni sustav u automobilu uz našu seriju zvučnika punog raspona XB s tehnologijom Extra Bass.

Proširite glazbeni sustav

Zahvaljujući trima predizlazima visokog napona, sustav možete jednostavno proširiti snažnim pojačalima i tako pokrenuti zvučnike i niskotonce.

Rashlađivanje

Predimenzionirani hladnjak optimalno dizajnirane strukture peraja osigurava učinkovito rashlađivanje pojačala.

Precizno postavljen blok napajanja

Postavljanjem bloka napajanja pored ulaza i pojačala smanjuju se gubici u snazi, a elektrolitski kondenzatori omogućuju reprodukciju preciznih basova s dobrim odzivom.

Optimiziran za izvrsnost

Sklopovlje i komponente pažljivo su raspoređeni zbog izuzetno učinkovitog prijenosa snage uz niske razine šuma.

Reprodukcija još više glazbe

Povežite pametni telefon ili glazbeni reproduktor putem USB-a i reproducirajte glazbu iz svih aplikacija uz jednostavnu kontrolu na mobitelu.

Svjetla koja se sinkroniziraju s glazbom

Ponesite ugođaj noćnog kina na put. Zaslon i jedinica svijetle različitim bojama i sinkroniziraju se s ritmom glazbe.

Promjena pjesama putem upravljača

Jednostavno postavite osnovne kontrole zvuka putem upravljača u kompatibilnim vozilima, bez potrebe za pretvaračem signala.

Reprodukcija FLAC datoteka

 Kompatibilnost s FLAC datotekama omogućuje vam reprodukciju audiodatoteka bez gubitka kvalitete pa možete uživati u svakoj pojedinosti glazbe. .

Specifikacije
Uživajte u jednostavnom upravljanju i dubokom, čistom zvuku koji ispunjava automobil. Glazba, navigacija, razmjena poruka i pozivanje jednostavno se koriste zahvaljujući novom i poboljšanom sučelju i glasovnoj kontroli. EXTRA BASS™ i snažno pojačalo oživljavaju svaku pjesmu.
  • Dual Bluetooth veza omogućuje vam istodobno povezivanje dvaju pametnih telefona

  • Glasovno upravljanje uz Siri Eyes Free i Android

  • Snažno pojačalo jamči čist i prirodniji zvuk

  • Stvorite virtualne zvučnike ispred sebe uz Dynamic Stage Organiser

  • Dvostruki USB terminal kompatibilan sa značajkom AOA 2.0 omogućuje reprodukciju glazbe iz aplikacija na pametnom telefonu

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu