Slike – Multimedijski prijemnik s bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Multimedijski prijemnik s bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Multimedijski prijemnik s bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Multimedijski prijemnik s bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®

Potpuna kontrola u automobilu

Vi imate kontrolu uz CD prijemnik MEX-N5100BT. Zahvaljujući opsežnom izboru novih funkcija za glasovnu kontrolu možete ostati usredotočeni na cestu i imati potpunu kontrolu dok ste za upravljačem. Usmjeravajte glazbu s određenih modela pametnih telefona putem Bluetooth® i NFC veza te gledajte kako se osvjetljenje na ploči s instrumentima mijenja u ritmu glazbe.

Media Object

Pogledajte videozapis

Dynamic Reality Amplifier 2, 4 x 55 W

Dynamic Reality pojačalo

Dynamic Reality pojačalo 2 snage 4 x 55 W prenosi zvuk još dalje, pružajući svakoj pjesmi dodatni dojam.

NFC

Povežite se

Uspostavite brzu NFC vezu jednim dodirom i pokrenite trenutačno usmjeravanje glazbe s određenih modela pametnih telefona putem prijemnika.

Upravljajte sadržajima glasom

Od sastavljanja tekstnih poruka ili pretraživanja glazbene biblioteke do pokretanja satelitske navigacije – sve učinite na siguran način zahvaljujući tehnologijama za glasovnu kontrolu uređaja MEX-N5100BT.

Priloženi vanjski mikrofon

Kristalno čisti pozivi

Jasnije govorite zahvaljujući vrlo kvalitetnom vanjskom mikrofonu. Postavite ga na ploču s instrumentima i poboljšajte kvalitetu zvuka svog glasa. Razgovori će biti jasniji, čak i kad je promet bučan.

Siri Eyes-Free

Vaš pomoćnik u automobilu

Korisnici uređaja iPhone mogu upravljati pozivima, porukama i glazbom na društvenim mrežama uz Siri Eyes Free.

SongPal

Objedinite svoju glazbu

Preuzmite kontrolu nad svojom glazbenom zbirkom. SongPal omogućava pronalazak odgovarajuće pjesme i istraživanje aplikacija putem glasovnih naredbi.

Ostanite u kontaktu

MEX-N5100BT može čitati poruke e-pošte naglas – nakon toga možete izgovoriti odgovor i biti u toku, a istovremeno ostati usredotočeni na cestu.

Čitanje poruka
GPS glasovna kontrola

Izgovorite naredbu za smjer

Neka satelitska navigacija zna tko je glavni. Zahvaljujući značajci GPS glasovne kontrole, svoje odredište možete izgovoriti – ne morate se zaustavljati i gubiti vrijeme prebirući po tipkovnici.

Brže povezivanje

Bluetooth® automatsko uparivanje i slušanje jednim dodirom uz NFC pružaju više načina za uspostavljanje brze veze s prijemnikom.

NFC

Tehnologija NFC za povezivanje jednim dodirom

Zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji NFC, jednim dodirom povežite odabrane uređaje koji podržavaju NFC s prijemnikom.

Bluetooth® automatsko uparivanje

Bluetooth® automatsko uparivanje

Automatski uparite iPod ili iPhone pomoću Bluetooth® veze. Samo povežite uređaj s USB priključkom te uključite funkciju Bluetooth® i bit ćete spremni.

  • Narančasto osvjetljenje
  • Električno-plavo osvjetljenje
  • Crveno osvjetljenje
  • Plavo osvjetljenje

Zvuk koji se ne može mjeriti ni s jednim drugim

Trodimenzionalni zvuk koji ispunjava automobil

Bez obzira na to što slušate, napredni procesor zvuka pruža snažnu akustiku pa ćete sve čuti onako kako biste i trebali. Digital Sound Enhancement Engine omogućava prilagodbu zvuka i stvaranje savršenog doživljaja zvuka u automobilu iz svih glazbenih izvora.

Osjetite snažne basove

Aktivirajte Mega Bass jednim pritiskom

Aktivirajte Mega Bass jednim dodirom gumba za trenutačno pojačavanje basova i osvjetljenje usklađeno s ritmom glazbe. Za razliku od standardnih pojačivača basova, Mega Bass smanjuje izobličenja i reproducira uravnotežene basove na svim razinama glasnoće te automatski postavlja optimalnu frekvenciju i jačinu.

Mega Bass

Zvuk koji ispunjava automobil svaki put

Krećite se kroz slike s lijeve strane i pogledajte kako položaj za slušanje automatski prilagođava audio signal u automobilu, za optimalan doživljaj zvuka, bez obzira na to gdje vi i vaši suputnici sjedite.

Profinjen zvuk

Poslušajte svoje omiljene pjesme u aranžmanu tvrtke Sony, uz asortiman naših tehnologija koje su dizajnirane za vrhunsku reprodukciju pjesama.

Dynamic Reality pojačalo 2

Dynamic Reality pojačalo 2

Uz snagu od 4 x 55 W pruža glasan i prirodan zvuk s manje izobličenja.

Digitalni equalizer

10-pojasni digitalni equaliser

Stvorite savršeni audio izlaz za razne glazbene stilove uz deset memoriranih postavki. Memoriranim postavkama možete upravljati izravno s pametnog telefona koji podržava Bluetooth®.

Niskopropusni i visokopropusni filtri

Niskopropusni i visokopropusni filtri

Razdvajanjem zvučnog raspona, ovi filtri osiguravaju snažne basove te oštre srednje i čiste visoke tonove, čime se dobiva vrlo jasan zvuk.

Pojačajte basove

Sony FB zvučnici za cijeli frekvencijski raspon savršeno se upotpunjuju s MEX prijemnikom. Dizajnirani s Mega Bass sklopovljem, daju tople, precizne basove iz woofera s membranom s vlaknima ojačanima silikatima koji zbog velike snage ne pati od izobličenja, bez obzira na glasnoću.

Odgovarajući zvučnici za bas
Specifikacije
Obogatite instrumentnu ploču multimedijskim prijemnikom MEX-N5100BT za automobil. Uz dinamičko osvjetljenje u boji u 2 zone, za osvjetljenje prijemnika možete birati između 35.000 varijacija boja. Boje se sinkroniziraju s ritmom glazbe koju pak možete bežično usmjeravati putem Bluetooth® veze ili NFC povezivanjem jednim dodirom.
  • Usmjeravajte glazbu s određenih pametnih telefona uz NFC™ i Bluetooth®

  • Uživajte u sigurnoj glasovnoj kontroli uz Siri Eyes Free na uređaju iPhone

  • DSEE obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • Odaberite osvjetljenje na ploči s instrumentima uz dinamičko osvjetljenje u boji u 2 zone

  • Usmjeravanje i kontrola izravno s pametnog telefona uz SongPal

Izlazna snaga (4 oma, 1 kHz,16 V)
55 W
Predizlaz
x 3
Izlaz za niskotonac
Da
Aux-ulaz
Da (prednje)
USB
Da (prednje)

Sadržaj pakiranja

ISO priključnica, Priključak za antenu (JASO), Ukrasni prsten (crna)

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu