Slike – Prijenosni punjač za pametne telefone CP-V3A
Slike – Prijenosni punjač za pametne telefone CP-V3A
Slike – Prijenosni punjač za pametne telefone CP-V3A

Funkcije

Snažna litij-polimerska baterija kapaciteta 3000 mAh

Osjetite snagu uz punjivu litij-polimersku bateriju tvrtke Sony. Uz ukupni kapacitet od 3000 mAh pametnom telefonu možete osigurati jedno potpuno punjenje, a patentirana tehnologija hibridnog gela omogućava bateriji da i nakon 1000 ciklusa punjenja zadrži 90 % originalnog kapaciteta.

Povezivanje putem USB priključka

Osigurajte napajanje uređaju. Napajajte sve, od pametnog telefona i prijenosne igraće konzole do digitalnih fotoaparata i kamkordera. Jedan USB priključak može pružiti 1,5 A uzastopnog napajanja do 70 minuta – savršeno za punjenje uređaja dok ste u pokretu.

Punite pomoću USB veze ili AC napajanja

Pobrinite se da CP-V3A uvijek bude napunjen i spreman za punjenje mobilnih uređaja. Povežite ga sa stolnim ili prijenosnim računalom pomoću priloženog mikro USB kabela ili ga priključite na strujno napajanje te napunite koristeći AC adapter (prodaje se zasebno).

Lako prenošenje uz tanki, lagani dizajn

Prijenosni CP-V3A ima masu od samo 86 g i dovoljno je mali da u džepu uvijek imate izvor napajanja za hitne slučajeve – možete ga uzeti, ubaciti u torbu i krenuti kamo god. Zahvaljujući tankom, ali izdržljivom aluminijskom kućištu, elegantan dizajn čistih linija čini ga savršenim dodatkom postojećoj tehničkoj dodatnoj opremi.

Provjerite status punjenja uz dva praktična LED indikatora

Pratite punjenje uređaja pomoću korisnih LED indikatora. Zeleni indikator naznačuje da ste potpuno napunili povezani uređaj, dok narančasti indikator prikazuje napredak tijekom punjenja. Narančasti indikator naglašava razinu snage koju punjač trenutno ima, što je odlično za provjeru prije izlaska iz kuće.

Odaberite neku u nizu živopisnih boja

Uskladite tehničku dodatnu opremu po bojama. Na raspolaganju vam je veliki izbor živopisnih, modernih boja za ovaj prijenosni punjač, tako da možete odabrati onu koja odgovara vašem stilu. Bez obzira na boju, izbor je vaš.

Specifikacije
  • 3000 mAh snage

  • Dostupan u raznim bojama

  • Razgovarajte i igrajte igre dok se vaš pametni telefon puni

  • Izlaz od 1,5 A za brzo punjenje

Kapacitet baterije
Litij-ionska polimerska baterija od 3000 mAh
Vrijeme punjenja u pokretu
Pribl. 3,5 sata (AC) i pribl. 6 sati (putem standardnog USB priključka)
Vrijeme napajanja
60 min
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu