Slike – Prijenosni punjač (5000 mAh)
Slike – Prijenosni punjač (5000 mAh)
Slike – Prijenosni punjač (5000 mAh)

Funkcije

Jednostavna prenosivost uz tanak i moderan dizajn

Prijenosni punjač CP-V5B iznimno je tanak i lagan, pa ga možete jednostavno uzeti, ubaciti u torbu i nositi svuda sa sobom. Uz to, čist, elegantan dizajn sa zaobljenim kutovima čini ga savršenim dodatkom postojećoj tehničkoj opremi. 

5000 mAh: do 1,5 punjenja pametnog telefona 

Prijenosni punjač može napuniti pametni telefon 1,5 puta prije nego što se isprazni. Ponesite ga na kampiranje, na dugačke letove ili ga koristite jednostavno kao rezervni izvor napajanja.

Sonyjevo sigurno punjenje

Naši su prijenosni punjači dizajnirani tako da budu otporni na vrućinu, sadrže inteligentni kontroler napajanja te ekskluzivnu tehnologiju gel-polimerne baterije da bi bili sigurni i pouzdani prilikom svake upotrebe.

Saznajte više o Sonyjevu sigurnom punjenju

Obuhvaća funkciju prolaznog punjenja

Prijenosni punjač na koji je priključen uređaj uključite u napajanje da biste i uređaj i punjač punili iz iste utičnice. Najprije će potpuno napuniti priključeni uređaj, a potom će automatski prijeći na punjenje prijenosnog punjača.

Izlaz od 1,5 A za brzo punjenje

Punite pametni telefon jednako brzo kao i putem punjača za zidnu utičnicu – do 3 puta brže nego standardnim prijenosnim punjačima.

Odličan ciklus punjenja: Mogućnost ponovnog punjenja 1000x

Zahvaljujući gel-polimernoj bateriji, prijenosni punjač CP-V5B može se puniti do 1000 puta.

Elegantna mat površina

Prijenosni punjač s visokokvalitetnom mat završnom obradom unosi dašak luksuza u vaš stil te udobno sjeda u ruku i tako sprječava slučajna ispadanja.

Kompatibilnost s USB uređajima

Zahvaljujući priloženom mikro USB kabelu, možete puniti pametne telefone, kao i tablete, fotoaparate i druge USB uređaje.

Specifikacije
Pobrinite se da uvijek imate dovoljno napajanja i budete spremni uz prijenosni USB punjač CP-V5B. Tanak i moderan dizajn elegantne mat površine i zaobljenog oblika savršeno vam pristaje u torbicu i puni pametni telefon do 1,5 puta.
  • Ugrađena litij-ionska polimerska baterija od 5000 mAh

  • Do 1000 punjenja zahvaljujući gel-polimernoj bateriji

  • Tanak svega 10,3 mm s ergonomskim, zaobljenim kutovima za jednostavnu prenosivost

  • Elegantna mat površina

  • Omogućuje do 1,5 punjenja pametnog telefona

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu