Slike – Premium 2-u-1 Lightning i mikro USB kabel
Slike – Premium 2-u-1 Lightning i mikro USB kabel

Funkcije

Made for iPod/iPhone/iPad

Proizvod je dizajniran tako da savršeno funkcionira s Appleovim uređajima kada je riječ o kompatibilnosti, specifikacijama i dizajnu s certifikatom Appleova programa MFi.

Kompatibilan s USB Type-A i Lightning/mikro priključcima

Upotrijebite ovaj 2-u-1 kabel da biste napunili uređaj i prenijeli podatke putem standardnih USB Type-A priključaka na Appleove uređaje i brojne uređaje s mikro USB priključcima, kao što su fotoaparati, slušalice, tableti i pametni telefoni.

Vrhunski dizajn i kvaliteta

CP-ABLP150 iznimno je izdržljiv, elastičan i na naprezanje otporan zahvaljujući konstrukciji od visokokvalitetnog najlonskog kompozitnog materijala. Uz moderan dizajn dostupan je u tri atraktivne boje – zlatnoj, sivoj i ružičastoj.

Kabel širokog promjera za pet puta brže punjenje

Kabeli šireg promjera tvrtke Sony omogućuju brže punjenje. USB kabeli tvrtke Sony s kompatibilnim uređajima podržavaju izlaz do 2,4 A, što omogućuje do pet puta brže punjenje od drugih USB 2.0 kabela. 

Savršeno za svaku lokaciju i situaciju

Ovaj je kabel dostupan u duljini od 1,5 m (4,92 stope) te je idealan za upotrebu u uredu, kod kuće ili u pokretu. Možete ga koristiti za prijenos podataka s PC-ja ili na PC te za USB punjenje putem prilagodnika za izmjeničnu struju priključenog u zidnu utičnicu, kao prijenosni punjač baterija i kao punjač za upotrebu u automobilu.

Dugotrajan i izdržljiv

Kabel CP-ABLP150 traje triput dulje nego obični USB kabeli zahvaljujući njegovu širokom promjeru i upotrebi kvalitetnih materijala. Ispitivanjem je dokazano da može izdržati više od 10 000 savijanja i 10 000 ciklusa priključivanja, što jamči sigurne i pouzdane radne značajke prilikom punjenja i prijenosa podataka.

Brzi prijenos podataka 

Uživajte u velikim brzinama prijenosa podataka do 480 Mb/s.

Dizajn za sigurnije punjenje

Sonyjevi USB kabeli sukladni su sa standardom USB-IF (USB 2.0) radi veće sigurnosti, čime se znatno smanjuje opasnost od požara, pregrijavanja i isključivanja u usporedbi s drugim USB kabelima.

Specifikacije
Povežite Appleove uređaje ili uređaje s mikro USB priključkom sa standardnim USB Type-A priključcima s pomoću kabela premium kvalitete koji podržava velike brzine prijenosa podataka i brzo punjenje.
  • Kabel širokog promjera izlazne snage od 2,4 A za brže punjenje

  • Vrhunskog dizajna, dostupan u zlatnoj, sivoj i ružičastoj u skladu s vašim stilom

  • Konstrukcija od najlonskog kompozitnog materijala jamči sigurno i pouzdano funkcioniranje

  • Punite i prenosite podatke između uređaja s USB Type-A priključkom i Appleovih uređaja ili uređaja s mikro USB priključkom

  • Duljina od 1,5 m (približno 4,92 stope) za različite namjene

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu