Slike – Vrhunski USB-A na mikro USB kabel za punjenje
Slike – Vrhunski USB-A na mikro USB kabel za punjenje

Funkcije

Vrhunski dizajn i kvaliteta

CP-ABP150 iznimno je izdržljiv, elastičan i na naprezanje otporan zahvaljujući konstrukciji od visokokvalitetnog najlonskog kompozitnog materijala. Uz moderan dizajn dostupan je u tri atraktivne boje – zlatnoj, sivoj i ružičastoj.

Kabel širokog promjera za pet puta brže punjenje

Kabeli šireg promjera tvrtke Sony omogućuju brže punjenje. Uz kompatibilne uređaje USB kabeli tvrtke Sony podržavaju ulazu/izlaznu snagu do 2,4 A, što omogućuje i do pet puta veću brzinu od drugih kabela, koji podržavaju 0,5 A (USB 2.0 specifikacije). 

Dugotrajan i izdržljiv

Kabel CP-ABP150 traje triput dulje nego obični USB kablovi zahvaljujući njegovu širokom promjeru i upotrebi kvalitetnih materijala. Ispitivanjem je dokazano da mogu izdržati više od 10.000 savijanja i 10.000 ciklusa priključivanja, što jamči sigurne i pouzdane radne značajke prilikom punjenja i prijenosa podataka.

Savršeno za svaku lokaciju i situaciju

Dostupan u duljini od 1,5 m (5 stopa), ovaj je idealan za upotrebu u uredu, kod kuće ili u pokretu. Možete ga koristiti za prijenos podataka s PC-ja ili na PC te za USB punjenje putem prilagodnika za izmjeničnu struju priključenog u zidnu utičnicu, kao prijenosni punjač baterija i kao punjač za upotrebu u automobilu.

Brzi prijenos podataka 

Uživajte u velikim brzinama prijenosa podataka do 480 Mb/s.

Kompatibilan s USB Type-A i mikro USB priključcima

Putem USB Type-A ulaza možete puniti razne mikro USB uređaje te prenositi podatke na njih i s njih.

Dizajn za sigurnije punjenje

Sonyjevi USB kabeli sukladni su sa standardom USB-IF (USB 2.0) radi veće sigurnosti, čime se znatno smanjuje opasnost od požara, pregrijavanja i isključivanja u usporedbi s drugim USB kabelima.

Specifikacije
Povežite mikro USB uređaje sa standardnim USB Type-A priključcima pomoću ovog prilagodničkog kabela vrhunske kvalitete koji podržava velike brzine prijenosa podataka i brzo punjenje.
  • Kabel širokog promjera izlazne snage od 2,4 A za brže punjenje

  • Vrhunskog dizajna, dostupan u zlatnoj, sivoj i ružičastoj u skladu s vašim stilom

  • Konstrukcija od najlonskog kompozitnog materijala jamči sigurno i pouzdano funkcioniranje

  • Punite i prenosite podatke s uređaja s USB Type-A priključkom na uređaje s mikro USB priključkom i obratno

  • Duljina od 1,5 m (približno 4,92 stope) za različite namjene

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu