Slike – Kabel USB Type-C™ za punjenje i prijenos podataka
Slike – Kabel USB Type-C™ za punjenje i prijenos podataka

Funkcije

Kabel širokog promjera za brže punjenje

Kabeli šireg promjera tvrtke Sony omogućuju brže punjenje. USB kabel tvrtke Sony s kompatibilnim uređajima podržava ulaz/izlaz do 3 A, što omogućuje do 6 puta brže punjenje od drugih kabela.

Brzina prijenosa do 480 Mb/s (USB 2.0)

Uživajte u najbržem prijenosu podataka na USB 2.0 uređaje uz brzine do 480 Mb/s.

Dugotrajan i izdržljiv

USB kabeli tvrtke Sony traju dulje od kabela drugih proizvođača zahvaljujući širokom promjeru i korištenju kvalitetnih materijala. Ispitivanjem je dokazano da kabeli mogu izdržati više od 3 000 savijanja i desetke tisuća ciklusa priključivanja, što vam jamči sigurne i pouzdane radne značajke prilikom punjenja i prijenosa podataka.

Prikladan za korištenje u raznim situacijama

USB kabel praktične duljine od 1,0 m (3,28 stopa) savršen je za korištenje u uredu, kod kuće ili na putovanjima. Koristiti ga možete za prijenos podataka s PC-ja ili na PC te USB punjenje pomoću adaptera za izmjeničnu struju iz zidnih utičnica, prijenosnih punjača ili punjača za upotrebu u automobilu.

Kompatibilan s USB Type-C priključkom

Namijenjen je za punjenje i prijenos podataka s USB Type-C uređaja i obrnuto.

Visoka razina sigurnosti

USB kabel tvrtke Sony usklađen je sa strogim uvjetima certifikata USB-IF za sigurnost proizvoda, čime je rizik od požara, pregrijavanja i prekida veze drastično smanjen u odnosu na druge USB kabele.

Specifikacije
  • Kabel širokog promjera za brzo punjenje

  • Brzina prijenosa do 480 Mb/s (USB 2.0)

  • Visoka razina izdržljivosti jamči dugotrajno korištenje

  • Kompatibilan s USB Type-C priključkom

  • Dugi višenamjenski kabel duljine 1,0 m (oko 3,28 stopa)

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu