Prijeđi na sadržaj
Slike – SD memorijska kartica UHS-II serije SF-G
Slike – SD memorijska kartica UHS-II serije SF-G
Slike – SD memorijska kartica UHS-II serije SF-G

Funkcije

Najbrža SD kartica na svijetu

Serija SF-G može se pohvaliti iznimno velikim brzinama zapisivanja do 299 Mb/s, što je dovoljno brzo da podrži neprekidno snimanje slika visoke rezolucije pomoću DSLR fotoaparata odličnih radnih značajki koji podržavaju sučelje UHS-II.

Upoznajte SD kartice za DSLR-ove tvrtke Sony

Brži prijenos na PC

Zahvaljujući brzini čitanja do čak 300 Mb/s na PC je za samo nekoliko sekunda moguće prenijeti čak i velike datoteke kao što su 4K videozapisi ili skupina slika visoke rezolucije nastalih neprekidnim snimanjem. Provedite manje vremena čekajući, a više izvršavajući zadatke.

File Rescue

Ponekad stvari pođu po zlu pa dođe do slučajnog brisanja podataka kao što su fotografije i datoteke. File Rescue moćan je alat za oporavak podataka koji je dovoljno jednostavan da ga svi mogu koristiti. Kupcima memorijske kartice dostupan je za besplatno preuzimanje.

Preuzmite File Rescue

Iznimna pouzdanost

Vrhunska pouzdanost i izdržljivost čak i kod intenzivne upotrebe: Otpornost na rendgenske zrake, vodu, temperaturu i udarce.

Pogledajte više

Podrška sučelja

Podržava sučelje UHS-II koje osigurava maksimalne radne značajke. Kompatibilno i s uređajima UHS-I

Pratite ograničenja ciklusa zapisivanja svoje SD kartice

Nijedan se fotograf ne želi naći u situaciji u kojoj fotoaparat neočekivano prestane spremati slike. Ćelije svih memorijskih kartica s vremenom se uslijed presnimavanja istroše, zbog čega kartica više ne može zapisivati podatke, čak ni prilikom snimanja. SD Scan Utility tvrtke Sony za PC-jeve sa sustavom Windows i Mac računala automatski skenira SD memorijsku karticu nakon što je priključite i provjerava stanje njezine memorije. Ako alat otkrije problem, prikazat će se upozorenje koje će vas uputiti da zamijenite trenutnu karticu novom.

Preuzimanje alata SD Scan Utility

Specifikacije
Serija SF-G može se pohvaliti iznimno velikim brzinama zapisivanja do 299 Mb/s, što je dovoljno brzo da podrži neprekidno snimanje slika visoke rezolucije pomoću DSLR fotoaparata odličnih radnih značajki koji podržavaju sučelje UHS II.
  • Uživajte u najvećoj brzini čitanja do čak 300 Mb/s i brzini zapisivanja do 299 Mb/s uz karticu klase 10 i UHS klase 3

  • Snimanje visokokvalitetnih 4K i Full HD videozapisa u formatu XAVC S

  • Pomoću softvera File Rescue možete oporaviti izbrisane ili ugrožene slike. Kupcima memorijske kartice dostupan je za besplatno preuzimanje.

Brzina prijenosa (čitanje)
Do 300 Mb/s
Brzina prijenosa (pisanje)
Do 299 Mb/s
Klasa brzine
Klasa 10 (SD klasa brzine), Klasa 3 (UHS klasa brzine)
Sučelje
UHS-II
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu