SLUŠALICE MDR-1AM2

Potpune specifikacije i značajke

MDR-1AM2

Veličina i masa

Masa
187 g

Opće značajke

Vrsta slušalica
Zatvorene, dinamične
Pogonski sklop
40 mm (kalotna)
Magnet
Neodimij
Impedancija (Ohm)
16 Ω
Dijafragma
LCP prevučen aluminijem
Frekvencijski odaziv
3 – 100 000 Hz
Osjetljivosti (dB/mW)
98 dB / mW
Vrsta kabela
Odvojivi / posrebreni OFC
Duljina kabela
1,2 m
Utikač
Pozlaćeni mini stereo u obliku slova L
Stil nošenja
Obuhvaćaju uši

Dostupne boje

silverblack

Sadržaj pakiranja

  • Torba za nošenje
  • Kabel za slušalice s kontrolom i mikrofonom (pribl. 1,2 m)
  • Kabel za slušalice sa simetričnom vezom (pribl. 1,2 m)
Placeholder

Funkcije

Slika – Slušalice MDR-1AM2

Uz zvuk visoke rezolucije uživajte u glazbi kakvom su je izvođači zamislili 

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Digitalno snimajući glazbu uz bolju kvalitetu u odnosu na CD, zvuk visoke rezolucije omogućuje vam da se približite originalnoj studijskoj snimci i da u glazbi uživate onako kako je to izvođač zamislio.

Slika – Slušalice MDR-1AM2

Membrana od LCP-a obložena aluminijem jamči veću preciznost

Membrana od polimera tekućih kristala obložena aluminijem reproducira konzistentniji i precizniji zvuk kroz cijeli frekvencijski opseg čak i u odnosu na standardne LCP pogonske jedinice. Visokim frekvencijama koje su na jedinstven način obuhvaćene zvukom visoke rezolucije naročito odgovara dodatna krutost, dok je gubitak energije tijekom prijenosa do kućišta slušalica ujednačeniji, čime se jamči vjerna i autentična reprodukcija. 

Slika – Slušalice MDR-1AM2

Širok frekvencijski opseg za puni raspon zvuka

Širok frekvencijski raspon – između 3 Hz i 100 kHz – osmišljen je tako da zadovolji potrebe raznovrsnih glazbenih stilova. Takav širok frekvencijski odziv jamči da će se čak i napredni audioformati, kojima je potreban mnogo širi spektar, precizno reproducirati bez dosezanja gornjeg ograničenja jačine zvuka ili izoštravanja frekvencija, zbog čega će glazba zvučati realističnije i življe.

Slika – Slušalice MDR-1AM2

Mrežica s uzorkom za izuzetno glatke visoke tonove

Mrežice pomažu pri zaštiti precizne membrane slušalica i posebno su dizajnirane za propuštanje iznimno visokih frekvencija bez uvođenja "boje" zvuka. Uzorak mrežice utemeljen je na Fibonaccijevu nizu da bi se zajamčilo da se frekvencije neće biti povećavati ni smanjivati. Rezultat je gladak, poboljšan zvuk u cijelom rasponu frekvencija.

Slika – Slušalice MDR-1AM2

U kompletu s kabelom za slušalice s uravnoteženim priključkom

Simetrični kabel za povezivanje od 4,4 Φ u potpunosti razdvaja zvučne signale lijevog i desnog kanala, što nije slučaj u klasičnim kabelima za slušalice koji dijele žicu za uzemljenje. Na taj se način minimizira gubitak signala prilikom prijenosa i s njim povezano pogoršanje zvuka, pa ćete čuti manje izobličenja i preklapanja signala.

Slika – Slušalice MDR-1AM2

Posrebreni neoksidirajući bakar

MDR-1AM2 ima posrebrene kabele od neoksidirajućeg bakra, osmišljene da smanje otpor i gubitak signala pri prijenosu. Rezultat je manje izobličenje zvuka, precizniji i glatkiji visoki tonovi.

Slika – Slušalice MDR-1AM2

Jaki basovi uz Beat Response Control

Ugrađena tehnologija Beat Response Control poboljšava tranzijentne karakteristike zvuka basa te omogućuje precizan ritam.

Slika – Slušalice MDR-1AM2

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom omogućuje izolaciju zvuka

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom koje sjedaju na uši, zadržavaju glazbu i ne propuštaju zvukove izvana. Pomno dizajnirana akustika osigurava reflektiranje zvuka natrag prema vašim ušima, tako da čujete i najtiše zvukove. Osim toga, osjetit ćete svaki ritam jer dizajn sa zatvorenim stražnjim dijelom pruža maksimalnu reprodukciju basova u glazbi.

Slika – Slušalice MDR-1AM2

Jastučići za uši koji smanjuju pritisak jamče potpunu udobnost

Meki, sintetički kožni jastučići za uši koji smanjuju pritisak izrađeni su tako da se oblikuju prema vašim ušima, osiguravajući ugodno prianjanje. Glatki materijali i neprimjetni šavovi pružaju udobnost i izdržljivost za duge sate slušanja.

Slika – Slušalice MDR-1AM2

Zaista lagan dizajn za sate udobnosti

Iznimno lagan dizajn slušalica MDR-1AM2 smanjuje pritisak na uši, pa možete satima uživati u udobnom slušanju. 

Slika – Slušalice MDR-1AM2

Zakretni dizajn olakšava putovanje

Ponesite slušalice sa sobom ma gdje išli. Zakretni dizajn olakšava pohranu u pokretu. Školjke za uši preklapaju se u ravan položaj te olakšavaju pakiranje u torbu ili priloženu torbicu.