SLUŠALICE MDR-Z7 

Potpune specifikacije i značajke

MDR-Z7

Veličina i masa

Masa
335 g (bez kabela)

Opće značajke

Zatvoreni tip
Da
Pogonski sklop
Dinamična od 70 mm – kalotna
Preko ušiju
Da
Dinamički tip
Da
Magnet
Neodimij
Impedancija (Ohm)
70 Ω (1 kHz)
Frekvencijski odaziv
4 – 100.000 Hz
Osjetljivosti (dB/mW)
102 dB/mW
Vrsta kabela
Y kabel (odvojiv)
Duljina kabela
2 m (kabel za simetričnu vezu), 3 m (kabel za povezivanje)
Utikač
Pozlaćeni mini
Stil nošenja
Preko uha, Trake Za Glavu

Sadržaj pakiranja

  • Jamstveni list
  • Upute za rad
  • Univerzalni adapter
  • Kabel za slušalice (pribl. 3 m)
  • Kabel za slušalice s uravnoteženom vezom (pribl. 2 m)
Placeholder

Funkcije

Slika – Slušalice MDR-Z7

Uz zvuk visoke rezolucije uživajte u glazbi kakvom su je izvođači zamislili 

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Uzorkovanjem i pretvaranjem analogne glazbe u digitalnu koje je brže od onog koje se vrši pri reprodukciji CD-a (24 bita / 192 kHz naprama 16 bita / 44,1 kHz), zvuk visoke rezolucije omogućuje vam da se približite originalnoj studijskoj snimci i da u glazbi uživate onako kako je to izvođač zamislio.

Slika – Slušalice MDR-Z7

Moćne HD pogonske jedinice daju snažan zvuk

Snažne HD pogonske jedinice od 70 mm daju moć glazbi koju slušate i preciznost svakoj noti, bez obzira koliko pojačate glasnoću. Zbog svoje veličine te pogonske jedinice stvaraju ujednačen val u školjkama koji sprječava refleksije i kašnjenje zvuka i smanjuje gubitke zvuka. Tako možete čuti sve emocije i energiju izvorne snimke, uz čvrst bas i kristalno jasne visoke note. 

Slika – Slušalice MDR-Z7

Širok frekvencijski opseg za puni raspon zvuka

Širok frekvencijski raspon – između 4 Hz i 100 kHz – osmišljen je da zadovolji potrebe današnjih raznovrsnih glazbenih stilova. Donji prag frekvencijskog raspona od 4 Hz daje dovoljan raspon čak i za najdublje note ispod razine basa. Na visokotonskoj strani, 100 kHz omogućuje uživanje u ljudskom glasu, suptilnim tonovima i tonalnosti, dajući glazbi realnost i autentičnost.

Slika – Slušalice MDR-Z7

Visoka osjetljivost daje jasan zvuk

Uz visoku osjetljivost od 102 dB/mW ove slušalice izuzetno učinkovito pretvaraju električnu energiju u zvučne signale. To znači da ćete, slušajući glazbu iz istog izvora i jednakom glasnoćom, čuti jasniji zvuk u cijelom zvučnom spektru (u usporedbi s manje osjetljivim slušalicama).  

Slika – Slušalice MDR-Z7

Membrana od LCP-a obložena aluminijem jamči veću preciznost

Membrana od polimera tekućih kristala obložena aluminijem reproducira konzistentniji i precizniji zvuk kroz cijeli frekvencijski opseg u odnosu na standardnu LCP pogonsku jedinicu. Zvučna energija izgubljena tijekom prijenosa do kućišta slušalica ujednačenija je i omogućuje istinske i autentične performanse. Svidjet će vam se i ujednačeniji frekvencijski odziv zvuka visoke rezolucije, čak i pri slušanju visokih frekvencija. 

Slika – Slušalice MDR-Z7

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom omogućuje izolaciju zvuka

Slušalice preklopnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom koje sjedaju na uši, zadržavaju glazbu i ne propuštaju zvukove izvana. Zvuk se reflektira natrag prema vašim ušima, tako da čujete i najtiše zvukove. Osim toga, osjetit ćete svaki ritam jer dizajn sa zatvorenim stražnjim dijelom pruža maksimalnu reprodukciju basova u glazbi. 

Slika – Slušalice MDR-Z7

Uravnoteženi zvuk smanjuje preklapanje signala

Uravnoteženi priključak s 4 žice i dvostruki kabel sa srebrom i bakrom poboljšavaju razdvajanje audio kanala radi postizanja boljeg zvuka. Za razliku od konvencionalnih kabela za slušalice koji dijele jednu žicu za uzemljenje, ovaj kabel sadrži neovisnu lijevu i desnu žicu za uzemljenje oba kanala, tako da ćete čuti manje izobličenja i preklapanja signala. 

Slika – Slušalice MDR-Z7

Proizvedeno u Japanu radi postizanja vrhunske kvalitete 

Proizvodi tvrtke Sony proizvedeni su u Japanu i sinonim su za vrhunsku kvalitetu i radne značajke. Samo se najbolje komponente i proizvodne tehnike koriste u izradi slušalica koje pomiču granice čistoće zvuka. 

Slika – Slušalice MDR-Z7

Potpuno metalna konstrukcija održava stabilnost zvuka

Konstruirane od metala visoke gustoće, slušalice blokiraju neželjene vibracije i održavaju zvuk stabilnim. Metalno kućište rezonira manje od tradicionalnijih materijala za izradu slušalica, dajući jasnije srednje i visoke tonove, uz glatkije tonove dubokog registra. Metalni držač, osovina i šarke jamče veliku trajnost. Lagana i savitljiva metalna traka može se lako u potpunosti prilagoditi glavi radi udobnijeg nošenja. 

Slika – Slušalice MDR-Z7

Luksuzni kožni jastučići za uši pružaju savršenu udobnost

Meki kožni jastučići za uši oblikovani su tako da se oblikom prilagode vašim ušima te omogućavaju sigurno i udobno prianjanje. Glatki materijali i šivanje bez šavova daju skladnu mješavinu udobnosti i izdržljivosti za duge sate slušanja.

Slika – Slušalice MDR-Z7

Kompatibilnost s PHA-3 omogućuje slušanje zvuka visoke rezolucije 

Ponesite svoju glazbu još dalje. Dodatno prenosivo pojačalo PHA-3 s tehnologijom DAC pretvara digitalni signal koji stvara računalo, pametni telefon ili Walkman® u analogni signal koji se pojačava. Među prvim je pojačalima za slušalice na svijetu koja podržavaju 384 kHz/32-bitni PCM, DSD (5,6 MHz) i uravnoteženi audioizlaz, te je savršeno za upotrebu s ovim slušalicama.