Slike – Bežične slušalice MDR-ZX330BT
Slike – Bežične slušalice MDR-ZX330BT
Slike – Bežične slušalice MDR-ZX330BT

Funkcije

Bežično usmjeravanje glazbe uz Bluetooth®

Bežično usmjeravajte omiljene pjesme uz Bluetooth®. Uparite pametni telefon ili tablet s ovim Bluetooth® slušalicama i moći ćete uživati u glazbi te čak i upravljati popisima za reprodukciju i glasnoćom izravno s uređaja.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Uz tehnologiju Near Field Communication (NFC) složeno postavljanje stvar je prošlosti. Jednostavno prislonite određene uređaje koji podržavaju NFC uz oznaku N na uređaju kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati sadržaj putem Bluetooth® veze. Nemate NFC? Nema problema. I dalje možete ručno uspostaviti Bluetooth® vezu iz izbornika s postavkama na uređaju.

Sve ćete čuti uz pogonske jedinice od 30 mm

Čut ćete više detalja u svim omiljenim pjesmama zahvaljujući kalotnim pogonskim jedinicama od 30 mm koje pružaju dinamičan zvuk iz kompaktnih, laganih jedinica.

Slušajte duže uz 30 sati bežične reprodukcije

Neka se reprodukcija omiljenih pjesama nastavi cijeli dan. Ugrađena litij-ionska baterija pruža približno trideset sati napajanja (ovisno o postavkama za glazbu), a može se puniti putem USB veze. 

Brzo punjenje putem USB veze

Zašto biste čekali kada možete slušati? Priključite slušalice putem priloženog USB kabela i dobit ćete do deset sati reprodukcije uz samo jedan sat punjenja. Slušalice MDR-ZX330BT potpuno će se napuniti za približno četiri sata pa ne morate čekati.

Savitljiv i preklopiv dizajn olakšava putovanje

Ponesite ih sa sobom kamo god išli. Savitljiv i preklopiv dizajn olakšava pohranu kada ih ne koristite ili kada ste na putovanju. Školjke za uši preklapaju se u ravan položaj te olakšavaju pakiranje u kofer ili torbu.

Specifikacije

Plešite kao da vas nitko ne gleda uz bežične Bluetooth® slušalice MDR-ZX330BT. Povežite ih s nekim od odabranih pametnih telefona pomoću značajke slušanja jednim dodirom i tehnologije NFC, a zatim se slobodno i lako krećite gdje god bili bez zapetljavanja i neudobnosti. Mekani, podstavljeni jastučići za uši apsorbiraju pritisak kako biste mogli duže slušati.
  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje jednim dodirom uz tehnologiju NFC

  • Pogonska jedinica od 30 mm

  • Trajanje baterije do 30 sati

  • Mogućnost USB punjenja, kabel u kompletu

POGONSKA JEDINICA
30 mm, kalotni
FREKVENCIJSKI ODZIV
20 Hz – 20.000 Hz
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu