WH-H910N

Pojačajte boju. Blokirajte buku.

Izrazite se pomoću asortimana privlačnih boja u dvije nijanse i izgubite se u glazbi uz digitalnu blokadu buke i izniman zvuk. 

S TRAKOM ZA GLAVU

Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-H910N h.ear on 3

WH-H910N
Slika – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-H910N h.ear on 3

redorangegreenblueblack

Logotip h.ear
Hear your colours

Novi raspon new h.ear skladno objedinjuje različite boje, što omogućuje neočekivane kombinacije u kojima svaki element ima svoje mjesto i nadopunjuje druge elemente. Od prepoznatljivog dizajna do iznimnog zvuka i funkcija, pogledajte što sve asortiman h.ear nudi.

Prikaz prednje strane slušalica WH-H910N
Boje i dizajn
Logotip digitalnog uklanjanja buke
Uklanjanje buke
Slika prilagodljive kontrole zvuka
Prilagodljiva kontrola zvuka
Crne slušalice WH-H910N
Quick Attention
Logotip Hi-Res Audio
Kvaliteta zvuka 
Trajanje baterije 35 h
Trajanje baterije 
Glazba nikad nije izgledala bolje

Nova linija proizvoda h.ear dostupna je u kombinacijama dviju boja radi savršene usklađenosti s vašim životnim stilom. Uz različite boje na slušalicama i traci za glavu možete pronaći jedinstven i individualan izgled. Isprobajte ih uz svoju omiljenu odjevnu kombinaciju ili modne dodatke i ostvarite savršenu harmoniju.

Dostupnost boja može ovisiti o regiji.

Tanke i elegantne za apsolutnu udobnost

Uz tanko kućište i silikonsku traku za glavu koja bolje slijedi oblik glave ove su slušalice udobne cijeli dan. Ergonomski meki jastučići za uši jamče udobnost i stabilnost.

Praktičan sklopivi dizajn

Lagane i kompaktne, slušalice se mogu sklopiti kada ih ne koristite da biste ih lako spremili u torbicu.  

Samo vi i vaša glazba

Dvostruki mikrofoni s funkcijom blokade buke – jedan okrenut prema naprijed, a drugi prema natrag – na površini slušalica hvataju više zvukova iz okruženja, bilo da je riječ o buci tijekom letova, prometu ili uredskom čavrljanju.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava svemu što radite

Aplikacija Sony | Headphones Connect pruža prilagodljivu kontrolu zvuka, pametnu funkciju koja automatski detektira što radite – primjerice, putujete, hodate ili čekate – a zatim prilagođava postavke zvukova iz okruženja da odgovaraju situaciji. Postavke možete i prilagoditi tako da odgovaraju vašim željama.

Slika osobe koja sluša glazbu dok putuje
Putovanje

Putujte bez smetnji i prepustite se glazbi bez pozadinske buke.

Slika osobe koja sluša glazbu dok hoda
Hodanje

Ostanite svjesni svega oko sebe dok uživate u glazbi, bez obzira na to nalazite li se na ulici ili u uredu.

Slika osobe koja sluša glazbu dok čeka
Čekanje

Čujte važne objave dok čekate uz smanjenu ostalu pozadinsku buku.

Brzo obraćanje pozornosti omogućuje razgovore

Morate obaviti kratak razgovor? Zadržite ruku iznad senzora dodira. Glazba će se utišati, a zvuk iz okruženja postat će glasniji.

Zvuk u koji ćete povjerovati

Male, ali snažne pogonske jedinice od 25 mm s vrlo čvrstim kupolama i mekim uretanskim rubnim membranama postižu isti tlak zvuka kao klasične pogonske jedinice od 40 mm – što je idealno za reprodukciju punog raspona od dubokih ritmova do visokih vokala.

Logotipi za Bluetooth i LDAC
Bolji zvuk putem BLUETOOTH® veze 

LDAC odašilje približno triput više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni bežični BLUETOOTH® zvuk, što vam omogućuje uživanje u zvučnim sadržajima u vrhunskoj kvaliteti gotovo na razini zvuka visoke rezolucije, gotovo istovjetno namjenskoj žičanoj vezi.

Logotip DSEE HX
Vratite detalje

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) obnavljanjem zvukova visokog raspona izgubljenih u postupku komprimiranja reproducira digitalne datoteke s bogatim, prirodnim zvukom.

Cjelodnevna glazba i brzo punjenje

Uz 35 sati trajanja baterije imat ćete dovoljno napajanja čak i za duga putovanja. Ako vam je potrebno brzo punjenje, uz dodatni adapter za izmjeničnu struju ili bilo koji kvalitetni USB adapter možete dobiti i do 2,5 h napajanja za svega 10 minuta.

Ikona trajanja baterije od 35 h i ikona brzog punjenja od 10 min/2,5 h
Logotipi za ugrađene značajke Google asistent i Alexa
Uz glasovni pomoćnik samo recite što želite

Upravljajte svojim danom uz svog asistenta. Uživajte u zabavi, povezujte se s prijateljima, dohvaćajte informacije, slušajte glazbu i pratite obavijesti, postavljajte podsjetnike i još mnogo toga.

Logotip brzog uparivanja

Slušalice WH-H910N podržavaju Googleovu novu značajku brzog uparivanja, pomoću koje ih možete brzo pronaći po zvučnom signalu ili tako da provjerite njihovu zadnju poznatu lokaciju u Googleovoj aplikaciji Pronađi moj uređaj.

Preskakanje pjesama dodirom

Odgovarajte na pozive, upravljajte glazbom i aktivirajte aplikaciju Google™ i Siri pomoću jednostavnih dodirnih kontrola.

Logotip Sony | Headphones Connect
Precizna prilagodba postavki putem telefona

Aplikacija Sony | Headphones Connect omogućuje vam da prilagođavate postavke equalisera, birate između predložaka zvuka iz okoline i još mnogo toga.

Certificirane slušalice za prilagođeno iskustvo

Optimizirajte iskustvo analiziranjem oblika uha i uživajte u vrhunskom prožimajućem doživljaju glazbe uz slušalice s certifikatom 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect.

Osoban kinematografski doživljaj

Uz BRAVIA XR™ i bežični odašiljač WLA-NS7

Uživajte u uzbudljivom Dolby Atmos® doživljaju i prostornom zvuku od 360 stupnjeva koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR i ove slušalice koje koriste bežični odašiljač WLA-NS7.  

Muškarac sjedi na kauču u dnevnoj sobi i sluša slušalice s pomoću bežičnog odašiljača
360 Spatial Sound Personalizer

Uz aplikaciju Sony | 360 Spatial Sound Personalizer uživat ćete u doživljaju zvuka optimiziranom za vas. Aplikacija bilježi i analizira oblik vašeg uha da bi vam slušalice mogle stvoriti osobno polje prostornog zvuka nakon uparivanja s televizorima BRAVIA XR.

Bežični odašiljač WLA-NS7 sa slušalicama na ormariću povezan s BRAVIA TV-om montiranim na zid
Doživljaj zvuka Dolby Atmos

Kad na televizor BRAVIA XR povežete bežični odašiljač Sony WLA-NS7, slušalice stvaraju idealni raspored fantomskih zvučnika svuda oko vas da biste doživjeli zvuk Dolby Atmos. Uronite u scenu i osjećajte se odlično u središtu akcije.

Artist_connection
Isprobajte oglednu glazbu na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i značajke

Boja za dane uz prekrasnu glazbu. Ove naglavne bežične slušalice s funkcijom blokade buke h.ear on 3 dostupne su u dvije boje radi savršene usklađenosti s vašim životnim stilom. Uživajte u više glazbe i većoj udobnosti uz zvuk visoke kvalitete, digitalnoj blokadi buke uz tehnologiju s dva senzora buke, prilagodljivoj kontroli zvuka za pametno slušanje i tanjem, elegantnijem dizajnu.
  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

  • Digitalno uklanjanje buke i način rada za zvuk iz okoline omogućuju kontrolu nad onim što čujete

  • Bežični zvuk visoke kvalitete uz bežičnu tehnologiju BLUETOOTH® i LDAC™

  • Tanke, lagane i udobne, prilagođene za cjelodnevno slušanje

  • Optimizirajte zvuk uz aplikaciju Sony | Headphones Connect

POGONSKA JEDINICA
25 mm (kalotna)
DSEE HX
Da
ULAZ(I)
Stereo mini priključak
FREKVENCIJSKI ODZIV
5 Hz – 40 000 Hz (JEITA)
FREKVENCIJSKI ODZIV (KOMUNIKACIJA PUTEM BLUETOOTHA®)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz) / 20 Hz – 40 000 Hz (uzorkovanje LDAC od 96 kHz, 990 kb/s)
FREKVENCIJSKI ODZIV (AKTIVNI RAD)
5 Hz – 40 000 Hz
PASIVNI RAD
Da
NFC
Da
DULJINA KABELA
Pribl. 1,2 m
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu