WH-XB900N

Za svaki ton uz EXTRA BASS™

Uz izniman bas i naprednu blokadu buke, slušalice WH-XB900N stavljaju fokus na glazbu. Neka zabava za jednu osobu počne.

S TRAKOM ZA GLAVU

Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-XB900N

WH-XB900N
Slika – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-XB900N

blueblack

Pogledajte XB900N na djelu

Otkrijte bežične slušalice s funkcijom blokade buke i pametnim funkcijama kao što su intuitivne dodirne kontrole, značajka Quick Attention za brzi razgovor i dugotrajna baterija – sve u pametnom dizajnu stvorenom za cjelodnevno slušanje uz dubok, snažan zvuk.

Logotip EXTRA BASS™️
EXTRA BASS™ za iznimno dubok, snažan zvuk

Slušalice WH-XB900N koje su dio asortimana EXTRA BASS™ tvrtke Sony poboljšavaju sve niske frekvencije radi sjajnih basova. Poseban kanal za bas u kućištu slušalica i povećana zbijenost zraka između pogonske jedinice i bubnjića pomažu pri postizanju preciznih, snažnih ritmova koji naglašavaju svaku skladbu. Pri tome slušalice održavaju jasnoću glasa te tako pružaju prekrasno obogaćen, zaokružen doživljaj slušanja.

Tehnologija uklanjanja buke

Isključite ostatak svijeta i uživajte u vlastitoj zabavi za jednu osobu uz digitalnu blokadu buke i EXTRA BASS™ kvalitetu zvuka.

Logotip digitalne blokade buke
Serija grafikona koji prikazuju kako digitalno uklanjanje buke funkcionira na slušalicama WH-XB900N.
Kako funkcionira

Mali mikrofon u slušalicama prikuplja zvukove iz okruženja (prometnu buku, na primjer), a sklop za blokadu buke analizira val signala (A). Slušalice zatim generiraju invertirani val koji je negativan oblik zvuka okruženja (B). Preklapanjem izvornog zvuka s invertiranim zvukom (C) međusobno se neutraliziraju – jedino što čujete je vaša glazba.

Uživajte u bežičnoj slobodi uz tehnologiju NFC i Bluetooth®

Komunikacija bliskog polja (NFC) i bežična tehnologija Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz slušalice kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Koristite Bluetooth®.

Logotip Bluetooth®
Bežično usmjeravanje glazbe uz Bluetooth® vezu

Uparite pametni telefon ili tablet i bežično usmjeravajte omiljene pjesme uz Bluetooth® bežičnu tehnologiju.

Logotip NFC™ One-touch
NFC™ povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Odaberite uređaje koji podržavaju NFC™ uz oznaku N na uređaju da biste brzo uspostavili Bluetooth® vezu.

Ikona trajanja baterije od 30 sati.
Dugo trajanje baterije za napajanje koje traje cijeli dan

Vrijeme punjenja od 4 sata pruža vam cjelodnevno trajanje baterije koje omogućuje otprilike 30 sati reprodukcije. 10-minutno brzo punjenje omogućuje do 60 minuta slušanja.

Elegantan dizajn i dugotrajna udobnost slušanja

Neovisno što tražite, jednostavan, elegantan i profinjen dizajn slušalica WH-XB900N s detaljima u jednoj boji na kućištu savršen je spoj. Meki podstavljeni jastučići slušalica pružaju dugotrajnu udobnost, što ih čini idealnima za slušanje omiljenih albuma bez prestanka.

Stilska snimka sklopivog dizajna slušalica WH-XB900N.
Sklopivi dizajn za praktično korištenje

Završili ste sa slušanjem glazbe? Zahvaljujući svom sklopivom dizajnu, slušalice s funkcijom blokade buke WH-XB900N dovoljno su kompaktne da ih brzo i lako spremite u torbu.

Snimka slušalica WH-XB900N
Ugrađeni mikrofon za jednostavne razgovore

Jednostavno je razgovarati, čak i sa slušalicama – ugrađeni mikrofon omogućuje vam preuzimanje hands-free poziva putem odabranih pametnih telefona. Samo dvaput dodirnite desnu stranu kućišta slušalica da biste odgovorili na poziv i povucite prstom prema gore ili dolje da biste prilagodili jačinu zvuka.

Upravljanje nadohvat ruke

Promijenite pjesmu, povećajte ili smanjite glasnoću i upućujte ili primajte pozive dodirivanjem dodirnog zaslona ili povlačenjem prstom po kućištu slušalica. Ako želite koristiti funkciju Quick Attention, samo dodirnite desno kućište i jačina zvuka glazbe odmah će se smanjiti, što vam omogućuje da čujete zvukove iz okruženja, bilo da vam netko postavlja pitanje u kafiću ili da slušate obavijesti na željezničkom kolodvoru.

Logotip Sony | Headphones Connect
Sony | Aplikacija Headphones Connect

Preuzmite Sony | Headphones Connect da biste prilagodili slušanje. Značajke obuhvaćaju equalizer radi prilagođavanja razina zvuka i prilagodljive kontrole zvuka za automatsku prilagodbu postavki zvukova iz okruženja da odgovaraju situaciji.

Logotipi za aplikacije Google asistent i Amazon Alexa.
Pametniji pristup uz omiljeni glasovni pomoćnik Google asistent, Amazon Alexa i Siri

Upravljajte danom povezivanjem glasovnog asistenta na mobitelu putem ugrađenog mikrofona na slušalicama. Uživajte u zabavnim sadržajima, povežite se s prijateljima i informacijama, slušajte glazbu i obavijesti, postavljajte podsjetnike itd.

Certificirane slušalice za prilagođeno iskustvo

Optimizirajte iskustvo analiziranjem oblika uha i uživajte u vrhunskom prožimajućem doživljaju glazbe uz slušalice s certifikatom 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect.

Osoban kinematografski doživljaj

Uz BRAVIA XR™ i bežični odašiljač WLA-NS7

Uživajte u uzbudljivom Dolby Atmos® doživljaju i prostornom zvuku od 360 stupnjeva koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR i ove slušalice koje koriste bežični odašiljač WLA-NS7.  

Muškarac sjedi na kauču u dnevnoj sobi i sluša slušalice s pomoću bežičnog odašiljača
360 Spatial Sound Personalizer

Uz aplikaciju Sony | 360 Spatial Sound Personalizer uživat ćete u doživljaju zvuka optimiziranom za vas. Aplikacija bilježi i analizira oblik vašeg uha da bi vam slušalice mogle stvoriti osobno polje prostornog zvuka nakon uparivanja s televizorima BRAVIA XR™.

Bežični odašiljač WLA-NS7 sa slušalicama na ormariću povezan s BRAVIA TV-om montiranim na zid
Doživljaj zvuka Dolby Atmos

Kad na televizor BRAVIA XR™ povežete bežični odašiljač Sony WLA-NS7 , slušalice stvaraju idealni raspored fantomskih zvučnika svuda oko vas da biste doživjeli zvuk Dolby Atmos. Uronite u scenu i osjećajte se odlično u središtu akcije.

Artist_connection
Isprobajte oglednu glazbu na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i značajke

Izgubite se u zabavi za jednu osobu uz EXTRA BASS™ zvuk. Uz napajanje koje traje cijeli dan, bežičnu tehnologiju Bluetooth®, udobnost tijekom dugog slušanja i svakodnevnu praktičnost, slušalice s funkcijom blokade buke WH-XB900N omogućuju vam da uživate u glazbi onako kako želite.
  • EXTRA BASS™ zvuk i digitalno uklanjanje buke

  • Cjelodnevno slušanje uz trajanje baterije do 30 sati

  • Slušanje jednim dodirom uz NFC i bežičnu tehnologiju Bluetooth®

  • Elegantan, sklopivi dizajn

  • Praktični hands-free pozivi

POGONSKA JEDINICA
40 mm
S-Master HX
Ne
FREKVENCIJSKI ODZIV (KOMUNIKACIJA PUTEM BLUETOOTHA®)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz) / 20 Hz – 40 000 Hz (uzorkovanje LDAC od 96 kHz, 990 kb/s)
PASIVNI RAD
Da
NFC
Da
DULJINA KABELA
pribl. 1,2 m (47 1/4 in) (priloženi kabel za slušalice)
DSEE
Da
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu