WH-XB900N

Za svaki ton uz EXTRA BASS™

Uz izniman bas i naprednu blokadu buke, slušalice WH-XB900N stavljaju fokus na glazbu. Neka zabava za jednu osobu počne.

SLUŠALICE

Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-XB900N

WH-XB900N
Slika – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WH-XB900N

blueblack

Pogledajte XB900N na djelu

Otkrijte bežične slušalice s funkcijom blokade buke i pametnim funkcijama kao što su intuitivne dodirne kontrole, značajka Quick Attention za brzi razgovor i dugotrajna baterija – sve u pametnom dizajnu stvorenom za cjelodnevno slušanje uz dubok, snažan zvuk.

EXTRA BASS™ za iznimno dubok, snažan zvuk

Slušalice WH-XB900N koje su dio asortimana EXTRA BASS™ tvrtke Sony poboljšavaju sve niske frekvencije radi sjajnih basova. Poseban kanal za bas u kućištu slušalica i povećana zbijenost zraka između pogonske jedinice i bubnjića pomažu pri postizanju preciznih, snažnih ritmova koji naglašavaju svaku skladbu. Pri tome slušalice održavaju jasnoću glasa te tako pružaju prekrasno obogaćen, zaokružen doživljaj slušanja.

NFC i Bluetooth® nude bežičnu slobodu

Komunikacija bliskog polja (NFC) i bežična tehnologija Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz slušalice kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Koristite Bluetooth®.

Logotip Bluetooth®
Bežično usmjeravanje glazbe uz Bluetooth® vezu

Uparite pametni telefon ili tablet i bežično usmjeravajte omiljene pjesme uz Bluetooth® bežičnu tehnologiju.

Logotip NFC™ One-touch
NFC™ povezivanje jednim dodirom za trenutno povezivanje

Odaberite uređaje koji podržavaju NFC™ uz oznaku N na uređaju da biste brzo uspostavili Bluetooth® vezu.

Ikona trajanja baterije od 30 sati.
Dugo trajanje baterije za napajanje koje traje cijeli dan

Vrijeme punjenja od 4 sata pruža vam cjelodnevno trajanje baterije koje omogućuje otprilike 30 sati reprodukcije. 10-minutno brzo punjenje omogućuje do 60 minuta slušanja.

Elegantan dizajn i dugotrajna udobnost slušanja

Neovisno što tražite, jednostavan, elegantan i profinjen dizajn slušalica WH-XB900N s detaljima u jednoj boji na kućištu savršen je spoj. Meki podstavljeni jastučići slušalica pružaju dugotrajnu udobnost, što ih čini idealnima za slušanje omiljenih albuma bez prestanka.

Stilska snimka sklopivog dizajna slušalica WH-XB900N.
Sklopivi dizajn za praktično korištenje

Završili ste sa slušanjem glazbe? Zahvaljujući svom sklopivom dizajnu, slušalice s funkcijom blokade buke WH-XB900N dovoljno su kompaktne da ih brzo i lako spremite u torbu.

Stilska slika muškarca koji koristi slušalice WH-XB900N za hands-free pozive.
Ugrađeni mikrofon za jednostavne razgovore

Jednostavno je razgovarati, čak i sa slušalicama – ugrađeni mikrofon omogućuje vam preuzimanje hands-free poziva putem odabranih pametnih telefona. Samo dvaput dodirnite desnu stranu kućišta slušalica da biste odgovorili na poziv i povucite prstom prema gore ili dolje da biste prilagodili jačinu zvuka.

Upravljanje nadohvat ruke

Promijenite pjesmu, povećajte ili smanjite glasnoću i upućujte ili primajte pozive dodirivanjem dodirnog zaslona ili povlačenjem prstom po kućištu slušalica. Ako želite koristiti funkciju Quick Attention, samo dodirnite desno kućište i jačina zvuka glazbe odmah će se smanjiti, što vam omogućuje da čujete zvukove iz okruženja, bilo da vam netko postavlja pitanje u kafiću ili da slušate obavijesti na željezničkom kolodvoru.

Logotip Sony | Headphones Connect
Sony | Aplikacija Headphones Connect

Preuzmite Sony | Headphones Connect da biste prilagodili slušanje. Značajke obuhvaćaju equalizer radi prilagođavanja razina zvuka i prilagodljive kontrole zvuka za automatsku prilagodbu postavki zvukova iz okruženja da odgovaraju situaciji.

Logotipi za aplikacije Google asistent i Amazon Alexa.
Pametniji pristup uz omiljeni glasovni pomoćnik Google asistent, Amazon Alexa i Siri

Upravljajte danom povezivanjem glasovnog asistenta na mobitelu putem ugrađenog mikrofona na slušalicama. Uživajte u zabavnim sadržajima, povežite se s prijateljima i informacijama, slušajte glazbu i obavijesti, postavljajte podsjetnike itd.

Tako prožimajuće. Tako stvarno.

Uronite u zvuk iz svih smjerova. Zvuči stvarno kao da se nalazite na koncertu ili sjedite pokraj izvođača koji snima u studiju. Uz 360 Reality Audio glazba postaje prožimajuća i stvarna.

Ove vam slušalice omogućuju da uživate u tehnologiji 360 Reality Audio.

Artist_connection
Isprobajte oglednu glazbu na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i značajke

Izgubite se u zabavi za jednu osobu uz EXTRA BASS™ zvuk. Uz napajanje koje traje cijeli dan, bežičnu tehnologiju Bluetooth®, udobnost tijekom dugog slušanja i svakodnevnu praktičnost, slušalice s funkcijom blokade buke WH-XB900N omogućuju vam da uživate u glazbi onako kako želite.
  • EXTRA BASS™ zvuk i digitalno uklanjanje buke

  • Cjelodnevno slušanje uz trajanje baterije do 30 sati

  • Slušanje jednim dodirom uz NFC i bežičnu tehnologiju Bluetooth®

  • Elegantan, sklopivi dizajn

  • Praktični hands-free pozivi

Pogonski sklop
40 mm
S-Master HX
Ne
Frekvencijski odziv (komunikacija putem Bluetooth® tehnologije)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz) / 20 Hz – 40 000 Hz (uzorkovanje LDAC od 96 kHz, 990 kb/s)
Pasivno funkcioniranje
Da
NFC
Da
Duljina kabela
pribl. 1,2 m (47 1/4 in) (priloženi kabel za slušalice)
DSEE
Da
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika