Opće značajke

POGONSKA JEDINICA
9 mm
MAGNET
Neodimij
FREKVENCIJSKI ODZIV
20 Hz – 20.000 Hz
KONTROLA JAČINE ZVUKA
Da
Vrijeme punjenja
Pribl. 2,5 sata

Sadržaj pakiranja

Dodatna oprema
4 veličine umetaka za uši. 3 veličine potpornih umetaka.

Mikrofon

Jedinica mikrofona
ECM
Smjer mikrofona na kabelu
Višesmjerni mikrofon

Dostupne boje

orangebluewhiteblack

Funkcije

Slika – Bežične sportske slušalice AS600BT koje se umeću u uši

Bežično usmjeravanje glazbe uz Bluetooth®

Bežično usmjeravajte omiljene pjesme uz Bluetooth®. Uparite pametni telefon ili tablet s ovim Bluetooth® slušalicama i moći ćete uživati u glazbi te čak i upravljati popisima za reprodukciju i glasnoćom izravno s uređaja.

Slušanje jednim dodirom za trenutačnu reprodukciju glazbe

NFC (tehnologija komunikacije bliskog polja) uklanja potrebu za povezivanjem kabelima i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* koji podržava NFC uz oznaku N i pokrenite glazbu. Nemate NFC? Nema problema. Uređaje možete i ručno upariti u postavkama za Bluetooth®. *Prikaz kompatibilnih uređaja

Pronađite kompatibilne uređaje

Ugrađeni mikrofon za pozive bez upotrebe ruku

Ne morate prekidati vježbanje kako biste odgovorili na važan poziv. Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i Bluetooth® vezi možete bežično uspostavljati pozive i odgovarati na njih pomoću pametnog telefona.

Slika – Bežične sportske slušalice AS600BT koje se umeću u uši

Slušajte duže uz 8,5 sati reprodukcije

Neka se reprodukcija omiljenih pjesama nastavi cijeli dan. Ugrađena litij-ionska baterija pruža približno 8,5 sati napajanja (ovisno o postavkama za glazbu), a može se puniti putem USB veze.

Slika – Bežične sportske slušalice AS600BT koje se umeću u uši

Dizajn otporan na prskanje za slušanje u svim vremenskim uvjetima

Zahvaljujući dizajnu otpornom na prskanje koji nosi oznaku IPX4, slušalice možete nositi dok trčite po kišici ili sjedite na rubu bazena. Otporne su i na znojenje, tako da možete vježbati bez gubitka udobnosti.

Traka koja obuhvaća glavu pruža slobodno kretanje

Uživajte u slobodi kretanja uz slušalice koje dobro prianjaju oko glave. Dizajnirane za udobno nošenje oko glave, ove lagane slušalice ostaju na mjestu pa možete trčati, skakati i intenzivnije trenirati. Priloženi držači za uši pružaju dodatnu sigurnost pa nećete morati brinuti da će vam umeci za uši ispasti usred treninga. 

Slika – Bežične sportske slušalice AS600BT koje se umeću u uši

Dostupne su u raznim bojama

Dostupan je izbor različitih boja u skladu s vašim stilom. Birajte između klasične crne, čiste bijele ili izrazite svoj stil narančastom ili plavom.