Slike – Slušalice XBA-N1AP koje se umeću u uho
Slike – Slušalice XBA-N1AP koje se umeću u uho
Čišći zvuk, manje kućište

Ovim sofisticiranim slušalicama koje se umeću u uho postiže se zvuk širokog spektra. Obuhvaćaju HD sustav hibridnog pogona s mnoštvom preciznih zvukova u malom kućištu, stoga se svaka nota i vokal čuju jasnije.  

Zvuk visoke rezolucije
Zvuk visoke rezolucije

Zahvaljujući zvuku visoke razlučivosti, uživajte u suptilnim nijansama zvuka kvalitete veće od kvalitete CD-a, kao da slušate zvuk studijske kvalitete.     

HD sustav hibridnog pogona
HD sustav hibridnog pogona

Uparuje dinamičnu pogonsku jedinicu, koja daje bogate bas tonove i glatke tonove srednjeg raspona, i Balanced Armature pogonsku jedinicu, koja daje prodorne visoke tonove.  

Slušalice Triple-Comfort Earbuds
Slušalice Triple-Comfort Earbuds

Ove su slušalice proizvedene od tvrde silikonske gume i mekog spužvastog silikona, a dostupne su u tri veličine da bi slušanje bilo što ugodnije.     

Uravnotežena snaga

Zvuk se optimizira u cijelom frekvencijskom rasponu uz HD sustav hibridnog pogona

9-milimetarska dinamična pogonska jedinica zadržava snagu za duboke basove i čiste tonove srednjeg raspona, a da pritom ne iskoči kao ostale pogonske jedinice, dok nepropusna Balanced Armature pogonska jedinica daje trajniji prirodan zvuk visoke frekvencije. Obje se pogonske jedinice nadopunjuju tako da se zadrži trajan zvučni odziv u cijelom frekvencijskom rasponu.

Zvuk visoke rezolucije

Prijenos 3,2 puta više podataka

Izvucite ono najbolje iz svake pjesme

Poput prelaska sa standardne na HD rezoluciju kod videozapisa, zvučni zapisi visoke rezolucije kvalitetniji su od mp3 i CD formata zbog čega ćete moći čuti svaki dah, svaki ritam, svaku notu. 

Minijaturna sofisticiranost

Velika preciznost tehnologije zvuka integrirana je u malom kućištu. U futroli koja se uz njih dobiva ove lagane slušalice bez problema možete ponijeti sa sobom. 

Potpuna udobnost

Naše slušalice Triple-Comfort Earbuds, dostupne u tri veličine, dobro prianjaju svim oblicima ušiju. Zahvaljujući kombinaciji gume i posebno razvijenog spužvastog silikona, savršene su i u pogledu stabilnosti i u pogledu udobnosti.

Zamijenite kabel

Zamijenite kabele i iskoristite kvalitetne dodatne kabele, koji omogućuju još kvalitetniji zvuk. Odaberite simetrični kabel sa zasebnom lijevom i desnom žicom za uzemljenje, kojima se smanjuje preklapanje signala.

Certificirane slušalice za prilagođeno iskustvo

Optimizirajte iskustvo analiziranjem oblika uha i uživajte u vrhunskom prožimajućem doživljaju glazbe uz slušalice s certifikatom 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect.

Artist_connection
Isprobajte oglednu glazbu na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i značajke

Bit je u zvuku širokog spektra koji prolazi ovim sofisticiranim slušalicama koje se umeću u uho. Obuhvaćaju HD sustav hibridnog pogona s mnoštvom preciznih zvukova u malom, stoga se svaka nota i vokal čuju jasnije.
  • Podrška za zvuk visoke rezolucije

  • Sustav HD hibridnog pogona za duboke basove i kristalno čiste visoke tonove

  • Kontrola odaziva na ritam smanjuje pojavu izobličenja basova

  • Udobni silikonski umeci za uši koji dobro prianjaju

  • Lagane za vrhunsku prenosivost glazbe

POGONSKA JEDINICA
Hibridni
FREKVENCIJSKI ODZIV
4 – 40 000 Hz
DULJINA KABELA
Pribl. 1,2 m

Sadržaj pakiranja

Sličica, Futrola, Kabel za slušalice, Prilagodba dužine, Hibridni umeci za uši (SS, S, M, L), Slušalice Triple Comfort Earbuds (S/M/L)

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu