Veličina i masa

Masa
Pribl. 7 g bez kabela

Opće značajke

Pogonski sklop
Hibridni
Dinamički tip
Zatvoreno, hibridno
Impedancija (Ohm)
32 Ω (pri 1 kHz)
Frekvencijski odaziv
3 – 40 000 Hz
Osjetljivosti (dB/mW)
107 dB/mW
Kontrola glasnoće
nije na raspolaganju
Vrsta kabela
Odvojivi kabel tipa Y
Duljina kabela
Pribl. 1,2 m
Utikač
Pozlaćeni 4-polni mini-priključak u obliku slova L
Vrijeme upotrebe
nije na raspolaganju
Vrijeme punjenja
nije na raspolaganju
Stil nošenja
Slušalice Za Umetanje U Uho

Sadržaj pakiranja

  • Sličica
  • Futrola
  • Kabel za slušalice
  • Prilagodba dužine
  • Hibridni umeci za uši (SS, S, M, L)
  • Slušalice Triple Comfort Earbuds (S/M/L)
Placeholder

Funkcije

Slika – Slušalice XBA-N3AP / XBA-N3BP koje se umeću u uho

Tehnologija Sound Space Control za širu zvučnu sliku

Zahvaljujući proširenom kućištu iza dinamične pogonske jedinice i akustičnoj cijevi koja ventilira zrak, tehnologija Sound Space Control daje širu zvučnu sliku. Uživajte u otvorenijem i prostornijem zvuku uz bogatije tonove, uravnotežene basove i visoke tonove te glatkiju reprodukciju zvuka.

Slika – Slušalice XBA-N3AP / XBA-N3BP koje se umeću u uho

HD sustav hibridnog pogona za zvuk širokog spektra

HD sustav hibridnog pogona kombinira 9-milimetarsku visokoosjetljivu dinamičnu pogonsku jedinicu i Balanced Armature pogonsku jedinicu. Kombinacijom te dvije pogonske jedinice reproducira se zvuk širokog spektra, od jakih dubokih basova do čistih i živahnih tonova visoke frekvencije.

Slika – Slušalice XBA-N3AP / XBA-N3BP koje se umeću u uho

Dinamična pogonska jedinica punog raspona poboljšava basove i tonove srednjeg raspona

Visokoosjetljiva 9-milimetarska dinamična pogonska jedinica slušalicama omogućuje prijenos jakih dubokih tonova basa i srednjeg raspona tonova, čak i u najzahtjevnijim skladbama. Pogonska jedinica koristi vanjski magnetni sklop za pojačanje snage pogonske jedinice i generiranje bogatijih bas tonova od mnogih većih pogonskih jedinica. Čist ton dobiva se zahvaljujući LCP (Liquid Crystal Polymer, polimer tekućih kristala) membrani.

Membrana od LCP-a jamči veću preciznost

Membrana od polimera tekućih kristala reproducira dosljedniji i precizniji zvuk u cijelom frekvencijskom rasponu u odnosu na standardnu membranu. Energija zvuka koja se gubi prilikom prijenosa u slušalicu ujednačenija je, što omogućuje vjernu i autentičnu reprodukciju. 

Slika – Slušalice XBA-N3AP / XBA-N3BP koje se umeću u uho

Linearna Balanced Armature pogonska jedinica za kristalno čist zvuk

Kompaktna Balanced Armature pogonska jedinica poboljšava linearnost mehaničke vibracije te daje čiste visoke tonove. Mehanizam izravne pogonske jedinice omogućuje vjeran prijenos ulaznog signala u membranu te tako postiže optimalnu jasnoću. 

Slika – Slušalice XBA-N3AP / XBA-N3BP koje se umeću u uho

Uz zvuk visoke rezolucije uživajte u glazbi kakvom su je izvođači zamislili

Prenesite digitalnu glazbenu kolekciju na novu razinu uz zvuk visoke rezolucije. Uzorkovanjem i pretvaranjem analogne glazbe u digitalnu koje je brže od onog koje se vrši pri reprodukciji CD-a (24 bita / 192 kHz naprama 16 bita / 44,1 kHz), zvuk visoke rezolucije omogućuje vam da se približite originalnoj studijskoj snimci i da u glazbi uživate onako kako je to izvođač zamislio. 

Jaki basovi uz Beat Response Control 

Ugrađena tehnologija Beat Response Control poboljšava tranzijentne karakteristike zvuka basa te omogućuje precizan ritam. 

Slika – Slušalice XBA-N3AP / XBA-N3BP koje se umeću u uho

Odvojivi kabel za veću pokretljivost

Mogućnost zamjene kabela za slušalice omogućuje vam da iskoristite dodatne kabele, koji nude čak i veću kvalitetu zvuka i iskoristivost. U ponudi je simetrični kabel s odvojenom lijevom i desnom žicom za uzemljenje, kojima se smanjuju preklapanje signala i šum, te Bluetooth dodatni kabel za bežično slušanje. 

Slika – Slušalice XBA-N3AP / XBA-N3BP koje se umeću u uho

Slušalice Triple Comfort Earbuds – manje šuma, veća udobnost

Slušalice Triple Comfort Earbuds proizvedene su od čvrste silikonske gume i posebno razvijenog spužvastog silikona, a namijenjene su dugotrajnoj upotrebi. Zahvaljujući mekoći i otpornosti, okolna buka je manja, a izuzetno su ugodne za nošenje. Postoje u tri različite veličine i perive su, stoga ih je jednostavno održavati čistima. 

Slika – Slušalice XBA-N3AP / XBA-N3BP koje se umeću u uho

Kabel za slušalice s uravnoteženim priključkom u paketu

Uravnoteženi kabel za povezivanje promjera 4,4 Φ usmjerava zvučni signal na lijevu i desnu stranu te smanjuje gubitak pri prijenosu zvučnog signala i uz to povezano izobličenje zvuka. Rezultat su glatke visoke frekvencije i odlična kvaliteta zvuka.