Vaše omiljene aplikacije, još bolje

Uz mnoštvo jedinstvenih značajki za zabavu na našim pametnim televizorima moći ćete svoje omiljene aplikacije koristiti na najbolji način.

Google Play donosi 7.000+ aplikacija i igara na TV    

Prenesite kino-doživljaj u svoj dom uz filmove koje dobivate uz BRAVIA XR™

Čeka vas mnogo filmova. Uz tehnologiju BRAVIA XR, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced sve što gledate ima nevjerojatnu sliku i vrhunski zvuk.

Uživajte u kvalitetnim sadržajima kako je autor zamislio

Creator Calibrated Mode na BRAVIA XR TV-ima optimizira postavke slike dok gledate Netflix i BRAVIA CORE. Netflix Adaptive Calibrated Mode optimizira gledanje sadržaja na servisu Netflix sukladno osvjetljenju u vašoj sobi, što vam omogućuje da uživate u tom sadržaju u spektakularnoj studijskoj kvaliteti, baš kao što su autori to zamislili.

Četveročlana obitelj na crvenom kauču pozorno gleda TV i jede kokice
To je pravi način gledanja filmova

Gledajte omiljene filmove na posve nov način uz više dramatike i realizma na televizoru osmišljenom za pružanje autentičnog doživljaja kina u vlastitom domu.

Logotip IMAX Enhanced

Neki Sonyjevi televizori kao proizvodi s tehnologijom IMAX Enhanced mogu reproducirati boju, kontrast, oštrinu i zvuk visoke kvalitete. U vlastitom domu možete uživati u punom doživljaju zabave na televizoru koji koristi sve prednosti IMAX Enhanced sadržaja.

Logotip za Dolby Vision / Atmos

Uživajte u uzbuđenjima kino-dvorane u vlastitom domu. Dolby Vision™ udiše život u svaku scenu za autentičnost gledanja, a Dolby Atmos™ ispunjava prostoriju bogatim surround zvukom.

Zabava koju volite. Uz pomoć Googlea.

Više od 700 000 filmova i epizoda TV serija na jednom mjestu. Google TV objedinjuje vaše omiljene sadržaje iz svih aplikacija i pretplata i organizira ih za vas. Pronađite naslov tako da ga izgovorite. Možete i pretražiti preporuke tako da kažete npr. „pokaži mi avanturističke TV serije”.