Prijeđi na sadržaj

Predstavljeno na
sajmu CES 2017

Pustite mašti na volju i otkrijte novi svijet zabave uz najnovije inovacije proizvoda koje su predstavljene na najvećem svjetskom prodajnom sajmu potrošačke elektronike CES 2017.

#SonyCES

A1

Razmišljajte izvan okvira

Stvarnost vjerno oživljava uz savršenu crnu i ostale boje. OLED televizor tvrtke Sony precizno i pojedinačno kontrolira preko osam milijuna piksela vlastitog osvjetljenja i stvara nenadmašan kontrast.


Nova dimenzija zvuka

Otkrijte novu razinu prožimajućeg kućnog audio sustava kao u kinu uz Dolby Atmos i 7.1.2-kanalni S-Force Pro Front Surround.

Doživljaj kina kod kuće

Uživajte u doživljaju kina kod kuće uz ovaj 4K Ultra HD Blu-ray reproduktor s podrškom za Dolby Atmos i DTS:X.

Stvorite klupsku atmosferu

Bežični zvučnik SRS-XB40 s dubokim basom i treperavim svjetlima svako mjesto pretvara u klupski prostor za odličan provod.

Sveobuhvatni uređaj veličine dlana

α6500 s izmjenjivim objektivom i nepogrešivim automatskim fokusiranjem, odličnom stabilnošću i intuitivnim zaslonom osjetljivim na dodir stane u dlan te je savršen za bilježenje svih trenutaka, bilo gdje.

Sjajna brzina automatskog fokusiranja, kompaktan dizajn

Vrhunski, kompaktni RX100 V s najbržim automatskim fokusom (AF) na svijetu i neprekidnim snimanjem dat će vam prednost koja vam je potrebna da biste snimili neki trenutak u tren oka.

Pronađite akciju na sajmu CES 2017

Predstavili smo naše najnovije i najbolje proizvode na ovogodišnjem sajmu CES. Istražite galeriju u nastavku i otkrijte proizvode i tehnologije sutrašnjice.