Sony BRAVIA® XG95 TV – budite
najbolji

Sony BRAVIA® XG95 LED TV punog polja
Značajke

Veliki zaslon, dinamička sportska zabava

Pogledajte svaku akciju u 4K HDR formatu. Dizajnirani za spektakularno gledanje na velikom zaslonu, BRAVIA® televizori tvrtke Sony uvlače vas u zaista prožimajuć doživljaj.

Autor slike: Mine Kasapoglu

Svijetao i jasan prikaz, čak i pri rekordnim brzinama

Na nekim zaslonima sportovi mogu biti zamućeni, no naša tehnologija X-Motion ClarityTM održava brze prizore jasnima i oštrima. Neovisno o tome je li riječ o zadnjem oštrom zavoju prije završne linije ili sudbonosnom slobodnom udarcu na gol, svjetlina i detalji zadržat će se u svakom sportskom trenutku, pa nećete propustiti baš ništa.

SIMULIRANA SLIKA

Osvojite zlato iz svih kutova

Uživajte u živopisnim i realističnim bojama na ovom širokokutnom televizoru čak i kada ga gledate sa strane. Naša tehnologija X-Wide Angle pruža prekrasne nijanse i tonove zaslona TRILUMINOSTM, u kojima možete uživati iz bilo kojeg dijela sobe.

Nagrađivani 4K LED televizori – stvoreni za prvake

Vaša ulaznica za krajnji realizam

Picture Processor X1 UltimateTM naš je najsnažniji procesor slike do sada, koji detektira stotine objekata na zaslonu, pametno povećava svjetlinu, naglašava detalje i boje. Rezultat je nevjerojatno realističan pogled na događaj iz prvog reda.

X1 Ultimate
X1 Ultimate

SIMULIRANA SLIKA

Sport na XG95 LED TV-u punog polja uz lokalno zatamnjenje 

Mnogi LED TV-i imaju tehnologiju "Edge-lit", što znači da izvor svjetlosti dolazi iz niza LED žaruljica pri dnu ili na jednoj od bočnih strana zaslona. To omogućuje izradu tankih i povoljnih TV-a, no nije pogodno za prikaz sportskih trenutaka; svijetla područja nisu dovoljno svijetla, a crna područja mogu biti siva ili plavkasta.

Taj je problem moguć i na TV-ima s tehnologijom "Direct-lit". Niz LED žaruljica umjesto na rubovima postavljen je izravno iza zaslona i šalje svjetlost izravno kroz njega. To može rezultirati boljom svjetlinom, ali i ometajućim krugovima svjetlosti oko svijetlih objekata na tamnim pozadinama, manje preciznom bojom u tamnim područjima i većom debljinom TV-a.

Full Array LED
STANDARDNO RUBNO LED OSVJETLJENJE
Full Array LED
FULL ARRAY LED

SIMULIRANA SLIKA

LED televizor punog polja s lokalnim zatamnjenjem prikazuje sportove onako kako ih treba gledati. Uz LED svjetla postavljena oko cijelog zaslona, sa zonama kojima je moguće upravljati u stvarnom vremenu, slika uvijek postiže preciznije crne i najsvjetlije dijelove, pa će legendarni sportski trenuci biti stvarniji i življi, baš kao da se akcija odvija pred vašim očima.

*Simulirane slike.

Gledajte. Slušajte. Doživite.

Uživajte u svakoj pobjedi uz slike i zvukove vjerne stvarnim događajima. Prekrasno detaljne 4K slike sinkroniziraju se s tehnologijom Sound-from-Picture RealityTM radi postizanja audiovizualnih radnih značajki koje će biti nezaboravne, baš kao i atletska postignuća na zaslonu.

Slika i zvuk savršeno usklađeni tvore pobjednički tim

Tehnologija Acoustic Multi-AudioTM dodaje dva visokotonca postojećem sustavu zvučnika punog raspona da bi postigli Sound-from-Picture RealityTM. Ta sinkronizacija zvuka i slike pruža prožimajući doživljaj gledanja; neovisno o tome odvija li se radnja na domaćem stadionu ili pokraj završne linije na stazi, Acoustic Multi-AudioTM prenijet će vas u samo središte akcije.

Upijte atmosferu

U načinu rada Audio Sport zvuk arene snima se i postaje stvarnost u vašoj dnevnoj sobi.

Stvoren za uspjeh

Čist, minimalistički dizajn modela XG95 pomaže vam da se fokusirate na ono što je bitno – na igru.

Povucite

Dodatni preporučeni BRAVIA® OLED televizori pomoći će vam da uživate u svoj akciji na terenu.

Nagrađivani AG9

4K Ultra HD TV s našim najsnažnijim procesorom Picture Processor X1™ i više od 8 mil. pojedinačno kontroliranih samosvjetlećih OLED piksela dostupan je s veličinom zaslona od 77 inča te je savršen za obožavatelje sporta kojima je važan svaki detalj.

Otkrijte naš asortiman BRAVIA® televizora

Od naših modela 4K LED XG85 do 4K OLED AG8, svaki televizor pažljivo je odabran da bi vam pomogao da uživate u omiljenom sportu.