Informacije o preuzimanju

Za korisnike programa Memory Stick Voice Editor Ver2.03 nudimo program koji nadograđuje Memory Stick Voice Editor to Ver.2.04.

Značajke

 • Riješen je problem prekida reprodukcije 44.1khz MP3 datoteka tijekom ručnog DPC podešavanja.
 • Otkrivanje umetanja / vađenja Memory Sticka. Memory Stick Voice Editor Ver.2.04 otkriva je li Memory Stick umetnut ili izvađen iz prilagodnika za Memory Stick.

Ciljni proizvodi

 • Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03 u paketu s Memory Stick IC Recorderom ICD-MS515.
 • Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03 koji se nudi kao preuzimanje s ovog web-mjesta za nadogradnju softvera Memory Stick Voice Eitor Ver.1.x (u paketu s Memory Stick IC Recorderom ICD-MS1).

Prije preuzimanja

Ova zakrpa je isključivo za softver Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03. Prije preuzimanja datoteke nadogradnje provjerite verziju softvera Memory Stick Voice Editor koja je instalirana na vašem računalu (broj verzije može se pronaći u izborniku Pomoć ->O programu Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03)

 • Ako je vaš softver Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03, verzija je 2.03; nadogradite na Memory Stick Voice Editor Ver. 2.04.
 • Ako je vaš softver Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03 verzije niže od 2.03; preuzmite i instalirajte Memory Stick Voice Editor Ver. 2.03 s ovog web-mjesta. Nadogradite na Memory Stick Voice Editor Ver. 2.04.

Instalirajte

Za preuzimanje nadogradnje Memory Stick Voice Editor Ver. 2.04 pratite sljedeći postupak.

 1. Postavite mapu za pohranjivanje preuzete datoteke na tvrdi disk. U ovom primjeru pretpostavimo da mapa ima naziv MSVE_Up i da je stvorena na C:\ pogonu.
 2. Sljedeću datoteku preuzmite u mapu MSVE_Up: MSVE204.zip
 3. Raspakirajte datoteku Update_OMG2210.zip u C:\MSVE_UP, a zatim pažljivo pročitajte upute za instalaciju koje se nalaze u dokumentima programa Word.

Važna napomena:

Prije preuzimanja morate prihvatiti donje odredbe Ugovora krajnjeg korisnika licence. Nakon što pročitate ovaj ugovor kliknite "Preuzmi" za početak preuzimanja.

Informacije o datoteci

Naziv datoteke

 • MSVE_204.exe

Veličina datoteke

 • 540 Kb