Modeli na koje se ovo odnosi

Ovaj upravljački program namijenjen je sljedećim modelima prijenosnog Hi-Res DAC-a / pojačala za slušalice i slušalicama MDR-1ADAC:

Prijenosno pojačalo:
 • PHA-2A, PHA-3, PHA-3AC
Stereo slušalice:
 • MDR-1ADAC

Informacije o preuzimanju

 • Naziv: Upravljački program za prijenosni Hi-Res DAC / pojačalo za slušalice
 • Datum izdanja: 12/10/2016.
 • Trebam li ga preuzeti? Ako svoj prijenosni Hi-Res DAC / pojačalo za slušalice želite priključiti na osobno računalo s operacijskim sustavom Windows, neophodno je izvršiti preuzimanje
 • Prednosti i poboljšanja: Svoj ćete prijenosni Hi-Res DAC / pojačalo za slušalice moći koristiti na osobnom računalu s operacijskim sustavom Windows.

Zahtjevi sustava

Upravljački program prijenosnog Hi-Res DAC-a / pojačala za slušalice kompatibilanje s najčešće korištenim verzijama operacijskog sustava Windows tvrtke Microsoft. Nije kompatibilan s operacijskim sustavima Mac ili Linux.

 • Windows 8.1 i Pro
 • Windows 8 i Pro
 • Windows 7 32-bitni / 64-bitni – Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate (svi sa Service Pack 1 ili novijim)
 • Windows Vista 32-bitni – Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate (svi sa Service Pack 2 ili novijim)

Svi operacijski sustavi moraju biti tvornički instalirani. Ne možemo jamčiti rad upravljačkog programa na operacijskim sustavima koji su nadograđeni, osobno razvijeni ili postoje kao jedan od brojnih sustava (odnosno u okruženjima višestrukog podizanja sustava).

Hardver
 • 100 MB ili više slobodnog prostora

Preuzmite

Prije nego što instalirate upravljački program prijenosnog Hi-Res DAC-a / pojačala za slušalice treba preuzeti datoteku s upravljačkim programom. Ona sadrži sve što vam je potrebno za instalaciju upravljačkog programa.

Prije preuzimanja ove datoteke upravljačkog programa na računalo prijavite se kao administrator. U priručniku za rad osobnog računala s operacijskim sustavom Windows pronaći ćete informaciju kako se prijaviti kao administrator.

 1. Provjerite jeste li povezani s internetom.
 2. Klikom na vezu ispod započnite postupak preuzimanja
 3. Pročitajte Ugovor o licenci programa za preuzimanje pa ako se s njim slažete kliknite na Accept Agreement (Prihvati ugovor)
 4. Nakon što putem dijaloškog okvira File Save (Spremi datoteku) dobijete poruku, na tvrdom disku odaberite mapu u koju želite preuzeti upravljački program.
 5. U tako odabranu mapu preuzet ćete sljedeću datoteku: Driver_X_v2.23.2.exe

Napomena : Ne dopustite da tijekom preuzimanja sustav uđe u način obustave rada, spavanja ili hibernacije.

Instalirajte

Nakon preuzimanja datoteke spremni ste za instaliranje upravljačkog programa prijenosnog Hi-Res DAC-a / pojačala za slušalice.

Da biste softver instalirali, jednostavno pratite upute za svoj operacijski sustav.

Tijekom instalacije ove datoteke na računalo budite prijavljeni kao administrator. U priručniku za rad osobnog računala s operacijskim sustavom Windows pronaći ćete informaciju kako se prijaviti kao administrator.

 1. Ne priključujte prijenosni Hi-Res DAC / pojačalo za slušalice na računalo prije nego što instalirate upravljački program
 2. Spremite sve što ste radili i zatvorite sve ostale programe
 3. Dvostruko kliknite na datoteku Driver_X_v2.23.2.exe koju ste prethodno preuzeli
 4. Pratite upute koje se nalaze u čarobnjaku za postavljanje kako biste instalirali datoteku
 5. Nakon instaliranja upravljačkog programa računalo će prepoznati prijenosni Hi-Res DAC / pojačalo za slušalice