Modeli na koje se ovo odnosi

Upravljački je program namijenjen modelima pojačala za slušalice u nastavku:
 • TA-ZH1ES

Informacije o preuzimanju

 • Naziv: Upravljački program za pojačalo za slušalice verzija 1.0.0
 • Datum izdavanja: 12.10.2016.
 • Trebam li ga preuzeti? Ako želite spojiti pojačalo za slušalice na osobno računalo s operacijskim sustavom Windows, preuzimanje je obavezno
 • Prednosti i poboljšanja: Svoj ćete prijenosni Hi-Res DAC / pojačalo za slušalice moći koristiti na osobnom računalu s operacijskim sustavom Windows.

Zahtjevi sustava

Upravljački program za pojačalo za slušalice kompatibilan je s najčešće upotrebljavanim verzijama operacijskog sustava Microsoft Windows.

 • Windows 11 Home/Pro
 • Windows 10 Home / Pro (32-bitni / 64-bitni)
 • Windows 8.1 (32-bitni / 64-bitni)
 • Windows 8 (32-bitni / 64-bitni)
 • Windows 7 (servisni paket 1 ili kasnije verzije, 32-bitni / 64-bitni)
 • Windows Vista 32bit (servisni paket 2 ili kasnije verzije, 32-bitni / 64-bitni)

Provjerite jeste li instalirali najnovije ažuriranje za Windows za svoj sustav. Ne jamči se da će softver raditi na svim osobnim računalima, čak i ako udovoljavaju navedenim zahtjevima sustava

Svi operacijski sustavi moraju biti tvornički instalirani. Ne možemo jamčiti rad upravljačkog programa na operacijskim sustavima koji su nadograđeni, osobno razvijeni ili postoje kao jedan od brojnih sustava (odnosno u okruženjima višestrukog podizanja sustava).

Hardver
 • Dostupan USB ulaz (sukladan s USB 2.0)

Preuzmite

Prije nego što instalirate upravljački program prijenosnog Hi-Res DAC-a / pojačala za slušalice treba preuzeti datoteku s upravljačkim programom. Sadrži sve što vam je potrebno za instalaciju upravljačkoga programa.

Provjerite jeste li prijavljeni kao administrator računala kako biste preuzeli datoteku upravljačkog programa. U priručniku za rad osobnog računala s operacijskim sustavom Windows pronaći ćete informaciju kako se prijaviti kao administrator.

 1. Provjerite jeste li povezani s internetom.
 2. Klikom na vezu ispod započnite postupak preuzimanja
 3. Pročitajte Ugovor o licenci programa za preuzimanje i, ako se slažete s ugovorom, pritisnite Accept Agreement (Prihvati ugovor)
 4. Nakon što putem dijaloškog okvira File Save (Spremi datoteku) dobijete poruku, na tvrdom disku odaberite mapu u koju želite preuzeti upravljački program.
 5. U tako odabranu mapu preuzet ćete sljedeću datoteku: [Sony_Headphone_Amplifier_Driver_V1.0.0.zip] (Veličina datoteke: 58.1 MB (61,017,769 bajtova))

Napomena: Ne dopustite da tijekom preuzimanja sustav uđe u način obustave rada, spavanja ili hibernacije.

Instalirajte

Nakon preuzimanja datoteke možete instalirati upravljački program za pojačala za slušalice.

Za instalaciju softvera pratite upute u nastavku za vaš operacijski sustav.

Tijekom instalacije datoteke pazite da ste prijavljeni kao administrator. U priručniku za rad osobnog računala s operacijskim sustavom Windows pronaći ćete informaciju kako se prijaviti kao administrator.

 1. Ne smijete priključiti pojačalo za slušalice prije instalacije upravljačkoga programa
 2. Spremite sve što ste radili i zatvorite sve ostale programe
 3. Izdvojite komprimiranu datoteku i pokrenite “Sony_Headphone_Amplifier_Driver_Setup.exe” u mapi
 4. Pratite upute koje se nalaze u čarobnjaku za instalaciju kako biste instalirali upravljački program. Ako se na zaslonu pojavi kontrola korisničkog programa, pritisnite [Yes] (Da) ili [Continue] (Dalje).
 5. Pojačalo za slušalice bit će prepoznato nakon instalacije
Nakon instalacije upravljačkog programa za Windows
 1. Priključite jedinicu na osobno računalo pomoću USB kabela. Upotrijebite USB ulaz (vrsta B) na stražnjoj ploči pojačala za slušalice
 2. Isključite pojačalo za slušalice
 3. Odaberite funkciju "PC (USB-B)" (Računalo (USB-B)) pritiskom gumba INPUT (Ulaz) na jedinici ili upotrebom daljinskog upravljača
 4. Ako je instalacija uspješno dovršena, "TA-ZH1ES" dodaje se u "Sound, video and game controllers" (Kontroleri zvuka, videozapisa i igara) u Upravitelju uređaja.
Rješavanje problema: Zvuk se ne emitira prilikom upotrebe stražnjeg USB ulaza

Potvrdite sljedeće stavke ako ne čujete zvuk s računala.

 1. Potvrde na pojačalu za slušalice
  1. Pobrinite se da je napajanje uključeno i da je jačina zvuka ispravno postavljena.
  2. Potvrdite da je Odabir ulaza postavljen na računalu (USB-B).
 2. Potvrde za računalo s operacijskim sustavom Windows
  1. Potvrdite da je upravljački program ispravno instaliran. Ako je upravljački program uspješno instaliran, TA-ZH1ES bi se trebao pojaviti u Upravitelju uređaja. Provjerite da nema povezanih znakova upozorenja. Ako TA-ZH1ES nije prikazan, deinstalirajte i ponovno instalirajte upravljački program.
   Note: Kako otvoriti Device Manager (Upravitelj uređaja)
   • Za operacijske sustave Windows 10 i 11: Pritisnite desno na StartDevice Manager (Pokreni → Upravitelj uređaja).
   • Za operacijske sustave Windows 7, Windows 8 i 8.1: Pritisnite Control PanelHardware and SoundDevice Manager (Kontrolna ploča → Hardver i zvuk → Upravitelj uređaja).
   • Za operacijski sustav Windows Vista: Pritisnite Control PanelSystem and maintenanceDevice Manager (Kontrolna ploča → Sustav i održavanje → Upravitelj uređaja).
  2. U određenim softverima za reprodukciju korisnik može odabrati uređaj za izlaz zvuka. Ako upotrebljavate takav softver, potvrdite da je odabran Sony Headphone Amplifier Driver (Upravljački program za pojačalo za slušalice tvrtke Sony) kao uređaj za izlaz zvuka.
  3. Pobrinite se da je TA-ZH1ES odabran kao uređaj za reprodukciju na vašem računalu (Control panelHardware and SoundSound (Kontrolna ploča → Hardver i zvuk → Zvuk). Također potvrdite da je jačina zvuka dovoljno velika te da nije isključen zvuk u izborniku Property (Značajke) uređaja TA-ZH1ES.
   Note: Kako otvoriti Control Panel (Kontrolna ploča)
   • Za operacijske sustave Windows 10 i 11: Zajedno pritisnite tipke logotip Windows i R kako biste otvorili dijaloški okvir Run (Pokreni). Zatim upišite kontrolu i pritisnite OK (U redu).
   • Za operacijske sustave Windows 8 i 8.1: Zajedno pritisnite tipke logotip Windows i X na tipkovnici i, s popisa, pritisnite na Control Panel (Kontrolna ploča).
   • Za operacijske sustave Windows Vista i Windows 7: Pritisnite Start (Pokreni), a zatim Control Panel (Kontrolna ploča).