Modeli na koje se ovo odnosi

Ovaj upravljački program namijenjen je sljedećim modelima prijenosnog Hi-Res DAC-a / pojačala za slušalice i slušalicama MDR-1ADAC:

Prijenosno pojačalo:
 • PHA-2, PHA-2A, PHA-3, PHA-3AC
Stereo slušalice:
 • MDR-1ADAC

Informacije o preuzimanju

 • Naziv: Upravljački program za prijenosni Hi-Res DAC / pojačalo za slušalice
 • Datum izdanja: 12/10/2016.
 • Trebam li ga preuzeti? Ako svoj prijenosni Hi-Res DAC / pojačalo za slušalice želite priključiti na osobno računalo s operacijskim sustavom Windows, neophodno je izvršiti preuzimanje
 • Prednosti i poboljšanja: Svoj ćete prijenosni Hi-Res DAC / pojačalo za slušalice moći koristiti na osobnom računalu s operacijskim sustavom Windows.

Zahtjevi sustava

Upravljački program prijenosnog Hi-Res DAC-a / pojačala za slušalice kompatibilanje s najčešće korištenim verzijama operacijskog sustava Windows tvrtke Microsoft. Nije kompatibilan s operacijskim sustavima Mac ili Linux.

 • Windows 11 Home / Pro
 • Windows 10 Home / Pro

Svi operacijski sustavi moraju biti tvornički instalirani. Ne možemo jamčiti rad upravljačkog programa na operacijskim sustavima koji su nadograđeni, osobno razvijeni ili postoje kao jedan od brojnih sustava (odnosno u okruženjima višestrukog podizanja sustava).

Hardver
 • 100 MB ili više slobodnog prostora

Preuzmite

Prije nego što instalirate upravljački program prijenosnog Hi-Res DAC-a / pojačala za slušalice treba preuzeti datoteku s upravljačkim programom. Ona sadrži sve što vam je potrebno za instalaciju upravljačkog programa.

Prije preuzimanja ove datoteke upravljačkog programa na računalo prijavite se kao administrator. U priručniku za rad osobnog računala s operacijskim sustavom Windows pronaći ćete informaciju kako se prijaviti kao administrator.

 1. Provjerite jeste li povezani s internetom.
 2. Klikom na vezu ispod započnite postupak preuzimanja
 3. Pročitajte Ugovor o licenci programa za preuzimanje pa ako se s njim slažete kliknite na Accept Agreement (Prihvati ugovor)
 4. Nakon što putem dijaloškog okvira File Save (Spremi datoteku) dobijete poruku, na tvrdom disku odaberite mapu u koju želite preuzeti upravljački program.
 5. U tako odabranu mapu preuzet ćete sljedeću datoteku: Driver_X_v2.23.2_forWin10.exe

Napomena : Ne dopustite da tijekom preuzimanja sustav uđe u način obustave rada, spavanja ili hibernacije.

Instalirajte

Nakon preuzimanja datoteke spremni ste za instaliranje upravljačkog programa prijenosnog Hi-Res DAC-a / pojačala za slušalice.

Da biste softver instalirali, jednostavno pratite upute za svoj operacijski sustav.

Tijekom instalacije ove datoteke na računalo budite prijavljeni kao administrator. U priručniku za rad osobnog računala s operacijskim sustavom Windows pronaći ćete informaciju kako se prijaviti kao administrator.

 1. Ne priključujte prijenosni Hi-Res DAC / pojačalo za slušalice na računalo prije nego što instalirate upravljački program
 2. Spremite sve što ste radili i zatvorite sve ostale programe
 3. Dvostruko kliknite na datoteku Driver_X_v2.23.2_forWin10.exe koju ste prethodno preuzeli
 4. Pratite upute koje se nalaze u čarobnjaku za postavljanje kako biste instalirali datoteku
 5. Nakon instaliranja upravljačkog programa računalo će prepoznati prijenosni Hi-Res DAC / pojačalo za slušalice