ID oznaka članka : 00284958 / Posljednja izmjena : 15/11/2022Ispis

Prestanak obavijesti o podršci za proizvode koji upotrebljavaju operacijski sustav Windows 8.1

    Tvrtka Microsoft Corporation najavila je da od 10. siječnja 2023. više neće pružati podršku za operacijski sustav Windows 8.1 te od tada tvrtka Microsoft više ne pruža zaštitna ažuriranja, popravke i tehničku podršku.

    U skladu s navedenim, tvrtka Sony više neće biti u mogućnosti pružiti pomoć za bilo kakve tehničke probleme, probleme s kvalitetom ili probleme zaštite ako su povezani s operacijskim sustavom Windows 8.1 i više neće moći pružiti zaštitna ažuriranja ili provoditi izmjene i potvrde na proizvodima tvrtke Sony koji rade na operacijskom sustavu Windows 8.1. Zbog toga vas obavještavamo da ti proizvodi možda neće ispravno ili zaštićeno raditi ako ih i dalje upotrebljavate s operacijskim sustavom Windows 8.1.

    Određeni su proizvodi kompatibilni s novijim verzijama operacijskih sustava Windows. Provjerite stranice za podršku svojeg modela za informacije o kompatibilnosti i ažuriranjima operacijskog sustava Windows.

    Napomena: Tvrtka Sony ne može pružati podršku za nove tehničke probleme, probleme s kvalitetom ili probleme zaštite s našim proizvodima na kojima se upotrebljavaju starije verzije operacijskog sustava Windows, poput Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 itd. za koje je tvrtka Microsoft ukinula podršku.