Stopite se sa zvukom i slikom

VELIK ZASLON TELEVIZORA BRAVIA

Veličina je važna.

Usavršena stvarnost

Naša je strast dizajniranje televizora koji vjerno prenose namjeru autora. MASTER Series zadovoljava stroge kriterije naših vrhunskih inženjera i pretvara prekrasne slike u stvarnost. Po prvi put autori mogu osloboditi svoju maštu i vidjeti svoju viziju oživljenu u domu. 

Slike i zvuk u savršenoj harmoniji

Budite dio trenutka uz realistične slike i jednako dobru akustiku. Prekrasno detaljne slike u kombinaciji s našom tehnologijom Sound-from-Picture Reality™ pružaju zadivljujuće audio-vizualne radne značajke.

Uronite u stvarni svijet

Naši OLED televizori objedinjuju slike i zvuk u savršenoj harmoniji. Iskusite nevjerojatan kontrast čistih crnih nijansi. Slušajte zvuk izravno iz zaslona. Realnije ne može.

Iskusite ljepotu naših 4K HDR televizora

Naši 4K HDR televizori spajaju vrhunsku 4K jasnoću sa svjetlinom, bojom i detaljnošću visokog dinamičkog raspona (HDR-a). Pogledajte kako je svaki prizor ispunjen izvanrednom realističnošću.

Najbolje iskoristite svoj televizor

Pomoć potražite u našim praktičnim videozapisima i vodičima

U našoj kolekciji videozapisa brzo i jednostavno možete pronaći sve što vas zanima, od savjeta za montažu televizora na zid do prilagodbe postavki slike ili roditeljske kontrole.

Tanki zvučni sustav visoke rezolucije

Dijalozi, glazba i efekti oživjet će uz kristalno jasan trodimenzionalan zvuk visoke rezolucije i snažan bas iz bežičnog niskotonca. Doživite novu razinu zvuka kućnog kina uz dizajn koji se stapa s vašim BRAVIA televizorom.

4K projektori tvrtke Sony

Filmski 4K projektori

Vaš dnevni boravak postat će udobno, praktično kino. Uživajte u nevjerojatnim filmovima uz napetu realističnost.

4K multimedijski reproduktor tvrtke Sony

Filmska večer u 4K

Usmjeravajte 4K videozapise s usluga kao što je Netflix i uživajte u gotovo neograničenom izboru filmova, sve na zahtjev.

Vaši omiljeni filmovi, bez kompromisa

Poboljšajte doživljaj gledanja 4K sadržaja uz živopisne boje i detaljnu reprodukciju koju pružaju Blu-ray reproduktori tvrtke Sony.

Zvuk kino-kvalitete koji vam odgovara

Bilo da gledate u malom stanu u centru ili u prostranom dnevnom boravku u predgrađu, imamo mogućnosti uz koje ćete upotpuniti savršenu konfiguraciju kućnog kina.

Tanki sustav zvučnika tvrtke Sony pruža filmski surround zvuk

Elegantni, prostorno ekonomični zvučnici

Tanki sustav zvučnika tvrtke Sony pruža filmski surround zvuk

Doživljaj surround zvuka kućnog kina tvrtke Sony

Večer poput one u kinu – kod kuće

Sveobuhvatni sustav pruža doživljaj 5.1-kanalnog surround zvuka.