Slike – 2.1-kanalni soundbar s tehnologijom Bluetooth®
Slike – 2.1-kanalni soundbar s tehnologijom Bluetooth®
Slike – 2.1-kanalni soundbar s tehnologijom Bluetooth®
Slike – 2.1-kanalni soundbar s tehnologijom Bluetooth®
Jednostavno do filmskog doživljaja

Zauzmite mjesto u prvom redu uz tanki zvučni sustav HT-CT180. Iskusite čist, dinamičan zvuk filmova i glazbe uz bežični niskotonac i 2.1-kanalni virtualni surround zvuk. Stilom odgovara vašem televizoru i lako se postavlja, tako da ćete moći bez napora postići odličan zvuk glazbenih podloga i koncerata koji će ispuniti prostoriju.

Izlazna snaga
Surround zvuk

Ovaj 2.1-kanalni tanki zvučni sustav pruža filmovima zasluženu realističnost uz filmski zvuk snage 100 W.

Mogućnost bežičnog povezivanja
Prijeđite na bežičnu vezu

Bežično usmjeravajte glazbu s određenih modela pametnih telefona ili tableta koristeći NFC slušanje jednim dodirom putem Bluetooth® veze.

Virtualni surround zvuk
Prožimajući filmski doživljaj

Virtualni surround zvuk

Kompaktni zvučni sustav u kombinaciji s niskotoncem stvara virtualni surround zvuk koji ispunjava prostoriju i oživljava zabavne sadržaje.

S-Master pojačalo
Vjernost glazbe

Obnavljanjem i optimizacijom audio signala, digitalno pojačalo S-Master izoštrava i obogaćuje dijalog, glazbu i zvuk okruženja iz bilo kojeg izvora.

ClearAudio+
Optimizirana reprodukcija

Kombinirajući tehnologije tvrtke Sony za zvuk, ClearAudio+ optimizira zvuk kako biste čuli glazbu, dijaloge i zvučne efekte uz bolju jasnoću i razdvajanje.

Izrađen za usklađivanje s televizorom

Postavlja se ispod zaslona, a ne ispred njega

Uz tanki dizajn visine samo 5,2 cm (2 inča) koji se diskretno postavlja ispod bilo kojeg televizora zaslona većeg od 81,3 cm (32 inča), ovaj tanki zvučni sustav nikada ne zaklanja zaslon pa ćete neometano vidjeti cijelu sliku. Uz više opcija za montiranje i moderan dizajn, HT-CT180 jednako dobro izgleda na polici ili montiran na zidu.

Vaš zvuk na vaš način
Stolna konfiguracija
Postavite ga ispod zaslona

Postavite tanki zvučni sustav na policu ispod televizora i uživajte u zvuku koji se projicira na idealnoj visini prilikom gledanja s kauča.

Mogućnost montaže na zid
Montirajte ga na zid

Zvuk se usmjerava izravno prema vama iz dva zvučnika okrenuta prema naprijed pa se tako stvara prožimajući, filmski doživljaj.

Bežična sloboda

Postavljen uspravno ili na bočnu stranu, bežični niskotonac od 34,2 cm (13,5 inča) x 17 cm (6,7 inča) sa zvukom usmjerenim prema naprijed pruža bogat, odzvanjajući bas i može se smjestiti bilo gdje.

Bežični niskotonac
NFC i Bluetooth®
Jednostavno usmjeravanje

Jednostavno prislonite određeni model pametnog telefona ili tableta koji podržava NFC uz tanki zvučni sustav za trenutnu Bluetooth® vezu. Nemate NFC? Nema problema – umjesto toga samo bežično usmjerite glazbu ručnim uparivanjem Bluetooth® vezom.

Specifikacije i značajke

Zauzmite mjesto u prvom redu uz zvučni sustav HT-CT180. Iskusite čist, dinamičan zvuk filmova i glazbe uz bežični niskotonac i 2.1-kanalni virtualni surround zvuk. Stilom odgovara vašem televizoru i lako se postavlja, tako da ćete moći bez napora postići odličan zvuk glazbenih podloga i koncerata koji će ispuniti prostoriju. 
  • S-Master digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Izvrsna glazba u jednom koraku uz ClearAudio+ 

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom 

  • Dinamičan bas, bez neurednih kabela, uz bežični niskotonac

  • Virtualni surround zvuk stvara filmski zvuk

VELIČINA GLAVNE JEDINICE – SAMO KUĆIŠTE (Š X V X D) 
90,1 x 5,2 x 8,4 cm
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu