Slike – 5.1-kanalni sustav kućnog kina sa soundbarom
Slike – 5.1-kanalni sustav kućnog kina sa soundbarom
Slike – 5.1-kanalni sustav kućnog kina sa soundbarom
Slike – 5.1-kanalni sustav kućnog kina sa soundbarom
Velika snaga. Pravo kino.

Unesite u svoj dom stvaran zvuk koji ispunjava cijelu prostoriju. Visoki stražnji zvučnici pomoći će vam da uronite dublje u filmove koje volite pomoću stvarnog surround zvuka, dok će vam ukupna izlazna snaga od 600 W pomoći pri postizanju dinamičnog zvuka poput onoga u kinu.

Ikona snage od 600 W
Ukupna izlazna snaga od 600 W

Oživite akciju i prenesite je na svoje okruženje uz izlaznu snagu od 600 W za filmove, glazbu i igre koje ostavljaju snažniji dojam.

Ikona 5.1-kanalnog zvuka
5.1-kanalni pravi surround zvuk

Pet zvučnika i niskotonac u kombinaciji daju snažan zvuk koji obuhvaća sve frekvencije.

Logotipi za NFC i Bluetooth
NFC i BLUETOOTH® veza

Trenutno uspostavite Bluetooth® vezu pametnim telefonima koji podržavaju NFC povezivanje jednim dodirom.

5.1-kanalni pravi surround zvuk

Odaberite najbolje sjedalo u kući. Soundbar s tri kanala, niskotonac i snažni visoki stražnji zvučnici stvaraju autentičan filmski zvuk visoke kvalitete koji vas stavlja u središte svih omiljenih filmova.

Logotip za DTS Digital Surround
Podrška za DTS format

Udahnite život filmovima i glazbi uz dinamičan surround zvuk u DTS formatu.

Logotip za Dolby Digital
Dolby® Digital

Uživajte u dramatičnom, kvalitetnom surround zvuku s 5.1 zasebnih audio kanala uz Dolby® Digital.

Visoki stražnji zvučnici

Uronite u filmski zvuk visoke kvalitete koji dolazi iz dvije pogonske jedinice punog opsega od 65 mm s podnim stalcima za savršeno pozicioniranje surround zvuka.

Bežično povezivanje pametnog telefona i niskotonca
Bežično slušanje

NFC i Bluetooth® veza

Uživajte u bežičnom slušanju svih omiljenih pjesama. Jednostavno ih usmjeravajte putem pametnog telefona i povežite ih jednim dodirom pomoću bežične tehnologije Bluetooth® putem NFC-a. 

Postavljanje u roku od nekoliko sekundi

Spremni ste za početak korištenja gotovo odmah čim proizvod izvadite iz pakiranja. Samo ga uključite, povežite zvučnike putem priključaka različitih boja i uživajte u 5.1-kanalnom pravom surround zvuku. Svi kabeli ulaze u niskotonac, pa će sve biti uredno i čisto.

Logotip HDMI
HDMI ARC

HDMI ARC (Audio Return Channel) omogućava povezivanje kompatibilnih televizora jednim kabelom, što omogućuje jednostavnije upravljanje i smanjenje broja kabela.

Logotip optičkog ulaza
Optički ulaz

Ako televizor nema HDMI ARC priključak, povežite se putem optičkog ulaza da biste uživali u zvuku visoke kvalitete u filmovima i drugim sadržajima.

USB logotip
USB ulaz

Povežite se s više glazbe pomoću USB memorije. Reprodukcijom možete upravljati na zaslonu putem HDMI priključka ili pak putem telefona i aplikacije Sony | Music Center.

Specifikacije i značajke

Unesite u svoj dom stvaran zvuk koji ispunjavanja cijelu prostoriju. Visoki stražnji zvučnici pomoći će vam da uronite dublje u filmove koje volite pomoću stvarnog surround zvuka, dok će vam ukupna izlazna snaga od 600 W pomoći pri postizanju dinamičnog zvuka poput onoga u kinu.
  • Ispunite prostor pravim 5.1-kanalnim surround zvukom

  • Visoki stražnji zvučnici reproduciraju zvuk pri visini prikladnoj za slušanje

  • Priključci u različitim bojama za jednostavno postavljanje

  • USB reprodukcija zvuka

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu