HT-S400

Uživajte u surround zvuku s jasnim dijalozima

Uz ukupnu izlaznu snagu od 330 W ovaj soundbar sa snažnim bežičnim niskotoncem ispunjava dnevnu sobu surround zvukom poput onoga u kinu. Gledanje filmova i serija uz dublje basove i jasnije dijaloge postaje prožimajuć, a slušanje glazbe bogatiji i snažniji doživljaj.

SOUNDBAROVI

2.1-kanalni Soundbar sa snažnim bežičnim niskotoncem | HT-S400 / HT-SD40

HT-S400
Prednji prikaz soundbara HT-S400 i bežičnog niskotonca
Slušajte zvuk koji dopire sa svih strana

Soundbar funkcionira u kombinaciji s tehnologijama Dolby® Digital visoke kvalitete i S-Force PRO Front Surround, našom tehnologijom za virtualni surround zvuk. Te vas tehnologije uvlače u središte filmova koje volite oponašajući surround zvuk poput onoga u kinu. 

Slika koja prikazuje kako S-Force PRO Front Surround emitira virtualni surround zvuk samo iz prednjih zvučnika
Jednostavan surround

Budući da koristi samo prednje zvučnike, Sonyjeva jedinstvena tehnologija obrade digitalnog zvučnog polja virtualno reproducira surround zvučno polje tako da zvuk do vas dolazi s obje strane. Uživat ćete u bogatom, kinematografskom surround zvuku.

Uživajte u jasnom dijalogu i snažnom zvuku

Snažni zvučnici zajedno reproduciraju širok zvuk po cijeloj prostoriji, dok tehnologije kao što su jedinica X-Balanced Speaker i razdvojeni urezi po rubu na jedinici zvučnika poboljšavaju jasnoću glasova. Bez obzira na to gledate li filmove ili TV, nećete propustiti ni riječ.

Usporedba jedinstvenog pravokutnog oblika jedinice X-Balanced Speaker Unit s konvencionalnim zvučnikom
Zvučnik uravnotežen po osi X

Prednji zvučnici imaju jedinicu X-Balanced Speaker Jedinstveni pravokutni oblik tih zvučnika maksimizira područje opne. Smanjuje se i iskrivljavanje pogonske jedinice uz isti zvučni tlak te se time smanjuje distorzija i postiže veća čistoća vokala.

Razdvojeni urezi po rubu

Razdvojeni urezi po rubu jedinice X-Balanced Speaker poboljšavaju okomitu simetriju amplituda što je ključno za čistu kvalitetu zvuka. To se postiže korištenjem strateški postavljenih ureza na rubu, što pojednostavnjuje kontrolu naprezanja unutar i izvan ruba membrane.

Krupni plan razdvojenih ureza po rubu na jedinici X-Balanced Speaker
Tročetvrtinski prikaz bežičnog niskotonca
Dublji, bogatiji zvuk niskih tonova

Snažan bežični niskotonac s velikim zvučnikom od 160 mm reproducira dublji i bogatiji bas.

Užitak upotrebe

Soundbar je osmišljen za korisnički doživljaj bez stresa zahvaljujući značajkama od intuitivnih kontrola do mogućnosti bežičnog povezivanja.

Ugodna kontrola

Jednostavan novi daljinski upravljač kombinacija je dizajna koji stane u ruku i jednostavnog, intuitivnog rukovanja. Praktične značajke obuhvaćaju namjenske gumbe za prilagodbu glasnoće i postavki zvuka.

Slika ruke koja rukuje daljinskim upravljačem
Daljinski upravljač za soundbar HT-S400 i bežični niskotonac
Jednostavno odaberite svoj zvuk 

Soundbar nudi postavke zvuka koje su usklađene sa svime što gledate ili slušate. Dostupan je način za glasove za jasniji dijalog, noćni način kada želite gledati TV bez da probudite ukućane i zvučno polje koje pretvara standardan zvuk, primjerice stereo zvuk, u doživljaj surround zvuka. 

Jednostavna bežična veza.

Da biste smanjili nered uzrokovan kabelima, zvuk sa Sony BRAVIA TV-a koji podržava bežičnu vezu na soundbar možete slati bežično. Bežična veza omogućuje i da istodobno uključujete i isključujete TV i soundbar putem gumba za napajanje BRAVIA. Time ćete osloboditi i Bluetooth® ulaz za drugi izvor, primjerice pametni telefon ili tablet.

Ilustracija bežične veze između TV-a, soundbara i niskotonca
Krupni plan OLED zaslona soundbara na kojem je prikazan TV kao izvor ulaza
Praktičan OLED zaslon

Prozorčić s OLED zaslonom na soundbaru omogućuje vam brzu provjeru informacija o statusu funkcija daljinskog upravljanja, uključujući izvor, glasnoću i postavke zvuka kao što su zvučno polje, način za glasove i noćni način.

Jednostavno upravljanje uz televizore BRAVIA

Uz integrirano korisničko sučelje, postavke soundbara automatski se prikazuju na izborniku brzih postavki na televizorima BRAVIA radi jednostavnog upravljanja postavkama zvuka i glasnoćom.

Snimka zaslona s postavkama soundbara na izborniku s brzim postavkama BRAVIA TV-a

Simulirano korisničko sučelje. Slika se razlikuje ovisno o regiji i proizvodu.

TV montiran na zid i soundbar u dnevnoj sobi iz perspektive gledatelja
Elegantan dizajn uz mogućnost montaže na zid

Ovaj soundbar koji se montira na zid dizajniran je tako da se savršeno uklapa u vašu dnevnu sobu te ima ravnu poleđinu koja je savršeno poravnata sa zidom.

Logotip za Bluetooth®
Slušajte omiljenu glazbu

Nije namijenjen samo filmovima i televizijskim emisijama – putem soundbara možete jednostavno reproducirati i glazbu. Tehnologija Bluetooth® omogućuje bežično usmjeravanje glazbe s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala.


Postavljanje u roku od nekoliko sekundi

Uz HDMI ARC i optički ulaz jednostavno možete soundbar povezati s brojnim TV-ima i početi uživati u filmovima, glazbi i drugim sadržajima.

Tri tanjura s prikazom različitih materijala
Fokus na održivost

Osim što jamče vrhunsku kvalitetu zvuka, naši su proizvodi ujedno i ekološki prihvatljivi.
Sonyjeva originalna reciklirana plastika koristi se u stražnjoj ploči panela zvučnika HT-S400, što odražava Sonyjevu predanost smanjenju štetnih učinaka proizvoda na okoliš.

Specifikacije i značajke

Soundbar sadrži S-Force PRO Front Surround za zvuk poput onoga u kinu, jedinice X-Balanced Speaker za jasan dijalog i snažan bežični niskotonac za dublji bas.
  • S-Force PRO Front Surround za reprodukciju zvuka poput onoga u kinu

  • Bežični niskotonac reproducira dublji, bogatiji zvuk

  • Jedinica X-Balanced Speaker za jasne vokale

  • Uspostavite vezu s TV-om jednim kabelom putem HDMI ARC priključka

  • Bluetooth® veza za bežično usmjeravanje zvuka

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu