HT-ST5000

Nova dimenzija zvuka

Otkrijte novu razinu prožimajućeg filmskog zvuka u kućnom okruženju. Dolby Atmos omogućuje vam uživanje u trodimenzionalnom surround zvuku koji će vas ostaviti bez daha.

Zvuk visoke rezolucije
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uživajte u suptilnim nijansama studijskog zvuka u kvaliteti većoj od kvalitete s CD-a uz zvuk visoke rezolucije. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa ćete imati dojam da je izvođač tik ispred vas.

Otkrijte potpuno prožimajući zvuk

7.1.2-kanalna tehnologija S-Force PRO Front Surround

Naš virtualni surround zvuk kombinira digitalnu obradu signala i tehnologiju S-Force PRO Front Surround s tehnologijom valne fronte radi oponašanja prirodnog, trodimenzionalnog zvučnog polja, a sve to iz samo jednog soundbara i niskotonca.

 • Prikaz s prednje strane
 • Prikaz sa stražnje strane
Dolby Atmos

Dolby Atmos

Dolby Atmos omogućuje reprodukciju nevjerojatno realističnog surround zvuka u 360°, a pritom precizno pozicionira zvuk u vašem okruženju da bi vas 7.1.2-kanalni zvučnici u potpunosti proželi zvukom, čak i odozgo.

Kvalitetni materijali, optimalan dizajn

Uređaj je dizajniran i proizveden od komponenti visoke kvalitete radi postizanja vrhunskog prožimajućeg zvuka.

 • Koaksijalni zvučnici
 • Zvučnici s podrškom za Dolby Atmos
Maksimalna kvaliteta zvuka i prikaza

Uživajte u detaljnom zvuku i prikazu uz reprodukciju zvuka visoke rezolucije i visok dinamički raspon koji omogućuju vrhunsku reprodukciju filmova i glazbe.

Jasan prikaz uz visok dinamički raspon

Signal visokog dinamičkog raspona omogućuje prikaz izvanrednih detalja, boje i kontrasta uz mnogo širi raspon svjetline u odnosu na druge videoformate.

HDR
VISOK DINAMIČKI RASPON
HDR2
STANDARDNO
Povežite se

3 HDMI ulaza kompatibilna sa zaštitom HDCP 2.2, 1 HDMI ARC izlaz, optički SPDIF priključak, analogni AUX priključak i USB priključak omogućuju vam daljnju nadogradnju kućnog kina.

HDMI®
3 HDMI® ulaza

Jednostavno povežite trenutnu opremu pomoću tri HDMI ulaza i jednog HDMI ARC izlaza.

USB
USB ulaz

Jednostavno priključite USB uređaj i uživajte u zvuku visoke rezolucije.

Digitalno pojačalo S-Master HX
Digitalno pojačalo S-Master HX

S-Master HX smanjuje izobličenje radi postizanja preciznih rezultata u visokim rasponima frekvencije (iznad 40 kHz).

DSEE HX
Digital Sound Enhancement Engine HX

Tehnologija poboljšanja kvalitete zvuka DSEE HX koristi algoritam za analizu glazbe i zamjenu izgubljenih tonova i pritom obnavlja zvučne signale na kvalitetu sličnu zvuku visoke rezolucije.

Clear Audio+
ClearAudio+

Od načina rada za igre do načina rada za film ili glazbu – ClearAudio+ automatski prilagođava postavke zvuka u skladu sa sadržajem koji gledate ili slušate.

Dodirom pokrećite glazbu

Uživajte u jednostavnoj i brzoj reprodukciji glazbe uz NFC i bežičnu tehnologiju Bluetooth®.

Vrlo kvalitetno bežično usmjeravanje zvuka

LDAC je tehnologija zvuka tvrtke Sony koja vam omogućuje uživanje u bežičnom zvuku visoke kvalitete putem Bluetooth® veze. Uz tri puta više prenesenih podataka LDAC pruža poboljšani doživljaj bežičnog slušanja sve vaše glazbe.

NFC
Uspostavite vezu u trenutku

Uspostavite brzu NFC vezu jednim dodirom i pokrenite trenutačno usmjeravanje glazbe s određenih modela pametnih telefona putem prijemnika.

Bluetooth®
Bluetooth® usmjeravanje

Bežično usmjeravajte glazbu s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala putem tehnologije Bluetooth®. 

Bežične
Bežično usmjeravanje

Povežite se s internetom pomoću ugrađenog Wi-Fi dodatka da biste brzo pristupali glazbenim servisima kao što je Spotify i drugim servisima pomoću značajke Chromecast built-in te usmjeravali glazbu s uređaja na kućnu mrežu.

Brži pristup glazbenim sadržajima

Vratite se svojim omiljenim pjesmama u tren oka. Namjenski gumb za pristup glazbenom servisu omogućuje vam da nastavite gdje ste stali na drugom uređaju sa servisom Spotify .

Jednostavan pristup glazbi

Uživajte u jednostavnom pristupu mnoštvu glazbe i drugih sadržaja uz Chromecast built-in (prethodno Google Cast™) i Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Usmjeravajte glazbu, internetske radijske stanice i podcast sadržaje s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala na uređaj za reprodukciju zvuka. Jednostavno dodirnite gumb Cast.

Spotify
Spotify Connect

Reproducirajte Spotify putem uređaja za reprodukciju zvuka koristeći aplikaciju Spotify kao daljinski upravljač.

Usmjeravajte uz Chromecast built-in

Možete usmjeravati glazbu, podcast sadržaje i radijske stanice iz više od 100 aplikacija za zvuk, uključujući Google Play™ Music i druge.

Media Object


Pogledajte ga na djelu

 • Usluge za usmjeravanje sadržaja
 • Kvaliteta zvuka
 • Baterija pametnog telefona
 • Prilagodljiv doživljaj slušanja
Zvuk koji ostaje uz vas

Usmjeravajte glazbu po cijeloj kući pomoću aplikacije Sony | Music Center

Slušajte istu omiljenu pjesmu u cijeloj kući uz funkciju slušanja u više prostorija kojom se upravlja pomoću aplikacije Sony | Music Center (prijašnjeg naziva SongPal). Pomoću aplikacije Sony | Music Center međusobno grupirajte određene Sonyjeve soundbarove i bežične zvučnike, a zatim usmjerite glazbu s omiljenog glazbenog servisa ili televizora putem HDMI, optičkog ili analognog priključka.

 • Usmjeravajte cijelom kućom
 • Usmjeravajte u različite prostorije
Specifikacije i značajke
Uz 7.2.1 kanale i podršku za Dolby Atmos, ST-5000 omogućuje filmski trodimenzionalni surround zvuk koji će ispuniti vaš dom.
 • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

 • Dolby Atmos omogućuje trodimenzionalni surround zvuk

 • DSEE HX nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

 • Digitalno pojačalo S-Master HX za čist zvuk

 • Izvrsna glazba u jednom koraku uz ClearAudio+

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje stručnjaka