HT-X8500

Ugođaj kina, snažan ugrađeni bas

Uživajte u trodimenzionalnom surround zvuku nalik onom u kinu uz 2,1-kanalni soundbar s tehnologijama Dolby Atmos® i DTS:X® s ugrađenim niskotoncima za dubok bas tankog, elegantnog dizajna koji savršeno pristaje ispred TV-a.

SOUNDBAROVI

2.1-kanalni jednostruki soundbar s tehnologijom Dolby Atmos®/DTS:X® i ugrađenim niskotoncem | HT-X8500

HT-X8500
Slika – 2.1-kanalni jednostruki soundbar s tehnologijom Dolby Atmos®/DTS:X® i ugrađenim niskotoncem | HT-X8500
Simulirani 7.1.2 surround zvuk koji dopire iz svih smjerova 

Vertical Surround Engine, naša najnovija tehnologija surround zvuka, omogućuje uživanje u formatima Dolby Atmos i DTS:X putem samo jednog tankog uređaja. Neovisno o prostoriji u kojoj se nalazite, napredna DSP tehnologija omogućuje vam da putem dva prednja zvučnika slušate potpuni filmski zvuk sa svih strana, čak i od gore.

Uz isključen Vertical S.
UZ ISKLJUČENI VERTICAL S.
Uz uključen Vertical S.
UZ UKLJUČENI VERTICAL S.
Ilustracija okomitog zvuka
Doživite zvuk koji dolazi odozgo 

Zahvaljujući Sonyjevoj tehnologiji virtualnog zvuka, soundbar može pozicionirati zvuk u okomitom prostoru – pa možete doživjeti 3D zvuk bez potrebe za stropnim ili prema gore usmjerenim zvučnicima. Kao i Dolby Atmos i DTS:X, Vertical Surround Engine pruža realističniji višedimenzionalni zvuk i u drugim formatima.

Ilustracija surround zvuka
Jednostavan surround

Sonyjeva jedinstvena tehnologija digitalnog zvučnog polja uz samo prednje zvučnike virtualno reproducira surround zvučno polje sa zvukom koji dolazi s obje strane. Nema potrebe za dodavanjem stražnjih zvučnika, pa možete uživati u bogatom, filmskom surround zvuku bez suvišne opreme u dnevnoj sobi.

Odaberite savršenu postavku

Gumb za svaki zvuk – odaberite onaj koji će vam najviše odgovarati neovisno o tome što gledate ili slušate.

Iskusite zvuk dubokog basa

HT-X8500 u sredini ima snažan ugrađeni dvostruki niskotonac koji vam omogućuje uživanje u dubokom zvuku basa bez suvišne opreme koja zauzima dnevnu sobu.

Tanak i elegantan 

HT-X8500 dimenzija 890 x 64 x 96 mm tanak je, kompaktan i nenametljiv i savršeno pristaje uz vaš BRAVIA TV. Posebni elementi dizajna obuhvaćaju rešetku zvučnika od bušenog metala i cijevi niskotonca na obje strane.

Ikona 4K HDR
Uživajte u svim filmovima u 4K HDR kvaliteti

Uz prijenos 4K HDR signala brzinom od 18 GB/s i zaštitu HDCP 2.2/2.3 HT-X8500 savršen je za najnovije formate kućnih kina.

Jednostavno dodavanje u AV sustav

Povežite igraću konzolu, UHD Blu-ray™ reproduktor, digitalni prijemnik ili TV putem HDMI i optičkih digitalnih ulaza.

Ikona bežične veze
Mogućnost bežičnog povezivanja s TV-om

Ako imate televizor Sony BRAVIA koji podržava Bluetooth® odašiljač, na soundbar možete bežično poslati zvuk

Logotip HDMI
HDMI eARC s jednim kabelom

HDMI eARC omogućuje reprodukciju najnovijih formata surround zvuka uz veliku brzinu prijenosa, kao što su Dolby Atmos® i DTS X®, na kompatibilnom televizoru.

Bežično usmjeravanje glazbe pomoću tehnologije Bluetooth®.
Usmjeravajte omiljenu glazbu

Uparite HT-X8500 s pametnim telefonom ili tabletom uz Bluetooth® radi bežičnog usmjeravanja omiljenih albuma i popisa za reprodukciju.

Specifikacije i značajke

Ovaj 2.1-kanalni soundbar s tehnologijom Dolby Atmos®/DTS:X®, ugrađenim dvostrukim niskotoncem i pogonom Vertical Sound Engine jamči filmski trodimenzionalni doživljaj surround zvuka, a elegantan dizajn savršeno pristaje uz vaš TV.
  • 2.1-kanalni Dolby Atmos / DTS:X i Vertical Sound Engine

  • Ugrađeni niskotonci za dubok zvuk basa

  • Tanak, nenametljiv dizajn uklapa se uz vaš TV

  • Gumbi za načine rada za poboljšane filmove, glazbu, igre, novosti i sport

  • 4K HDR kompatibilnost

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu