HT-X8500

Ugođaj kina, snažan ugrađeni bas

Uživajte u trodimenzionalnom surround zvuku nalik onom u kinu uz 2,1-kanalni soundbar s tehnologijama Dolby Atmos® i DTS:X® s ugrađenim niskotoncima za dubok bas tankog, elegantnog dizajna koji savršeno pristaje ispred TV-a.

SOUNDBAROVI

2.1-kanalni jednostruki soundbar s tehnologijom Dolby Atmos®/DTS:X® i ugrađenim niskotoncem | HT-X8500

HT-X8500
Slika – 2.1-kanalni jednostruki soundbar s tehnologijom Dolby Atmos®/DTS:X® i ugrađenim niskotoncem | HT-X8500
Simulirani 7.1.2 surround zvuk koji dopire iz svih smjerova 

Vertical Surround Engine, naša najnovija tehnologija surround zvuka, omogućuje uživanje u formatima Dolby Atmos i DTS:X putem samo jednog tankog uređaja. Neovisno o prostoriji u kojoj se nalazite, napredna DSP tehnologija omogućuje vam da putem dva prednja zvučnika slušate potpuni filmski zvuk sa svih strana, čak i od gore.

Ilustracija okomitog zvuka
Doživite zvuk koji dolazi odozgo 

Zahvaljujući Sonyjevoj tehnologiji virtualnog zvuka, soundbar može pozicionirati zvuk u okomitom prostoru – pa možete doživjeti 3D zvuk bez potrebe za stropnim ili prema gore usmjerenim zvučnicima. Kao i Dolby Atmos i DTS:X, Vertical Surround Engine pruža realističniji višedimenzionalni zvuk i u drugim formatima.

Ilustracija surround zvuka
Jednostavan surround

Sonyjeva jedinstvena tehnologija digitalnog zvučnog polja uz samo prednje zvučnike virtualno reproducira surround zvučno polje sa zvukom koji dolazi s obje strane. Nema potrebe za dodavanjem stražnjih zvučnika, pa možete uživati u bogatom, filmskom surround zvuku bez suvišne opreme u dnevnoj sobi.

Odaberite savršenu postavku

Gumb za svaki zvuk – odaberite onaj koji će vam najviše odgovarati neovisno o tome što gledate ili slušate.

Iskusite zvuk dubokog basa

HT-X8500 u sredini ima snažan ugrađeni dvostruki niskotonac koji vam omogućuje uživanje u dubokom zvuku basa bez suvišne opreme koja zauzima dnevnu sobu.

Tanak i elegantan 

HT-X8500 dimenzija 890 x 64 x 96 mm tanak je, kompaktan i nenametljiv i savršeno pristaje uz vaš BRAVIA TV. Posebni elementi dizajna obuhvaćaju rešetku zvučnika od bušenog metala i cijevi niskotonca na obje strane.

Ikona 4K HDR
Uživajte u svim filmovima u 4K HDR kvaliteti

Uz prijenos 4K HDR signala brzinom od 18 GB/s i zaštitu HDCP 2.2/2.3 HT-X8500 savršen je za najnovije formate kućnih kina.

Jednostavno dodavanje u AV sustav

Povežite igraću konzolu, UHD Blu-ray™ reproduktor, digitalni prijemnik ili TV putem HDMI i optičkih digitalnih ulaza.

Ikona bežične veze
Mogućnost bežičnog povezivanja s TV-om

Ako imate televizor Sony BRAVIA koji podržava Bluetooth® odašiljač, na soundbar možete bežično poslati zvuk

Logotip HDMI
HDMI eARC s jednim kabelom

HDMI eARC omogućuje reprodukciju najnovijih formata surround zvuka uz veliku brzinu prijenosa, kao što su Dolby Atmos® i DTS X®, na kompatibilnom televizoru.

Bežično usmjeravanje glazbe pomoću tehnologije Bluetooth®.
Usmjeravajte omiljenu glazbu

Uparite HT-X8500 s pametnim telefonom ili tabletom uz Bluetooth® radi bežičnog usmjeravanja omiljenih albuma i popisa za reprodukciju.

Specifikacije i značajke

Ovaj 2.1-kanalni soundbar s tehnologijom Dolby Atmos®/DTS:X®, ugrađenim dvostrukim niskotoncem i pogonom Vertical Sound Engine jamči filmski trodimenzionalni doživljaj surround zvuka, a elegantan dizajn savršeno pristaje uz vaš TV.
  • 2.1-kanalni Dolby Atmos / DTS:X i Vertical Sound Engine

  • Ugrađeni niskotonci za dubok zvuk basa

  • Tanak, nenametljiv dizajn uklapa se uz vaš TV

  • Gumbi za načine rada za poboljšane filmove, glazbu, igre, novosti i sport

  • 4K HDR kompatibilnost

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu